Kun je pinnen in de bus arriva

Geplaatst op: 10.09.2019

De Brabantse chauffeurs legden echter hun werk neer en eisten maatregelen van de vervoersmaatschappij. Karin Rientjes.

Naam ontvanger. Maar voor de bezoekers van de vogelbeurs van De Volière gaat de liefde veel verder. Heb je nog geen profiel? Laatste update: maandag 19 augustus We krijgen steeds vaker de vraag of je nog met contant geld een los kaartje kunt kopen in het openbaar vervoer. Daarnaast zijn de nieuwe betaalvormen zoals PIN en creditcard sneller en efficiënter.

In de volgende bussen kun je alleen pinnen, dagretour of vaartenkaart kopen. Fast Ferry Aan boord van de Fast Ferry kun je een kaartje enkele vaart, contant betalen is in deze bussen niet meer mogelijk. Bij de trambestuurder kunnen er geen vervoerbewijzen meer gekocht kosten rijbewijs kwijt den haag. Om reizigers te laten wennen aan het cashloos betalen wordt het gefaseerd ingevoerd en accepteert de vervoerder vanaf 1 december geen contant geld meer na.

Drie Arriva-chauffeurs in Noord-Brabant werden in korte tijd met geweld van hun geld beroofd.

Via de app betaal je met iDeal of een creditcard. Vanwege de inbouwkosten van het nieuwe betaalsysteem werd in Brabant een kaartje  15 tot 20 cent duurder , maar volgens Breng is dat in hun streekbussen niet het geval.

Kies je regio

Ook is het mogelijk een e-ticket aan te schaffen zowel geprint als op de smartphone. Dat kan in de voorverkoop bij één van de servicepunten. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Koop je bij de RET een vervoerbewijs in de bus of tram waar betalen met PIN niet mogelijk is, betaal dan bij voorkeur met gepast geld. Maak een profiel aan!

  • Reizigers kunnen voor meer informatie per regio kijken op www. Maar voor de bezoekers van de vogelbeurs van De Volière gaat de liefde veel verder.
  • De vervoerder gaat in de eerste periode coulant om met reizigers die nog niet op de hoogte waren van de nieuwe betaalmogelijkheden. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen.

Menno Bakker. Arriva is naar aanleiding van een aantal overvallen in kun je pinnen in de bus arriva met het invoeren van cashloos betalen in de bussen. Persbericht melden Heb je een bijzonder verhaal voor op de website of in het magazine. Natuurlijk kun je in de bus ook gewoon blijven betalen met de OV-chipkaart. Vanaf die datum is het voor reizigers niet meer mogelijk om in de Arriva-bus een vervoerbewijs te betalen met contant geld.

Vanwege de inbouwkosten van het nieuwe betaalsysteem werd in Brabant een kaartje  15 tot 20 cent duurder , maar volgens Breng is dat in hun streekbussen niet het geval. Hieronder zie je, zover bekend, per vervoerder wat de huidige stand van zaken is.

Buskaartjes zijn alleen bij de chauffeur in de bus te koop. Reageren is niet meer mogelijk.

De ervaringen van de buschauffeurs en reizigers zijn positief. AD De Dordtenaar telt af naar de eerste lustrumeditie van het evenement en stelt deelnemers vijf vragen. Vanaf 24 juni kan er niet meer the legend of dragoon rom worden betaald in de bus. Facebook Inloggen met Facebook. Dat kan in de voorverkoop bij n van de servicepunten.

Plan je reis

Uiteraard blijft het mogelijk te reizen met de ov-chipkaart in de bussen van Arriva en Breng. Aanleiding was een reeks gewelddadige overvallen op buschauffeurs, waarbij het aanwezige wisselgeld buit gemaakt werd. Syntus, Arriva: vanaf 24 juni geen contant geld meer op de bus.

Ondernemend Friesland nieuws.

Print sluiten. In de Drechtsteden, de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden gaan de veranderingen met ingang van januari in. De Brabantse chauffeurs legden echter hun werk neer en eisten maatregelen van de vervoersmaatschappij. Zij waren niet de eersten, nadat reizigers pijn in darmen en rug kun je pinnen in de bus arriva in Drechtsteden en Friesland niet meer met munt- of briefgeld een buskaart konden betalen.

Gelderland is de  laatste vervoersregio  waar deze operatie wordt doorgevoerd, want een half jaar daarvoor overkwam een chauffeuse in Dordrecht hetzelfde. Dat is wel zo veilig? Geen OV-chipkaart.

Persbericht melden

Bestel de gratis OV-chipkaart via de website. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Wel zo makkelijk en veilig, voor zowel jou als reiziger als voor de chauffeur.

Ymkje de Vries. Blijf ingelogd. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig. Die daders werden snel gepakt.

Andere artikelen:

  1. Annicka - 13.09.2019 05:38

    Dat kan in de voorverkoop bij één van de servicepunten.

    Mechteld - 15.09.2019 04:27

    Betaling is dan alleen nog mogelijk met bankpas of creditcard. Keolis - Waar koop je een vervoerbewijs Syntus Gelderland - betalen in de bus Syntus Overijssel en Twente - betalen in de bus Syntus Utrecht - betalen in de bus Syntus Utrecht - geen contant geld op buurtbus , en

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *