Dyson digital slim extra schoonmaken

Geplaatst op: 11.10.2019

Gemotoriseerde vloerzuigmond De Dyson Digital Slim Extra is uitgerust met een gemotoriseerde vloerzuigmond waarmee je vlot alle vloertypes schoonmaakt. De snoerloze stofzuigers van Dyson worden aangedreven door de Dyson digitale motor. De grote rolborstel draait niet rond als de dyson gebruikt wordt.

De lucht blijft gescheiden van het stof, waardoor de zuigkracht zelfs bij een volle stofbak even sterk blijft. Indien de accu opgeladen is in de houder, moet ik dan deze uit de houder halen? Hoe kan ik het klepje dat aan de stofbak vast zit schoonmaken of eventueel reinigen? Vind een Dyson stofzuiger die geschikt is voor uw woning. Help me bij het kiezen van een Dyson stofzuiger.

Een vraag over een product. Verder zijn wij tevreden tot nu toe over de aankoop. Digitale motortechnologie? Is het de accu of op de oplader. Bij hoge zuigkracht batterij hl snel leeg.

Bel onze expert!
 • Zo kunnen wij u sneller van dienst zijn als u hulp nodig hebt.
 • Deze laadt ook niet op, er blijft een orange lampje branden. Ikzelf kon de Dyson niet langer gebruiken: viel continu stil.

Gerelateerde producten

Alle accessoires bekijken. Wat te doen als de accu van de Dyson V6 Fluffy na een jaar na 5 minuten leeg is. Heb hetzelfde probleem. Niet meer beschikbaar. Jouw telefoonnummer.

Ik gebruik het enkel om onder mijn keukentafel de kruimels op te zuigen. Het zou helemaal vrij moeten kunnen bewegen. De steelstofzuiger is leuk om te gebruiken, maar hij is dyson digital slim extra schoonmaken plat. Je wenst een prijsofferte of informatie over onze diensten voor bedrijven en publieke instellingen. Ik heb hetzelfde probleem.

Geef beoordeling

Ontdek ze hier. Ontdek  hier stofzuigers met draad die tegelijk kunnen stofzuigen en dweilen. Contacteer ons via onze  Business pagina of vul het onderstaande formulier in.

De Li-Ion Lithium-ion - batterijen hebben evenmin een geheugeneffect en zijn minder snel ontladen, dyson digital slim extra schoonmaken, zelfs als ze niet worden gebruikt.

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Onder de 3 blauwe lichtjes van de volgeladen batterij pinkt een wit lichtje, maar hij is vlug plat, rather than have a private tutor as had previous Heirs to The Throne? Zo kunnen wij u sneller van dienst zijn als u hulp nodig hebt!

Download handleiding.

Extra informatie

Hondenharen van onze Labrador, kortharig, worden niet opgezogen. Product bekijken Koop nu. Bent u zeker dat er iets met de batterij is? Ga akkoord.

Ik heb alleen maar spijt dat ik hem niet eerder heb gekochtgemakkelijk te reinigen. Gemakkelijk in gebruik, prima geschikt voor eigenlijk overal in huis en de wagen!!. Iemand nog tips. Stopt tijdens stofzuigen en oranje licht flikkert, tijdens dyson digital slim extra schoonmaken blijft oranje licht flikkeren daarna flikkert het rode licht en werkt niet meer Gesteld op om Download handleiding.

Het filter is nieuw aangeschaft. Vlugger dan in de specificaties staan. Of iets anders.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Registreer uw garantie Zo kunnen wij u sneller van dienst zijn als u hulp nodig hebt. Mvg Carlo Gesteld op om Wat kan er aan de hand zijn.?

Machine is verder schoon van stof. Aan uit, aan uit. Vergat de link mee te geven: Link Geantwoord op om DC62 gaat direct uit als de knop wordt losgelaten.

Andere artikelen:

 1. Bernadine - 15.10.2019 07:10

  Nóóit meer dyson. Het blauwe lampje knippert dan ook maar brandt niet oranje wat voorheen wel het geval was wanneer de accu echt leeg was.

  Raemon - 13.10.2019 22:49

  Nederland; , België; Vriendelijke groet, Dyson Benelux Geantwoord op om Ontdek ze hier.

  Rania - 21.10.2019 03:54

  Dyson doet het niet.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *