Hoe schrijf je een aanbeveling op linkedin

Geplaatst op: 02.07.2019

Het is het gemakkelijkst om de tekst te schrijven in Word, en hem dan naar LinkedIn te kopiëren. Graag wil ik mijn goede ervaring op haar Linkedin profiel vermelden.

Een tip wil ik graag toevoegen. Wederdienst Het geven van een aanbeveling kan ook een manier zijn om zelf aanbevelingen te krijgen. Je kunt helaas geen aanbevelingen krijgen voor vrijwilligerswerk. Ik combineer mijn jarenlange ervaring in marketing met mijn kennis van LinkedIn om je niet alleen te leren waar je de knopjes vindt, maar je ook te laten zien hoe je LinkedIn toepast om jouw bedrijf beter vindbaar en dus zichtbaar te maken, jezelf als expert profileert en jouw ideale klant te vinden.

Vijf onderdelen van een aanbeveling Een goede aanbeveling bestaat uit een aantal onderdelen, namelijk: Waarom had je hulp nodig?

Maar kopieer ze niet, wat jij zelf schrijft heeft hoe schrijf je een aanbeveling op linkedin meer waarde. Zie ze als recensies? Opent in een nieuw venster Klik om af te drukken Opent in een nieuw venster Klik om te delen op WhatsApp Opent in een nieuw venster.

Je kunt het namelijk zien als een citaat van jou dat jeffree star peach goddess skin frost het profiel van de ontvanger getoond wordt.

Ze is officieel tot ambassadeur benoemd door LinkedIn en ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media!

Daarentegen vind ik het ook averechts werken als je helemaal geen aanbevelingen hebt. Je vult in wat jouw relatie met de ontvanger van de aanbeveling is, en je selecteert de functie die jij en de ontvanger hadden. Bovendien moet degene voor wie je de aanbeveling schrijft, die ook nog goedkeuren en plaatsen.
  • Hoi Manon, het beste kun je een screenshot maken en dat even opsturen aan het Helpcentrum van LinkedIn.
  • Hallo Thea, Dank voor je vraag.

E-mail vereist. Bovendien moet degene voor wie je de aanbeveling schrijft, die ook nog goedkeuren en plaatsen. En daar zijn ze dan allebei in te zien. Daarentegen vind ik het ook averechts werken als je helemaal geen aanbevelingen hebt. Als je er namelijk een aantal op je profiel hebt staan, dan zegt dat toch veel over jou als professional. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Zo haal je de ergste spellingsfouten er uit, en als er iets hapert aan LinkedIn dan ben je de tekst niet meteen kwijt.

Voor het schrijven van de artikelen is er gebruikt gemaakt van verschillende bronnen. Kennisquiz: afasie.

Hartelijke groet, Thea. Hey Corinne, Ik heb een bedrijfspagina aangemaakt op LinkedIn en daarnaast heb ik ook nog een persoonlijke pagina. Vorige Volgende.

Artikel bewaren

Ook premium artikelen lezen. Het is een vraag die zo vaak terug komt, dat ik het je gewoon even laat zien. Misschien ervaar je wat schroom daarbij.

Corinne Keijzer 16 augustus at Deze zijn ook bruikbaar bij het opstellen van de aanbeveling. Zeker omdat het gaat om de werkzaamheden en niet de connectie zelf. Stap 2: De ontvanger van de aanbeveling Zoek in LinkedIn in het zoekvenster bovenin je scherm de persoon die je een aanbeveling wilt geven, hoe schrijf je een aanbeveling op linkedin.

Aanbevelingen zijn inderdaad ook heel handig als je een andere loopbaan ambieert. Share this: Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster Click to share on Facebook Opent in een nieuw venster Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster Klik om op LinkedIn te delen.

Berichtnavigatie

Vul het keuzemenu goed in. Dank voor je reactie, Geart! E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Je reageert onder je Google account.

Onderwerp: Blog. Daarentegen vind ik het ook averechts werken als je helemaal geen aanbevelingen hebt. Wat is je doel. Bij voorbaat dank? Wat vond je het prettigst aan de ander toen hij of zij je hielp. Gebruik sowieso altijd de feedback knop om dit soort dingen te melden. Daarvoor moest ik een drempel over, maar dat hoort er bij.

Meest recente berichten

Ingrid van der Veen 19 december at Nu zijn er inmiddels een aantal weken verstreken, maar er is nog geen reactie, hoe kun je dan het beste reageren? Ik was net moeder geworden en twijfelde eraan of ik wel als advocaat kon blijven werken.

Ook bij interne publicaties toont hij de journalistieke scherpte van een buitenstaander. Hij luisterde goed naar de input die ik gaf en kwam direct met een aantal ideen die me aanstonden. Voordat je een aanbeveling gaat schrijven, bedenk dan waarom je dat doet.

Andere artikelen:

  1. Carolyn - 05.07.2019 08:15

    Geart de Jong schreef:. Wat moet ik hiervan denken?

    Saron - 12.07.2019 05:04

    Als je het niet ziet, dan ben je of niet gelinkt of het is even een tijdelijke bug van LinkedIn, heb het vaker gehoord de laatste tijd, work in progress.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *