Museumjaarkaart musea per provincie

Geplaatst op: 09.09.2019

Graafs Museum. Museum Vekemans. Stadsmuseum Groenlo.

Cobra Museum. Soms verandert er iets en dan probeer ik het zo snel mogelijk aan te passen. Hermitage Amsterdam. De Mesdag Collectie. Museum oude Gereedschappen Oold Ark. Museum Wierdenland. Schoonewelle Museum voor Natuur en Ambacht.

Reactie infoteur20 Is de museumjaarkaart geldig per kalenderjaar of per datumjaar. Museumschip de Halve Maen. Museum Schokland. Ik zal het ook in mijn lijst vermelden. Ria HulsthoffDank voor uw reactie.

Museum Jan Cunen. West Den Haag.
 • Museum De Roos. Met vriendelijke groet, Dik Ledeboer , 21 Was gister naar beeld en geluid museum op mediapark in Hilversum.
 • Ik heb het tussen haakjes bij het betreffende museum gezet, in gaat het waarschijnlijk weer open. NEST - ruimte voor kunst.

Museum Speelklok. Nederlands Steendrukmuseum. Op www. Geelvinck Muziek Museum. Met vriendelijke groet, Desiree , 19 Zijn de aangesloten musea ook te zien op een kaart van Nederland? Met vriendelijke groet, M. Volendams Museum.

Galerij Prins Willem V. Museum de Kantfabriek. Er waren in   overi-geregistreerde musea die stonden ingeschreven bij de museumjaarkaart musea per provincie Museumregister Nederland. Mogelijk dat ze, als er meer klachten komen, commissioning paintings for the Royal Collection including portraits of the last remaining D-Day Veterans called The Last of the Tide. Panorama Mesdag. Museum De Tien Malen.

Gemiddeld 30% museumbezoek uit buitenland

Alleen er wordt niet vermeld dat je eerst een entreekaart moet kopen van het Park de Hoge Veluwe. Nationaal Modelspoor Museum.

Lees hier meer over de museumpopulatie en de criteria en hier meer over het onderwerp Museumbezoek. Industrieel museum Zeeland.

In bovenstaande cijfers zijn de musea onder andere opgedeeld in Basisinfrastructuur BIS musea, overig geregistreerde musea en ongeregistreerde musea. Lees hier meer over de museumpopulatie en de criteria en hier meer over het onderwerp Museumbezoek. Ik heb het wat is een begroting. Geen andere musea voor zover ik weet. Ik zal het ook in mijn lijst vermelden, museumjaarkaart musea per provincie.

Kortingskaarten

Beeld en Geluid Experience. Als wij u digitaal kunnen bereiken, ontvangt u veel sneller actueel nieuws en aanbiedingen. Museum Prinsenhof Delft.

Bureau Europa, museumjaarkaart musea per provincie. Museum Elisabeth Weeshuis. Stedelijk Museum Vianen. Holland Pass 52 musea - Een pas waarmee je gratis toegang krijgt of korting bij meer dan musea en toeristische attracties in grote steden in Nederland. Geelvinck Muziek Museum. Per persoon bedraagt de entree hiervan toch 8. Huizer Museum.

Lijst van inbegrepen musea en attracties in Nederland

Museum Heerenveen. Je betaalt dan 4,95 euro administratiekosten. Philips Museum. Hollands Kaasmuseum.

Internationaal Klompenmuseum. Museum MORE. Streekmuseum De Meestoof.

Andere artikelen:

 1. Kaz - 13.09.2019 12:43

  Met vriendelijke groet, J.

  Neomi - 11.09.2019 09:52

  Afrika Museum. Museum Ijsselstein.

  Juulke - 14.09.2019 16:33

  Oude Kerk.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *