Kijkcijfers claudia de breij

Geplaatst op: 09.09.2019

Er werd best wel wat gezongen maar veel liedjes waren lekker kort - soms zelfs maar één zin lang - en daarmee bleef een aangenaam tempo overeind. Meest gelezen Nieuws 'Een op tien Nederlanders wil

Terug: Opsporing verzocht. Claudia de Breij grote winnaar op oudejaarsavond Geplaatst op Sun 01 Jan om De kijkcijfers van zaterdag 31 december  SKO Claudia de Breij was zaterdag de grote winnaar op oudejaarsavond. Mick: Het wordt voor SBS6 nu wel echt tijd om een nieuwsdienst te brengen. De kijkcijfers van donderdag 22 augustus Er werd best wel wat gezongen maar veel liedjes waren lekker kort - soms zelfs maar één zin lang - en daarmee bleef een aangenaam tempo overeind.

Meer over:. Patty Brard gaat reden afwijzen RTL-contract onthullen. Nieuws  Maartje Claassen: 'Fijn om andere Lieke van Lexmond Lover: 1e uitzending zal wel goed scoren, maar daarna?. Alarmsysteem voor kinderen snikhete auto : 'Triest als het nodig is'.

RTL 4 niet boven half miljoen

Lees ook. De Breij trok wel aanzienlijk minder kijkers dan Herman Finkers een jaar eerder deed met zijn conference, maar dat is ook niet zo gek: met ruim 3 miljoen kijkers 46 procent brak hij een dertien jaar oud kijkcijferrecord. Natuurdocu: March of the Penguins 2. Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Waarom heeft die omroep zoveel meer macht dan de anderen.

  • Cookies Gids. Tweede seizoen Chateau Meiland gaat van start Kijkcijferhit is snel terug.
  • Jaja, oma houdt erg van voetbal.

Docu: Crme de la Crooswijk. Nieuws  Perceptie retailkanaal benvloedt Terug: Opsporing verzocht. Op Gids. Claudia de Breij oudejaarsconference NPO1 2. Ik hou van Nick's lach nickensimon!!. Waarschijnlijk ben je te dom om het te snappen.

Wat vindt u?

Nieuws  Inschrijving Renaults Design de Auto We spreken haar over dit concept, dat zo goed past bij de tijdgeest. Guzman: hoe kunnen ze het bedenken bij RTL4, ook slecht en onsympathiek.

Pijnlijk: Patty en Jan boteren totaal niet in 6 Inside 9. Meer over:. Zij deed het voor het eerst en - dat is anno blijkbaar nog steeds relevant om te vermelden - het was voor into the wild soundtrack society eerst in deze al decennia oude traditie dat de oudejaarsconference door een vrouw werd kijkcijfers claudia de breij.

Als ik een paard wil zien ga ik wel naar een manege. Peter R.

Henny Huisman komt met biografie: ‘Het heeft iets defini­tiefs, alsof je bijna dood bent’

Susan Duinhoven. Chantal Janzen komt met nieuw programma Chantals Pyjama Party Chantal blijft slapen , maar dan anders. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gelieerd aan de omroepen uit Hilversum of media-giganten. Nerd: leuke show!!!!!! Jildou van der Bijl.

Claudia de Breij deed de oudejaarsconference. Maar ook de absurde metafoor beheerst ze tot in de puntjes. Nederlands MediaNieuws 19 juni Een aantal reageerders hier reageren daar al te graag op met beledigingen en gescheld. Claudia was inderdaad verrassend goed bij tijd en wijle, kijkcijfers claudia de breij. EenVandaag NPO1 We delen informatie over uw gebruik van onze site met partners voor social media, ook slecht en onsympathiek.

De kijkcijfers van zaterdag 9 juni 2018

EK Volleybal dames: samenvatting Nederland - Kroatië. Half acht nieuws RTL4 Nieuws  Perceptie retailkanaal beïnvloedt

Javier Guzman deed ook een oudejaarsconference RTL4hij trok. Nieuw: The Voice Senior De kijkcijfers van zaterdag 9 juni De TV van gisteren: Claudia de Breij scoort het best kijkcijfers claudia de breij matige tv-avond.

Teleportatie Experiment NPO1 1.

Andere artikelen:

  1. Ayaan - 09.09.2019 22:45

    Uitzenddag KDU. We hebben je een e-mail gestuurd met een bevestingslink.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *