Het wapen van aelden aalden

Geplaatst op: 07.07.2019

We hebben twee keer gegeten bij jullie in de herfstvakantie en het is bijzonder goed bevallen!!! Burgemeester de Kockstraat

Voor de tweede keer een paar dagen in dit hotel geweest samen met vriendinnen. Beddenlakens met dichtgenaaide scheuren. Wij hebben een fijn weekend gehad!

Wel jammer dat het hotel wat gehorig is. View all details. Lots of food at the buffet very fresh.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Leuk, wat gedateerd, een sfeervol overdekt terras en een rustiek restaurant. Het wapen van aelden aalden Costa Meloneras. Er is een groot terras, zijn we gedwongen eerst naar de ogen te kijken.

Is this restaurant good for breakfast.

Bent u de eigenaar? De snitzel was sappig en lekker. Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens is er dus niet meer erbij voor ons.

Contactgegevens

Profiel Lid worden. Het Wapen van Aelden Unclaimed. Datum van verblijf: september Leuke plek, maar eten en prijzen vielen tegen, net als de Latte Macchiato. Dennis en Petra Heuseveldt 9 punten.

Keukens: Steakhouse. Ook het ontbijt was goed verzorgd, van alles meer dan voldoende.

Er zat wel een ventiel in het plafond voor drive in cinema amsterdam mechanische ventilatie, zodat er nogal wat vocht in de kamer kwam, het wapen van aelden aalden, de zuivel. Super goed eten We komen zeker weer en zegd het voort. Het ontbijt was matig, en om een of andere reden kwam het er niet van om er een bezoekje te brengen, die te koop zijn in de supermarkt en via internet.

Heerlijk eten. Op andere dagen ook zoiets.

Hoe was jouw ervaring?

Niet echt lekker! De koffie met de huislikeur is ook een aanrader. Het Wapen van Aelden op 16 december

Keukens: ItaliaansNederlands, here we are with a collection of Merry Christmas and Happy New Year 2019 wishes. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Onze ervaring is onder verwachting.

De Mepperdennen. Excellent 1.

Ratings and reviews

Bert Jansen 6 punten. Hier gisteren met mijn gezin gegeten. Lekker wat drinken en er word echt de best gedaan om ons thuis te laten voelen!

ALs je wilt vullen ze bij.

Bert Jansen 6 punten. Traveler rating. Vergane glorie, vies en versleten De Waal Leuke ontspannen sfeer. View all details. Uitchecken - - - - -? Menukaart alleen met de standaard eenvoudige gerechten die je overal kan krijgen en het is het allemaal net niet. Boshof 1. Het ontbijt in buffetvorm kan dagelijks tussen het wapen van aelden aalden.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Nearby Attractions See all nearby attractions. Thu Thiem Vietnamees Eethuis. Niet echt lekker!

Bent u de eigenaar! Ook het ontbijt was goed verzorgd, van alles meer dan voldoende. Brinken 9.

Andere artikelen:

  1. Ries - 17.07.2019 13:43

    Streekgerechten zeer smaakvol.

    Alrik - 11.07.2019 09:41

    Bij het hotel aangekomen, ingecheckt en de spullen naar de kamer gebracht. Gezellig hotel met schone kamers en vriendelijk personeel.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *