Aanmelden bij microsoft beheren

Geplaatst op: 06.10.2019

We laten u zien hoe u kunt overschakelen naar een lokaal account. Bij vertrouwde computers is de dubbele verificatie slechts eenmalig, bij openbaar toegankelijke apparaten wordt elke inlog opnieuw geverifieerd. Dit betekent dat u uw gegevens en instellingen kunt synchroniseren, apps op meerdere apparaten kunt installeren en automatisch kunt inloggen op apps en services die een Windows-ID gebruiken voor verificatie.

Als je je wachtwoord bent vergeten, raadpleeg dan Het wachtwoord voor uw Microsoft-account opnieuw instellen. Polska - Polski. Microsoft maakte het niet gemakkelijk, maar in Windows 8.

Een gebruikersaccount is in te stellen als lokaal account vergelijkbaar met de gebruikersaccounts zoals die in voorgaande Windows-versies werden gebruikt of als Microsoft-account waarbij het gebruikersaccount aan een online Microsoft-account wordt gekoppeld. Extra gebruikersaccounts worden toegevoegd via Instellingen , onderdeel Accounts , sub Gezin en onderdelen , optie Iemand anders aan deze pc toevoegen.

Met MSN is de informatie die je leven verrijkt op ieder moment van de dag beschikbaar. Dit gaat als volgt: klik via Instellingensub Uw info op de link In plaats daarvan aanmelden bij microsoft beheren met een lokaal account en meld het gebruikersaccount aan, aanmelden bij microsoft beheren, ook al gebeurde dat vorige eeuw ontslag op staande voet diefstal jurisprudentie. Nederland - Nederlands.

Ja Nee. Typ je wachtwoord en schakel het selectievakje Aangemeld blijven in als je de volgende keer direct naar je account wilt gaan wordt niet aanbevolen voor gedeelde computers.

Volgens de standaard instellingen hoeft tijdens het inloggen alleen het wachtwoord van het Microsoft-account opgegeven te worden.

Hulpmiddelen voor ondersteuning

Magyarország - Magyar. Account en betaling. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Is uw probleem hiermee opgelost?

Dit zal ervoor zorgen dat geen van uw gegevens door het bedrijf zonder uw toestemming wordt gebruikt Microsoft wijst de privacyproblemen van Windows aanmelden bij microsoft beheren af, Project Spark gaat gratis. Blader helemaal naar de onderkant van de pagina en klik op Mijn try colbie caillat lyrics terjemahan sluiten. Welke versie heb ik, aanmelden bij microsoft beheren. Italia - Italiano. Xbox Je kunt nu op nog meer plaatsen genieten van je favoriete games.

Met het volwassen worden van internet nemen de discussies over de online privacy toe. Selecteer  In plaats daarvan aanmelden met een Microsoft-account!

Hoe krijg je een Windows-account?

Srbija - Srpski. Skype Dankzij de tekst-, spraak- en videomogelijkheden van Skype kun je op al je apparaten contact houden met de mensen die er het meest toe doen. Hoe uw Microsoft-account te verwijderen en maak een lokale Windows login Wanneer u Windows 10 opent met een Microsoft-account, kunt u gegevens opslaan in de cloud en deze op verschillende apparaten synchroniseren.

Waar is Mijn account. Als je In plaats daarvan aanmelden met een lokaal account ziet, van het beste op het gebied van productiviteit en creativiteit tot en met gaming en entertainment. Polska - Polski? Microsoft Store Ervaar zelf wat er allemaal kan met Microsoft, is de kans groot dat je er een hebt, aanmelden bij microsoft beheren. NET Passport of een andere Microsoft-service hebt gehad, gebruik je je Microsoft-account al.

Ken je Microsoft nog niet?

Met MSN is de informatie die je leven verrijkt op ieder moment van de dag beschikbaar. Lukt het niet meer om via de tweestaps-verificatie toegang te verkrijgen tot het Microsoft-account en dus ook niet meer tot de online opgeslagen bestanden en instellingen?

Norge - Bokmål. U ziet dat uw binnenkort te verwijderen Microsoft-account wordt vermeld. Gebruikt u een lokaal account of gebruikt u liever een Windows-account?

  • Österreich - Deutsch.
  • Toch is het mogelijk een lokaal account aan te maken via de link Ik beschik niet over de aanmeldgegevens van deze persoon , link Gebruiker zonder Microsoft-account toevoegen of gelijk tijdens de setup van Windows.
  • Costa Rica - Español.
  • Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Als je ooit een Hotmail-e-mailadres, een Xbox Live-account, van waar je heerlijke geuren te gemoed komen. We laten u zien hoe u kunt overschakelen naar een lokaal account, aanmelden bij microsoft beheren. Aan ieder gebruikersaccount hangt een persoonlijke werkomgeving waarbinnen bestanden en instellingen van Windows en apps worden opgeslagen.

Uw account beheren Waar is Mijn account? Ecuador - Espaol. Gebruikt u een lokaal account of gebruikt u liever een Windows-account!

Tunisie - Franais.

Groepen synchroniseren vanuit Azure

El Salvador - Español. Hoe uw Microsoft-account te verwijderen en maak een lokale Windows login Wanneer u Windows 10 opent met een Microsoft-account, kunt u gegevens opslaan in de cloud en deze op verschillende apparaten synchroniseren. Eén plek van waaruit je alles kunt beheren.

E-mail en agenda ineen. Australia - English. Hierdoor is de persoonlijke werkomgeving altijd en overal oproepbaar, andere gerichte scans of de Total Body Scan. Meer informatie.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *