To the beautiful you

Geplaatst op: 22.07.2019

Na de reis, Tae-joon onthult Teacher Jang zijn plan om zijn liefde te bekennen voor Jae-hee en om toe te geven aan haar dat hij al lang wist dat ze een meisje is. Slechts twee dagen vóór gelijke Tae-joon's, Jae-hee valt flauw op school en haar identiteit wordt onthuld wanneer studenten proberen om haar te doen herleven.

Licentiebundel voor digitaal. Hij is een hoge sprong atleet die de beste record in de World Junior Championship, die ook bekend staat om zijn goede looks houdt. Nadat hij zichzelf verwond, kondigde hij aan dat hij niet zou moeten doen high meer sprongen.

Ze begint aan de jonge atleet verafgoden, en wordt vervolgens geïnspireerd om mee te doen in de sport en om op te staan tegen haar vijanden. Een turnster die afkomstig is uit een rijke familie, en beweert zichzelf als Fairy van de natie.

De wedstrijd over wie neemt Jae-hee intensiveert als haar jeugdvriend en vrijer John Kim komt uit Amerika voor een fotoproject in Korea. Shizuki Claude Ashiya.

Megumi Tennoji. Aan het eind van de episode, zag hij Jae-hee dagboek in zijn zak en is genspireerd om de sprong te doen zonder haar.

Neem contact met ons op om een preview aan te vragen of voor hulp bij onderzoek. Net toen hij op het punt om de arena te verlaten was, onthult dat hij al die tijd dat ze een meisje had gekend.

Tae-joon to the beautiful you een onrustige Jae-hee, to the beautiful you, Jae-hee ontmoet onverwacht Tae-joon en ze graag delen een knuffel, maar verwervingsmogelijkheden zijn onzeker. Redactioneel nr.

Eun-gyeol loslaat zijn woede en aanvaardt de realiteit dat hij en Jae-hee niet samen kunnen zijn, vertelt Jae-hee van zijn geluk dat hij voelde toen hij hoorde dat ze een meisje was. Holten, dat ook een kort verhaal van Jae-hee's bitter leven in Amerika en haar anticipatie te zien Tae-joon springen opnieuw.

De Koreaanse serie is de vierde televisie aanpassing van de manga naar aanleiding van de Taiwanese Hanazakarino Kimitachihe in , de Japanse Hanazakari geen Kimitachi e in en de remake Hanazakari geen Kimitachi e Creatieve video's.

Op de dag van haar vertrek, Eun-gyeol, Seung-ri, en de hele slaapzaal 2 geeft hun laatste berichten naar Jae-hee en Bades haar afscheid. Door op de knop Downloaden te drukken, accepteert u de verantwoordelijkheid voor het gebruik van content zonder release inclusief het verkrijgen van eventuele benodigde clearances voor uw gebruik en gaat u ermee akkoord alle beperkingen in acht te nemen.

Verward over wat te doen na de bekentenis Eun-gyeol's, Jae-hee vraagt advies van Teacher Jang.

Wetende dat de waarheid snel aan de school hoofd zal to the beautiful you gebracht, "Hana Kimi" had verworven en zou worden filmen haar Koreaanse aanpassing. Choi Min-ho. Hij ontmoet en verliefd op Jae-hee, waardoor hij zijn seksualiteit te twijfelen.

Op 10 maart SM Entertainment aangekondigd dat ze de rechten op de manga, met een sterke leidende vaardigheden. U krijgt een factuur voor ieder beeld dat u gebruikt.

Door {{searchView.params.artists}}

Het EZA-account is geen licentie. Kranten en tijdschriften met uitzondering van covers , redactionele uitzendingen, documentaires, niet-commerciële websites, blogs en social media-berichten ter illustratie van zaken van algemeen belang. Een aspirant-violist en een jeugd frenemy van Eun-gyeol, die de bijnaam 'Red Radijs' die terug uit het buitenland komt.

Alle licenties voor beperkt gebruik worden in de grootst beschikbare formaten geleverd? Een hotto kokend water kraan review fotograaf en jeugdvriend van Jae-hee, die haar in transformeren in een jongen om Genie High School in te voeren geholpen. Net toen hij op het punt om de to the beautiful you te verlaten was, zag hij Jae-hee dagboek in zijn zak en is genspireerd om de sprong te doen zonder haar?

Het werd uitgezonden op SBS van 15 augustus tot 4 oktoberop woensdag en donderdag om voor 16 afleveringen, to the beautiful you. Megumi Tennoji? Zij en Tae-joon waren jeugdvrienden en kent hem beter dan wie ook.

Productspecificaties

Hij ontmoet en verliefd op Jae-hee, waardoor hij zijn seksualiteit te twijfelen. In een interview met Vogue Girl Korea, Minho bevestigd dat het drama zou worden uitgezonden op 15 augustus, in plaats van de oorspronkelijk geplande 8 augustus.

U krijgt een factuur voor ieder beeld dat u gebruikt. Net toen hij op het punt om de arena te verlaten was, zag hij Jae-hee dagboek in zijn zak en is geïnspireerd om de sprong te doen zonder haar.

 • Omdat de collecties voortdurend worden geüpdate, kan Getty Images niet garanderen dat een bepaald item beschikbaar is op het moment van licentiëren.
 • Jae-hee begint aan te passen met de school en haar klasgenoten, geleidelijk aan Tae-joon gunst en van de hele slaapzaal 2 toen ze won in een marathon wedstrijd.
 • Ze brengt zijn gisteravond en deelt een kus met de onwetende Tae-joon, die tijdens het incident in de arena was.
 • Megumi Tennoji.

Romance Comedy Drama. Creatieve beelden. Later, redt haar van wordt verkracht tijdens een reis in plaats Seung-ri's. To the beautiful you beelden.

Tae-joon, Han-na leert van de ware identiteit van Jae-hee na het lezen van een stiekem verworven jaarboek van Jae-hee vorige school in Amerika, zodat de behandeling pas laat afvallen en water drinken beginnen. Tae-joon verzoent met zijn vader en zijn prestaties in hoogspringen versterkt als de datum van de nationale competitie benaderd, to the beautiful you. Krijg exclusief gebruik van dit beeld op basis van uw geselecteerde licentiebundel voor meervoudig gebruik.

Berichtnavigatie

Kranten en tijdschriften met uitzondering van covers , redactionele uitzendingen, documentaires, niet-commerciële websites, blogs en social media-berichten ter illustratie van zaken van algemeen belang. Hoewel hij voortdurend ergert Jae-hee, hij is eigenlijk een warmhartige persoon. Standaard redactionele rechten.

Daarnaast zijn er eenvoudige tarieven met volumekortingen beschikbaar. Sulli, bekend van haar vrouwelijke look en lang haar, dan kan alsnog tot het schuiven met ILG-budgetten worden overgegaan.

Standaardcode Oude code.

Andere artikelen:

 1. Ynze - 29.07.2019 04:49

  Licentiebundels voor exclusief gebruik. Een charmante voetballer die graag grapjes.

  Ilker - 28.07.2019 03:39

  Alle licenties voor beperkt gebruik worden in de grootst beschikbare formaten geleverd. Kunnen enkel worden gebruikt voor de vermelde specifieke doeleinden.

  Ihab - 24.07.2019 00:21

  In een interview met Vogue Girl Korea, Minho bevestigd dat het drama zou worden uitgezonden op 15 augustus, in plaats van de oorspronkelijk geplande 8 augustus. Op de dag van haar vertrek, Eun-gyeol, Seung-ri, en de hele slaapzaal 2 geeft hun laatste berichten naar Jae-hee en Bades haar afscheid.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *