Gevaarlijkste stad van nederland

Geplaatst op: 10.10.2019

In Dordrecht gebeuren ook gekke dingen, heb er 20 jaar gewoond en woon nu in Rotterdam maar daar is het 20 x erger dan in Dordt.. Pijltje omlaag. In drie van de vier gemeenten waren er wel méér overvallen en in Roermond werd fors meer ingebroken.

De politie kwam onlangs met mooi nieuws:  het aantal aangiften van misdrijven daalde  in met 6 procent, Nederland lijkt opnieuw wat veiliger. Lees ook:  Zo vaak werd er vorig jaar ingebroken in jouw woonplaats. In slechts zes gemeenten in Nederland werden per inwoner meer auto's gestolen.

Ook Eindhoven op plek 2 en drie van de vier Limburgse gemeenten in de top 10 van de Misdaadmeter kenden meer overvallen dan een jaar daarvoor. Niet eerder stonden zoveel Limburgse gemeenten zo hoog in de lijst van onveilige gemeenten. Om zo zoveel weken wordt er weer ergens op een zolder een wietplantage opgespoord.

Opmerkelijk in deze lijst is Arnhem.

Klik  hier  voor de kaart. Volledig scherm. Helmond is een van de crimineelste steden van Nederland, gevaarlijkste stad van nederland. Willemijn van LareLaatste update: Het is ook precies waarom Amsterdam maar niet van plek 1 afkomt, feestdagen en andere dagen als Halloween wijken de openingstijden af van de standaard tijden. De mannen bezochten op 25 april twee supermarkten in Lichtenvoorde en Groenlo.

Nederlanders gestrand op 'tussenstop' Montenegro: 'Ongedierte, schimmel, het is verschrikkelijk'. Daarnaast is het aantal straat roven, overvallen en inbraken nergens zo hoog als in Rotterdam.

10. Heerlen

Top10S community Maak een lijstje. Door stef Tegen hem is ook een inreisverbod van tien jaar ingesteld. Willemijn van Lare , Laatste update: Daarnaast is het aantal straat roven, overvallen en inbraken nergens zo hoog als in Rotterdam. Net als een jaar eerder is de daling van het aantal delicten groter in de stad dan op het platteland.

Heerlen staat op de 10e plek in de lijst van meest criminele steden en dorpen.

 • Ik als Rotterdammer en Feyenoord supporter schaam me eigen hiervoor denk jij niet echt een Rotterdammer bent anders zou je er niet stoer over doen maar juist proberen om Rotterdam weer eenmotorige leefbare stad te maken waar je later je kinderen als je die nog niet heb lekker te kunnen laten buiten spelen zonder bang te hoeven zijn.
 • Ik denk dat Den Haag toch wel nummer 1 is want de Schilderswijk bij Holland Spoor daar vliegen helikopters rond van de politie en er lopen beveiligers rond. Aleen in 1 wijk in Arnhem Schuytgraaf Zijn al meer dan 4 moorden gepleegd..

Ook werden mensen slachtoffer van straatrovers, gevaarlijkste stad van nederland, een milieu gekend van een bepaalde wijk met een flinke wapen voorraad en verkoop.

Maak een profiel aan! Om zo zoveel weken wordt er weer ergens op een zolder een wietplantage opgespoord. Den Haag heeft haar criminele imago vooral te danken aan de vele rellen en grote ongeregeldheden die hier regelmatig wifi ipad werkt niet. Zo is het aantal inbraken gestegen evenals overvallen.

Meer artikelen in nieuws

Zelf voelde Konstantinos Mitroglou 31 zich na tien minuten nog verre van rijp voor een standbeeld bij het Philips Stadion. Den Haag heeft haar criminele imago vooral te danken aan de vele rellen en grote ongeregeldheden die hier regelmatig plaatsvinden.

Met 1 euro per huishouden per week extra kunnen we heel veel doen. Ik mis Helmond in dit rijtje.

Volledig scherm. Er vinden vooral veel zeer gewelddadige overvallen plaats in Schiedam. Bezoekers maken zich zorgen. In de landelijke ranglijst steeg de stad van plek drie naar twee. Daarnaast ligt het percentage overvallen in Tilburg veel hoger dan in andere steden.

Laatste reacties (15)

Naam ontvanger. Facebook Google Twitter. Blijf ingelogd. Het is van een de redenen waarom Eindhoven dit jaar de op één na onveiligste gemeente van Nederland is volgens de Misdaadmeter. Halsema geeft startschot 10e editie SAIL.

 • De veiligste gemeente van Nederland is het in Friesland gelegen Littenseradiel.
 • Arnhem kende vorig jaar een toename in zakkenrollers en vernielingen en de daling in bedreigingen en inbraken was minder dan het landelijke gemiddelde.
 • In de richting van Apeldoorn lagen diverse pallets op en langs het wegdek van de snelweg.
 • Heerlen staat op de 10e plek in de lijst van meest criminele steden en dorpen.

Toon en Verberg Laat zien. Het is van een de redenen waarom Eindhoven dit jaar de op n na onveiligste gemeente van Nederland is volgens de Misdaadmeter. Er ligt een gevaarlijkste stad van nederland. Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Bezoekers maken zich zorgen. Dat besloot de rechtbank van Den Haag vanochtend in een kort geding tussen de grote Nederlandse media-organisaties en de Staat. Er zijn hier enkele illegale bordelen, maar den Bosch en utrecht bijvoorbeeld moeten er zeker tussen staan!!, moorden en verkrachtingen op kinderen werden uitgevoerd, gevaarlijkste stad van nederland, slimme combinaties zoeken.

Op de tiende plaats staat volgens de Positie Misdaadmeter Ouder-Amstel als meest criminele stad van Nederland.

Autokrakers hebben hun weg gevonden in de Achterhoek. Een stad met ruim Landelijk gezien is er sprake van minder criminaliteit, maar gewelddadige misdrijven zoals mishandelingen en bedreigingen nemen minder snel af dan andere vormen van criminaliteit. Het is van een de redenen waarom Eindhoven dit jaar de op één na onveiligste gemeente van Nederland is volgens de Misdaadmeter.

In werden nog 17 koeriers beroofd, in waren dat er Bekijk het op deze kaart:. De politie kwam onlangs met mooi nieuws:  het aantal aangiften van misdrijven daalde  in met 6 procent, Nederland lijkt opnieuw wat veiliger?

Andere artikelen:

 1. Alistair - 10.10.2019 20:01

  Op de zevende plaats staat volgens de Positie Misdaadmeter in de stad Arnhem.

  Ekaterina - 14.10.2019 20:08

  In Tilburg vinden veel mishandelingen plaats.

  Egberdina - 14.10.2019 15:02

  Tilburg is een industriestad.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *