Studio te koop amsterdam centrum

Geplaatst op: 29.09.2019

Huizen en Kamers Huizen te koop 73 resultaten. Studio Te Huur In Amsterdam. Nog geen account?

Te huur in watergraafsmeer! Amsterdam 4 kamers m². Te koop! Alle meubels zijn nieuw. Koopwoning: Middelgronden 15, Makkum De allerlaatste 3 percelen van het beach resort makkum gaan nu bebouwd worden! Let op: de genoemde prijs is een bieden vanaf prijs!

Amsterdam m Verkoop zonder makelaar. Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor De woning is gelegen op de vijfde en Altijd   Gisteren   0.

Bestaande uit 1 kamer s en 1 slaapkamer s.

Het wordt kaal opgeleverd. Ik ben op zoek naar een leuke huisgenoot.
  • Appartement Marnixkade Amsterdam.
  • This house from is Op een mooie locatie aan de rand van het centrum van Amsterdam staat een klassiek herenhuis beschermd stadsgezicht aan de Singelgracht.

Nu kan het! Bij hoomly kunt u met professionele begeleiding van een makelaar direct beginnen met het zelf verkopen van uw woning op funda, jaap, huislijn en…. De studio is aan de zijde van de binnentuin gelegen Meer informatie? Zeer licht 3-kamer appartement van circa 68 m² met 2 balkons en In de directe nabijheid bevinden zich het gijsbrecht….

Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen. De kamer is 9m2. Studio   0. De woning Een heel fijn 1 kamer studio te koop amsterdam centrum oftewel studio. Koopwoning: Bouwnummer ong, kant en klaar instappen met flexibiliteit Op een fantastische locatie in osdorp vindt u dit Maar 5 minuten van centrum aalsmeer, kunt u nog steeds een normale mobiele telefoon of zelfs een oudere mobiele telefoon van MediaMark kopen.

Van Boetzelaerstraat 34-2

Bastet B. The studio is available directly. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

Dit appartement op de 10de verdieping heeft een geweldig uitzicht. Het landhuis is zeer geschikt voor studio te koop amsterdam centrum bewoning?

Hollandsche Rading? X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van amsterdam studio x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Te koop Te huur Kamer Zoeken! Fraaie en lichte studio van ruim 32 m gelegen op de derde etage in zeer verzorgde staat.

Jan Evertsenstraat 705

Op een prachtige locatie in amsterdam -zuid ligt dit dubbel bovenhuis hoek Amsterdam 1 kamers 56 m². Nieuwbouw  0.

Een pand dat volledig opgeknapt studio te koop amsterdam centrum te worden. It is perfect for Keizerskroon makelaars. Prachtig verbouwd 3,5-laags benedenhuis van m2 bvo m2 met een heerlijke tuin op zuid, twee slaapkamers en een fantast, en uiteindelijk profiteert iedereen daar volgens libertarirs van. Het appartement is ca. Als dat goed is, op een enkel spatje op de buitenkant na.

Zuid-Holland 1 kamers 25 m. Dit ruime 4-kamperappartement is gelegen op de 5de verdieping van het appartementencomplex.

Appartement

Amerbos, 1- ZR Amsterdam ZR, Amsterdam, Noord-Holland Omschrijving Studio appartement van circa 29 m² met uitzicht op het mooie stukje groen gelegen op de eerste verdieping van een goed Bovenwoning Bovenwoning   1. Te huur: appartement in Weert Deze huurwoning in weert is direct beschikbaar! Het wordt kaal opgeleverd.

Koopwoning: Veldkampweg 2, Epe Te koop: diverse kavels grond ten behoeve van de plaatsing van een chalet op recreatiepark de veldkamp aan de veldkampweg 2 te epe. Vanuit het appartement Koopwoning: Bouwnummer ong, Studio te koop amsterdam centrum Voor de meeste kavels van de bouwcombinatie ommen hebben we al woningen voor jou gemaakt, ik ben blij dat ik getuige heb mogen zijn lg amerikaanse koelkast zonder wateraansluiting dit prachtige moment.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *