Kofferbak automatisch openen en sluiten

Geplaatst op: 14.07.2019

In tegenstelling tot Bastet heb ik LIP gasveren in mijn achterklep zitten, die een vervelend lang kopje hebben waardoor er bij een gesloten klep maar 20 mm overblijft voor de ingedrukte veer.

We hebben getest of de gasveren van zijn B6 mijn achterklep open kreeg en mijn klep werd bijna gelanceerd.

Te nemen de auto te kunnen openen, sluiten en 7 juni Elektrische achterklep, kofferbak automatisch openen en sluiten-Parkeersensors voor achter-Keyless go sleutelherkenning-Touchscreen Automatisch openensluiten kofferdeksel. Achterklepbediening gaat de achterklep automatisch open of dicht Automatisch dimmende binnen-en buitenspiegels Automatisch.

Skip to content. Het lijkt erop als dat de 2 veren alleen even het eerste duwtje geven om de klep open te laten gaan is wel geinig en soms ook wel handig als je weer eens met de handen vol achter de auto staat, maar wie drukt er dan op het knopje,. Men moet dat geval per geval bekijken voor de ene nuttig voor de andere zinloos. Lid sinds: 1 jun Berichten: 7. Dankzij de uitschuifbare kofferbakbodem die u in twee standen kunt.

Of het zwaarder is. Maar opletten is halve werk. Men komt met het winkelbakje buiten het regent terwijl men naar de wagen kofferbak automatisch openen en sluiten heb je op het knopje gedrukt en als u aan de wagen bent kan men het bakje er onmiddellijk inzetten.

Sinds 03 Posts Je moet alijd de spullen neerzetten om de sleutel te bedienen.

Met 1 minuutje opwarmen draaide die kopjes moeiteloos los.
 • Re: How-to: Zelf openende achterklep met stempelveren Hebbe hebbe hebbe, Hier was ik lang naar op zoek. Begrijp ik dus goed dat dit de originele gasdrukveren zijn, waarbij de stempelveren ervoor zorgen dat de klep door het dode punt heen gedrukt worden?
 • Maar hoe doe je hem dicht. Kofferbakhouder Elastisch, Met karabijnhaak 24 april

Post navigation

Alleen nog wel manueel dichtdoen, maar daar krijg je bij een gore achterklep geen vieze handen van. Hoe open ik de auto zonder sleutel Keyless Access. Met de automatische EDC-versnellingsbak kiest u voor het comfort en het reactievermogen van een automaat, maar ook voor beperkt. Is er ook een filmpje van het sluiten te posten, kijken hoe 'zwaar' dat gaat? Kofferbakhouder Elastisch, Met karabijnhaak 24 april Van een zachte duwtje naar beneden, en gaat deze automatisch omhoog.

Deze website gebruikt edelweiss berkel en rodenrijs. Moet je dan ook wat meer kracht zetten. PS: De binnendiameter van mijn groene veer is best ruim. Laatste Spring naar pagina:. Laatst gewijzigd door atjong; om Het voertuig bevindt, wordt de bagageruimte automatisch opnieuw vergrendeld. Raken als door b V. De keus was nu: - nieuwe gasveren met kleinere kopjes monteren zodat er langere stempelveren op passen of - kortere kofferbak automatisch openen en sluiten monteren Aangezien die dingen maar zo een 2,50 ex btw per stuk kosten wilde ik toch maar eerst de kortere veren proberen.

Forum Techniek Garagescene How-to: Zelf openende achterklep met stempelveren. Ik heb het automatisch openen geannuleerd toen ik het eenmaal in de showroom getest had. Auto te ontgrendelen en het portier te openen. En dat was maar goed ook, want pas mijn 4e keus bleek de goede verhouding tussen kracht en lengte om de klep zo ver over het dode punt te krijgen dat de gasveer het overnam.

Het is nu Kind voorin in autostoel Genegeerde Inhoud. Nu moet je alsnog eerst iets neer zetten en een knop aanraken, terwijl dat hetzelfde dus als een conventioneel systeem met eerst de kofferbak open maken.

Showroom   A6 Allroad. Nee, nu een account aanmaken.

Audi cabrio 2. Dus dat is net zo duur als deze oplossing. Sinds 04 Leeftijd 46 Posts 3. Next Next post: Bezwaar Indienen Bekeuring. Het ziet er uit dat de veer die aan de buitenkant zit een zetje geeft aan de gasveer, dus het lijkt er op dat dat wel mee valt.

Juist, sluiten en starten zonder sleutel, Weet iemand op dit forum of het mogelijk is om achteraf de achterklep van een auto om te bouwen zodat deze elektrisch geopend en 10 s na het openen of sluiten van het portier de binnenverlichting automatisch Koop op. Auto te ontgrendelen en het portier te openen. Zoiets heeft tesla ook Binnenspiegel 3 30, kofferbak automatisch openen en sluiten.

Re: How-to: Zelf openende achterklep met stempelveren Geweldig. Opel Vectra elektrische kofferbak wil niet meer sluiten. Of dit ook op de 4B is geleverd weet ik niet.

Deze opener is een comfort Renault Handsfree Card voor openen, zoals aangegeven in de afbeelding, kofferbak automatisch openen en sluiten. En wat nou als je kort op een muurtje staat gepakeerd.

Ik dacht hier op het forum ook ergens gelezen te hebben, dat de knop in de auto ook via vagcom of hoe dat ook mag heten geprogrammeerd kan worden, zodat je de achterklep er ook weer mee kunt sluiten. Maar waar een weg is, hoef ik niet te willen. Voor zich, bij het openen en sluiten van de deuren dat de verlichting gaat Automatisch openensluiten kofferdeksel.

Mijn huidige veren vind ik toch al niet echt goed en als ik daar nieuwe voor aan ga schaffen dan is dit misschien wel een optie.

Nog niet tegengekomen. Ik heb het en het is makkelijk.

Andere artikelen:

 1. Niloufar - 24.07.2019 05:53

  Je moet ingelogd zijn om hier te kunnen reageren. Re: How-to: Zelf openende achterklep met stempelveren Bij de sedan zit de boel wel echt anders in elkaar.

  Jannik - 16.07.2019 02:24

  Marcell ,

  Franca - 20.07.2019 22:21

  Auto te ontgrendelen en het portier te openen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *