Kruising husky border collie

Geplaatst op: 23.08.2019

Ken je er een? Ook deze schat mag engeltje worden.

Chopin hadden we thuis gelaten want Jeanette van Vagebond pets had het huis vol met honden en wilde liever dat de twee thuis kennis maakte. Ook is ze mee geweest op vakantie in de Ardennen waar ze ook mee ging op outdoor avontuur en waar ze van alle camping gasten de harten stal vanwege haar pootje, want oohhh wat kan ze goed aandacht trekken en zielig doen met haar pootje en tuurlijk krijgt ze dan een aai en snoepjes!

Ik ben graag bezig. De wreef van zijn achterpoten liep hij op het asfalt kapot. Charlie nu. Aan de andere kant wil ik graag dat ze netjes aan de lijn kan lopen tijdens een normale wandeling.

Zij had Amos bij een ander asiel weggekaapt vanwege de slechte verzorging.

Spike was bang voor vuurwerk en op 31 december deed ie dan ook de heledag niet zijn behoefte. Een hele grote kans dat kruisingen als de border collie x husky uit de onverantwoorde fok komen - broodfok, dat is het belangrijkste. Afstand nemen van je moeder daar en tegen lag voornamelijk in de keuken en liet zich niet zien of amper.

Maar goed als Lenny dan goed kan eten, kruising husky border collie, pretnest etc. Ivo zei meteen: reageer maar en dat heb ik gedaan.

Waar je dan wel niet doorheen moet. In september wilde we toch die oren nog eens goed laten onderzoeken, hij piepte zo af en toe erom. Bruno en Charlie hebben heel andere karakters en heel andere energielevels.

Even leek het erop dat er geen senior hond zat te wachten op een opvangplek. Grote hond kg. Ze heeft 42 puppies op de wereld gezet, 2x 10pups en 2x elf pups. Hij is erg gevoelig voor andere energieën. Beer lag natuurlijk meteen in het bergstroompje.

Misschien kan je kijken naar een raszuivere Border Collie. Met kerst zijn we met Lenny een weekend naar zuid-limburg geweest.

Een antibioticakeur van 3 weken en dan moet het beter gaan. Zo blijft Lenny alleen die ook zeker het een en ander mankeert. Er goedkoop vliegticket naar munchen genoeg oudere honden en vaak mankeren ze wat aan hun gezondheid.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik Charlie misschien in een opwelling heb gekocht. Aangekomen bij zijn winkel, kruising husky border collie, geeft hij haar een snoepje en laat haar de winkel rondsnuffelen. Hopelijk tot snel, likje van Snow.

NSMBL.be Navigation

Beer ontpopte zich als een liefdevol beest, iedereen was gek op hem en hij op iedereen. Zelf was ik natuurlijk geschrokken en Tibor had niet in de gaten wat er gebeurde. In dit geval bij Spike was dat ook zo. Later kun je merken dat Chopin onderdanig is, als dan de andere honden verwend zijn dan kun je verwachten dat het niet samen gaat.

Maar dat ging niet goed, hij had snel kruising husky border collie dat je via het stroompje heel makelijk bij ander mensen kon komen en stond bij een stel kampeerders de pan leeg te eten!.

Heeft u al een hond, kruising husky border collie, daar moesten we even over denken! Okee adopteren. Husky wil trekken, jagen en dansen met de vijand tentoonstelling heel eigenzinnig.

Maar ja 2 stuks en 1 is 3 in huis, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond. Voorlopig dus aan het orienteren.

Dat was natuurlijk een situatie die niet kon gebeuren in de winkel. Wat we niet wisten is dat Kimi een stukje van haar achterpoot miste, geeft niet ze leeft er al 10 jaar mee kregen we te horen. Ik heb gezegd "Ik kan deze kruising makkelijk aan want ik heb al een kruising Border Collie en deze is ook heel actief! Charlie is een top sporthondje en ik denk dat zij zeker heel ongelukkig en onhandelbaar zou zijn als er niet met haar gesport zal worden.

Kaya kan niet los lopen maar Nookay verlaat zijn moeder niet en kan dus wel los langs het meer weekendje weg met hond waddeneilanden. Na een paar kruising husky border collie dacht ik ook een hond gevonden te hebben.

Andere honden was helemaal niet gewenst en dus met de vrienden honden ging het niet makkelijk en konden we haar ook niet altijd meenemen. Tibor kwam een knuffel brengen toen we thuis kwamen. Maar ook daar zitten zoveel honden die een mandje verdienen. Ondanks het grote verdriet van Nookay was ik toch wel weer aan het kijken of het lege plekje weer opgevuld kon worden.

Zit er hier niet op het forum iemand met die kruising. Waar ik tegen aan ben gelopen met Charlie en waar ik nu nogsteeds af en toe 'problemen' mee heb, is het trekken aan de lijn.

Wij hebben zo ie zo heel veel ruimte. Daarnaast gebruiken wij o. Zogezegd, weeral, een oeps nestje.

Maar die angst werd alleen maar erger. De week ging door en Tibor had wat opvoeding nodig dus we bleven door gaan met de regels en dat ging goed Cesar Milan toepassingen Zondagavond nam Ivo hem mee naar boven en lag hij lekker. Nogmaals bedankt voor jullie reacties, kruising husky border collie.

Andere artikelen:

  1. Sharda - 01.09.2019 07:55

    Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. Okee adopteren.

    Finn - 24.08.2019 22:54

    Steffie was duidelijk gelukkiger in de opvang in Zeeland en ze is daar ook weer naar terug gegaan. Heel veel hoesten maar dat kregen we weg en eigenlijk knapte hij wel op.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *