Week van het geld wedstrijd

Geplaatst op: 09.09.2019

Mocht u eerst nog wat meer informatie willen hebben over de rechten en plichten van de MR, dan kunt u hiervoor terecht bij dhr. Gastles oud leerlingen Op woensdag 26 september was het de Europese dag van de talen.

Alle scholen in Nederland krijgen minimaal één keer in de vier jaar een dergelijk bezoek. In kleine groepjes bezochten de leerlingen van groep 7 deze week een bedrijf waar ze ook echt de handen uit de mouwen mochten steken. Neem bij twijfel contact op dhr. Een aangepast parcours voor de leerlingen van de derde graad van het secundair wordt op deze infomarkten voorzien:. Creatieve kerstmiddag Leerlingen uit verschillende leerjaren hebben in de weken voor Kerst prachtige kerstkunstwerken geknutseld!

Aankomende week komen er studenten voor het thema levensbeschouwing. Het leerkrachtentekort is op dit moment in Rotterdam en andere grote steden zo groot dat het nu al zeker is dat niet alle vacatures in het basisonderwijs voor volgend schooljaar ingevuld kunnen worden, week van het geld wedstrijd. De visie van de Waalse school sluit goed aan bij de visie van Madurodam. Tot en met maandagmiddag is een selectie van de werken van de leerlingen tentoongesteld bij de hoofdingang.

Zelfvertrouwen is meer dan alleen het vertrouwen van kinderen en volwassenen in hun eigen kunnen.

 • Vanaf deze week zetten we het eten van groente en fruit weer extra in het zonnetje! Op maandag 25 september namen de groepen 7 deel aan de techniektweedaagse in Maassilo.
 • Om

De Waalse school werkt hierbij vanuit de tien criteria van Ouderbetrokkenheid 3. Op dinsdag 7 maart heeft de Waalse school een creamiddag gehouden. U heeft daarom enige tijd geleden de mogelijkheid gehad om een oudervragenlijst in te vullen.

Donderdag 5 en vrijdag 6 april komt de schoolfotograaf op de Waalse school. Smaaklessen in groep 7 en 8 Ambassadeurs van Kidsproef gaven de groepen 7 en 8 een smaakles waarin leerlingen leerden over verantwoorde en biologische voeding en de effecten van suiker.

The Inventors is een educatief programma dat kinderen bekend maakt met het gebruik van gereedschappen en technieken van de 21ste eeuw. Dit jaar hebben we als Waalse school juf Lianne Bolhuis genomineerd!

Persoonlijke aflevering van de zitzak. Deze praktische en doelgerichte stage vergroot de kennis van leerlingen over wat er te koop is op de arbeidsmarkt. Helaas was in deze finale de Woltjerschool iets te sterk, waardoor zij genoegen moesten nemen met een tweede plaats. Op maandag 10 short love quotes for her sad kregen alle leerlingen uit groep 6 op school een introductie les van de Wijkmuziekschool, week van het geld wedstrijd.

Stichting Move is een stichting die samen met kinderen van basisscholen ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn in de maatschappij.

Activiteiten voor het secundair onderwijs:

Inmiddels zijn we klaar met alle voorbereidingen voor komend schooljaar. De dag wordt vanaf uur afgesloten met een Franse brocante op het plein. Deze studiedag is de jaarlijks terugkomende kwaliteitsdag van de school waarop we de ingezette verbeteringen tussentijds evalueren. Graag willen we ouders met een technisch beroep of hobby vragen om hierover iets te komen vertellen in een klas.

Certificering Ouderbetrokkenheid 3. Vaak wordt van 21e eeuwse vaardigheden gesproken in de context van digitalisering en globalisering. Leerlingen uit groep 1 maakten deze week in een introductie les kennis met de instrumenten. Verkiezingen leerlingenraad Week van het geld wedstrijd dit schooljaar werkt de Waalse school met een leerlingenraad. De kleuters hebben de lokalen gezellig versierd met verschillende kerstwerkjes?

Enthousiast

De groepen 3 en 4 hebben in de week van 9 oktober een workshop ´verteltheater´ gehad van de SKVR. Op woensdag 25 april is het ingezamelde bedrag van ,- voor het huis aan een medewerkster van Ronald Mc Donald huis Rotterdam overhandigd.

Verzekeren Sleutelvragen BA familiale Woonverzekering Autoverzekering Ziekte- en ongevallenverzekering Levens- en overlijdensverzekeringen Verzekeringen in het kader van het werk Reisverzekering Verzekeringen in het kader van vrije tijd Rechtsbijstandverzekering Verlengde garanties en toestelverzekeringen voor elektrische apparaten Verzekering huispersoneel Meer weten.

Op woensdag 11 juli a. De leerlingen van de groepen 5 en 6 brachten deze week een bezoek aan concertzaal De Doelen bij het Schouwburgplein.

Neem contact op via info wikifin. Babyshower juf Bakkeren Juf bakkeren is afgelopen dinsdag verrast door de leerlingen uit de groep 8a met een babyshower, week van het geld wedstrijd. Op woensdag 29 mei vieren alle juffen en meesters van de Waalse school hun verjaardag. Aan het einde van de les mochten de leerlingen diverse bijzondere dingen proeven zoals een krekel, meelworm en zelfs een sprinkhaan. De Waalse school berekent deze kostenbesparing door aan de ouders.

Alle scholen in Nederland krijgen minimaal n keer in de vier jaar een dergelijk bezoek. Enkele leerlingen uit de groepen 3 hebben deze week nu al hun eerste leesdiploma behaald.

Hoe doe je mee?

De leerlingen krijgen in die week de tweede les. Tijdens deze bijeenkomst gaven twee inspirerende sprekers, Marcel van Herpen en Kees van Overveld, lezingen waarin ze pedagogische vraagstukken behandelden. In de middenbouw leerden de leerlingen Robots programmeren.

In alle groepen zijn ouders welkom om de leerkracht, de andere leerlingen en hun ouders te leren kennen. Op dinsdag 20 juni had het team van de Waalse school een interne studiedag. De schooltijden op woensdag blijven ongewijzigd tot uur.

Andere artikelen:

 1. Kenneth - 14.09.2019 18:39

  De leerlingen hebben in alle groepen hun kunsten laten zien door een echte circusvoorstelling voor de ouders te verzorgen.

  Souraya - 14.09.2019 11:48

  Dinsdag 28 november hebben studenten die overwegen de Pabo te doen een bezoek gebracht aan de Waalse school. Bliksemstage groepen 7 Een Bliksemstage is een bedrijfsbezoek van één dagdeel.

  Lola - 12.09.2019 03:32

  De Waalse jongens en meisjes van groep 6 hebben de eerste en tweede plaats behaald tijdens het handbaltoernooi van The Finals! De leerlingenraad geeft aan dat leerlingen graag nog meer nieuwe boeken zien in de schoolbibliotheek.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *