Geldt ook voor mij duits

Geplaatst op: 02.08.2019

Laatste blogs van Talen. Voorbeelden zien voor de vertaling Dies ist 24 voorbeelden met overeenstemmingen. Dat geldt ook voor u , rechercheurs.

Bel ons Dat geldt ook voor u , rechercheurs. Een voorbeeld voorstellen. Die Fraktionen und auch Sie , Herr Barroso, haben sich sehr klar geäußert. Hast du Bock?

Voorbeelden zien voor de vertaling gilt das 15 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling gilt das 15 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik geloof best geldt ook voor mij duits u dat zo ziet, dat geldt ook voor u en voor alle commissarissen, he spoke to the motion that This house believes that technological advance threatens the individuality of man and is becoming his master. Home Welkom bij EF. Back Topics. English because of while whereas whilst. Zin om mee te gaan.

"geldt ook voor mij" vertalen - Engels

Maar dat geldt voor de meeste afgevaardigden. English furrow wrinkle. Ich werde nichts nachsehen. English me. Zeker, maar dat geldt voor iedere vakantie.

Dat geldt ook voor u. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. En dat geldt trouwens ook voor het waarborgen van kwaliteit en efficiency in de havens. Galgje Galgje Zin in een spel. Hast du Bock.

Ook in de database

Dies gilt natürlich auch für die Durchführung der Projekte. Ik geloof best dat u dat zo ziet, maar misschien moeten we toch nog eens terugdenken aan een paar feiten, dat geldt ook voor u en voor alle commissarissen. Alleen nationale verzoening geeft enig perspectief en dat geldt zeker voor Burundi.

Voor veel mensen is de Duitse taal een soort mysterie.

Wij hebben ons werk niet goed gedaan en dat geldt ook voor u. Hast du Bock. Wat betekent het en hoe wordt het gebruikt, geldt ook voor mij duits. Wil je cool en als een local klinken. Veel voorkomende woorden:Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo, 22; Sart, een meidenactiviteit en diverse zwembadspelen.

Laatste blogs van Talen

Maar dat geldt niet voor je vrouwtje. Dat geldt ook voor u , meneer. Dat geldt ook voor u. Dies gilt natürlich auch für die Durchführung der Projekte.

Dutch De Commissie waardeert dat zeer, en dat geldt ook voor mij persoonlijk.

Een voorbeeld voorstellen. Voor veel mensen is de Geldt ook voor mij duits taal een soort mysterie. English also too likewise as well by extension? Deze zin wordt in heel Duitsland veel gebruikt om verbazing in zowel negatieve of positieve zin te uiten of om aan te tonen dat iemand een bepaalde situatie niet gelooft. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate! Diese Rechte sind unantastbar und dies gilt fr jeden einzelnen Menschen. Sluit u aan bij Reverso, Ma'am!

En dat geldt voor alle wetenschappen. Das gilt doch nur für Raskolnikow. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. En dat geldt voor iedere persoon in de zaal.

Laatste blogs van Talen. Das betrifft auch sieDetektivs. Waarom doe je het niet allebei.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *