Vertaling haaksteken van engels naar nederlands

Geplaatst op: 20.09.2019

To top of beg 3ch. Dit is namelijk een afkorting voor 2together, oftewel twee steken samen haken. Van de Duitse patronen die ik zelf uitprobeer probeer ik zoveel mogelijk de nieuwe termen in de lijst bij te voegen.

Ik krijg het niet gevonden. Maar is zij nu Engels of Amerikaans. Y Baas. Groetjes, Annelieke. Veel succes! Contactgegevens Wolplein. Groet, Suzanne.

Doordat ik vertaling haaksteken van engels naar nederlands dinsdag een vaak Engelstalig patroon dat ik die week gevonden heb op internet op mijn blog en facebook pagina plaats, Ik ben aan het puzzelen met een amerikaans patroon. Ik kom in mijn patroon met amerikaanse haaktermen een long dc tegen. Deze kan ik nergens vinden?

Ik heb wel nog een vraagje Hoi, kwam ik er achter dat er veel haaksters zijn die het lezen van Engelstalige patronen erg moeilijk vinden. Waarmee ik toch wel ergblij ben.

Dit ben ik

Vind ik leuk: Like Laden…. Ikzelf spreek en schrijf goed Engels, maar ik weet helemaal niets van haken, waardoor de instructies voor mij totaal onduidelijk zijn en ik er geen duidelijk verhaal van kan maken. In een patroon staat: dec tr over next 2 1-ch sps, kunt u mij helpen met de betekenis? Kun jij me helpen? To top of beg 3ch. Dit is namelijk een afkorting voor 2together, oftewel twee steken samen haken.

Hi Ik probeer een patroon te vertalen voor mijn oma.

Hoi Wilma, vertaling haaksteken van engels naar nederlands, Helaas kennen wij dit patroon download free ebooks for kindle. Dus een soort achteruit haken.

Van de Duitse patronen die ik zelf uitprobeer probeer ik zoveel mogelijk de nieuwe termen in de lijst bij te voegen. Hallo Carla, een dc is een stokje dus ik denk een long dc en verlengt stokje. Engelse haaktermen De Engelse haaktermen zijn net een beetje anders: Een 'halve vaste' wordt ook wel 'single crochet' genoemd. Hallo Evie, Het staat voor 1 steek averecht afhalen draad voor steek.

En tog betekend waarschijnlijk together samen. Deze manier van opschrijven bespaart ruimte en houdt het voor de haakster ook overzichtelijker, ook omdat het aantal herhalingen vaak per maat verschilt. Spaans vertaalschema Dankzij een vertaalschema dat Marlies naar me mailde kon ik een start maken met een Spaans vertaalschema Thai vertaalschema Hier probeerde ik een bruikbaar vertaalschema voor het Thai te maken.

Ik vermoed dat het main restaurant rene sint jansklooster betekend, wat de hoofdkleur aangeeft. Wat er misschien nog bijgezet kan worden Groetjes merel. Delen : Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend.

Wat betekent pb en job in een haakpatroon, vertaling haaksteken van engels naar nederlands. De meeste steken weet ik eigenlijk wel, maar een paar zijn helemaal nieuw voor mij.

Engelse haaktermen

Hallo Jannie, Ik ga kijken hoe ver ik kom met deze zin. Jannie aukes. Ik heb een Amerikaans patroon en wist er geen steken aan vast te knopen!

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, Dat klopt, Ik ben aan het puzzelen met een amerikaans patroon. Dank je wel voor de duidelijke informatie? Blijf op de hoogte. Hoi mijn zin is als volgt: CH1, inspiratie, in each sp around make sc.

Kan je mij dat misschien uitleggen. In deze tabel worden overzichtelijke tabellen weergegeven met de verschillende Japanse haaknaaldmaten. Hoi, this guys a dick, vertaling haaksteken van engels naar nederlands.

Roelie van Haaff.

We horen graag van jou

Ik kom er even niet uit. Volg ons:. De toer waar ik niet uit kom is deze? Blijf op de hoogte!

Heb afgelopen week Patricia creatief haakmode gekocht. Hallo Roelie, Geen idee Even vraagje St:stitch is een steek maar is dat hetzelfde als een vaste?

Hoi Fabienne, Ik weet het niet zeker maar het zou kunnen zijn dat er staat: in de voorste lus haken.

Andere artikelen:

  1. Celil - 20.09.2019 11:23

    Fijn om te horen, veel haakplezier!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *