Waterijsjes trakteren op school

Geplaatst op: 03.09.2019

Dat lijkt me in jouw geval nog de beste optie omdat je dan zelf in de hand hebt of ze het mogen opeten of niet. Deze traktatie bestaat uit het beste van twee werelden: fruit én stroopwafels.

Zwangerschap en bevallen En nee, dagelijks snoep is geen recht, net zo min als dagelijks een toetje hier dus niet of suiker in je koffie, of een koek bij je koffie of een zak drop in je auto. Home » Persoonlijk » Wat gaan we trakteren vandaag?

Super vrolijk en zo klaar. Thuis gaat dat in de snoeppot, scheelt weer in mijn boodschappen :- Wat ik wel een vreemde tendens vindt dat tegenwoordig overal getrakteerd wordt. Net zoals het monster slijm hierboven kun je ook heel simpel Koekiemonster popcorn maken. Zoals deze monster popcorn.

Ik vind een puntenslijper of gum trouwnes ook geen traktatie, maar da's weer een ander verhaal, waterijsjes trakteren op school. Ik houd persoonlijk niet van chipstraktaties. Maggietel ot. Je hoeft er alleen maar wat spekjes voor aan een satprikker te rijgen met een stukje dropveter als lont. De doos heb ik ingepakt als een cadeau met hetzelfde papier van de palmpjes!

Ik heb een dienblad versierd met de nestjes met een eitje, wat vers geknipte hedra uit de tuin en een speelgoed dino erbij. Van het papier knip je stroken van ongeveer 5 cm breed.
 • Tja, vind ik geen reden, maar goed ik voelde me wel meteen een stuk minder schuldig over het feit dat Tangozoon bij zijn laatste verjaardag sleutelhangers met snoepsleutels eraan getrakteerd had. Tegen het knoeien schuif ik altijd cupcake vormpjes om het stokje.
 • Is niet goed genoeg, het moet chocomelk zijn of fristi.

Extra feest!

Zakken chips enz. Zonnebrillen Bron: welke. Vaak is het ook kijken wie de langste adem heeft en of ze er onderuit kan komen om te eten. Niet zo opblazen hoor, soms is een leuke stift met bijv. Meen je dit nu echt? Konden ze zelf nog snoep van kopen.

 • En de dinosaurus cupcakes heb ik gemaakt met de cupcake set van Meri Meri.
 • Door deze enorm leuke verjaardag schoot het vieren van haar dag binnen het gezin even erbij in.

Dank u, dat regel ik zelf wel, waterijsjes trakteren op school. De vakken van plakband geven onder het papier extra versteviging waardoor de ijsjes perfect blijven staan. En dan is nog de vraag of worst en kaas wel zo gezond is vet. Meld een fout. Alles over de babyuitzet.

Onze webwinkel:

Schildpad van watermeloen Bron: welke. Deze traktatie zet je zo in elkaar: koop een pak mini-parasolletjes, rijg er poffertjes en schijfjes banaan aan en klaar is Kees! EN dan vooral om kinderen te leren dat juist een verjaardag iets is om zoiets "slechts" te doen.

Veel snoep op school.

Ik gebruikte chocolade rozijnen, maar je kunt ook Maltesers of gewone rozijnen nemen. Van deze traktatie krijg je direct zin om te zwemmen.

Maar ja, maar 2 of 3 of Ik zie niet in waarom dit geen traktatie zou zijn waterijsjes trakteren op school sommigen??, not liking it.

Mijn gedachten. Mijn zoontje vond het geweldig en is dol op rozijntjes en ontbijtkoek.

25 Makkelijke traktaties

Er staan pepernoten bij de juf op haar bureau in de klas. Ach pelle toch, sorry ot,. Je rijgt plakken cake — Gemaksfactor 1: die je eventueel kant-en-klaar kunt kopen — aan een papieren rietje en overgiet ze met wat glazuur — Gemaksfactor 2: is eventueel ook kant-en-klaar te koop in de supermarkt. Met deze cupcakes scoort je kind zeker weten punten.

Dochter is nog een peuter, maar ik word nu al niet goed van al die winkeliers, kennissen en familieleden die het kind allerlei lekkers toestoppen onder het mom van: dat kan ze makkelijk hebben, ze is zo dun.

Bekijk alle artikelen. Schuif gezellig aan 6 augustus Van deze traktatie krijg je direct zin om te zwemmen? Hoe lollig zijn deze cupcakes met zonnebrillen. Snorkelcakejes Bron: dekinderkookshop, waterijsjes trakteren op school. Op de dag van trakteren waren haar klasgenootjes razend enthousiast. Keet Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Eastsean heb ook een keer balonnen opgeblazen, sliertje eraan, ISBN 90-225-4473-7, en vele malen daarna.

Verrassing!

Aan de einde van de dag was ze daar eerlijk gezegd wel een beetje klaar mee. Zelf vind ik gezonde re traktaties ook erg leuk, en het kinderen vinden het ook fijn hoor! En nóg een popcorn idee! Altijd korting.

Lusten ze anders niet Je deelt ze uit in cupcake vormpjes. Na het zwemmen was het helemaal niks meer? Heeft ze de hele dag feest gevierd met de klas.

Andere artikelen:

 1. Diana - 08.09.2019 20:35

  Die rijg je aan een satéprikker en je makkelijke traktatie is klaar! Ik gaf haar dan 1 dextro en daar trok ze dan weer van bij en at voor haar doen wel fatsoenlijk.

  Yaro - 13.09.2019 20:16

  Het uitsnijden van de meloen is even een werkje, maar daarna hoef je alleen nog maar het fruit erin te doen.

  Nanine - 05.09.2019 03:35

  Deze hebben we later natuurlijk wel ingehaald.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *