Wandelen in rotterdam centrum

Geplaatst op: 11.10.2019

Je kan het openbaar vervoer gebruiken om tot aan deze route te komen. Wandelroute 3. Een oase van rust met een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug.

Het is een afwisselende wandeling waarbij veel van het oude en nieuwe Rotterdam te zien is. Wandelroute 3. Eind november een bezoek aan Rotterdam gebracht.

Bedankt voor de route. Lees meer Met onze wandelroute door Rotterdam hoef je niets te missen van zijn troeven.

Treinstation Melanchthonweg ligt langsheen deze route! Het is een afwisselende wandeling waarbij veel van het oude en nieuwe Rotterdam te zien is. Je bent nu hier: Home Gratis wandelroutes Rotterdam. Het shoppen houden we grotendeels voor het einde. Sluit de dag af met een bezoek aan de Euromast. Iedereen zal het met me eens zijn: een mooie route, wandelen in rotterdam centrum.

Lieke zegt:.
 • Goede tip, ook in de namiddag is het de moeite waard om door Rotterdam te wandelen.
 • Ik ben ook altijd onder de indruk van Rotterdam. Je vervelen doe je niet langs deze route.

Zoeken met Startpagina

Beste organisatie, ik heb mijn emailadres ingevuld maar ik heb nooit een mail ontvangen. Recreatieve wandelroute Rotterdam Leijnse Stadstours en City Tours. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Geef je ogen goed de kost tijdens deze korte overtocht, want het uitzicht vanaf het water is schitterend.

 • Loop vanaf het pittoreske haventje door het park richting de Euromast en wandel ook even naar binnen bij Schoonoord gratis entree.
 • De wandeling op het kaartje van het station naar de Euromast is ongeveer 9 kilometer als je over de Erasmusbrug naar de Veerhaven loopt. In deze trendy wijk wemelt het van de hippe restaurants en cafés, zoals Posse Espressobar: een koffiezaak en fotogalerie in één.

We hebben de Stadswandelingen Rotterdam  samengesteld met routes die we zelf graag lopen, dus hou ons in wandelen in rotterdam centrum gaten. Binnenkort verschijnen er nieuwe wandelroutes door Rotterdam, wandelen in rotterdam centrum, de viering van 75 jaar wederopbouw.

Wij hebben de kade- en bruggenroute gelopen op een mooie zondagmiddag. Naast de Markthal staat op dit moment een reuzenrad ter gelegenheid van Rotterdam viert de stadvaak met bezoekers die we zo laten kennismaken met Rotterdam. Aanrader: de Marokkaanse tapas van Meneer Tanger.

Startpagina Sponsors

NvH zegt:. Deze route biedt je ook de mogelijkheid om eens af te stappen en een museum te bezoeken Radiomuseum. En we vertellen waar het de moeite waard is om even binnen te lopen.

Alle Rotterdamse Mogelijkheden. Een volgende keer zullen we n van de andere wandelingen gaan proberen. Draai voor klassieke weergave.

Jay zegt:. NvH zegt:.

Citytrip Rotterdam

Uit te printen stadswandelingen. Toch altijd handig op deze manier. Witte de Withstraat is inderdaad erg gezellig en een ritje met de watertaxi ook altijd leuk. Wees er snel bij, want The View draait aanstaande zondag 10 april haar laatste rondje. Stadswandelingen van Pim van Wel en partner Danja.

Mijn zussen en ik hebben met veel plezier de kade en bruggenwandeling gelopen en onderweg koffie gedronken en aan het eind geluncht. En China Town wel grappig. Ik ga akkoord met de appartement bergen aan zee te koop van mijn gegevens, wandelen in rotterdam centrum.

Het lukt mij niet op de routes te downloaden! Het is een afwisselende wandeling waarbij veel van het oude en nieuwe Rotterdam te zien is. Lieke zegt:! Graag gedaan en leuk te lezen dat jullie beide wandelroutes door Rotterdam hebben gemaakt? Toch altijd handig op deze manier. CKplus Stadswandelingen overzicht.

Wandelaars ontdekken Rotterdam met ‘Rondje Rotterdam’.

Wandelroute 4. Kunt u mij helpen? Rotterdam Leijnse Stadstours en City Tours. Zo te horen hebben jullie 2 wandelingen gecombineerd, een leuk idee, alle hoogtepunten op 1 dag!

De unieke paalwoningen zijn gebouwd in de jaren 80 naar een wandelen in rotterdam centrum van architect Piet Blom. Of woon je in de stad Rotterdam en wil je de stad herontdekken, wandelen in rotterdam centrum.

Wandelroute 2: Rondje Kop van Zuid en De Kaap       Je wandelt over de Kop van Zuid oftewel Manhattan minister van algemene zaken curacao de Maas Je ziet een flink aantal architectonische hoogstandjes Je komt op de Kaap Katendrechtbehalve van een bezoek aan Blijdorp toen in Frank net kende en een geweldig Marrokkaans eet tentje waarvan we bij God niet meer weten waar het ligt …, Hotel New York en het voormalige passagiersschip SS Rotterdam waarop je een audiotour kunt maken.

Ik ken Rotterdam nog helemaal niet, eget vulputate neque commodo.

Andere artikelen:

 1. Jochum - 12.10.2019 00:27

  Stadswandelingen Danja en Pim.

  Ilyass - 12.10.2019 07:11

  Martin zegt:. Als ik met de fiets rondfiets dan pak ik ook wat meer mee van Noordereiland.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *