Il mercato papendrecht menukaart

Geplaatst op: 11.09.2019

En voor de kinderen was het pizza maken erg leuk! Anders blijven we wel weg. Hans Bakker 18 punten.

Bediening was vriendelijk en hoefde niet lang te wachten voor het eten kwam, terwijl het aardig druk was! Wachtwoord vergeten? We hadden de pizza van een meter, die smaakte goed. Je zou dus denken dat… De broodjes met smeersels kunnen ons niet echt blij maken. Slechte bediening, niet al tevreden en het eten was ook niet speciaal.

Dit alles vindt u terug in de gerechten die bij Il Mercato op de menukaart staan? Bediening is vriendelijk. Datum Di 16 okt. Geen reviews. Viel erg tegen, het ziet er mooier uit dan dat het daadwerkelijk ook is.

Leuk voor Willearts maar niet stijlvol bij een Italiaan. Omdat er genoeg absorberende materialen bekleding, reliefs e.
 • Reserveren bij restaurant Papendrecht Wilt u reserveren bij restaurant Papendrecht?
 • Wel staan de 2-persoons tafeltjes héél dicht bij elkaar, wat wij niet prettig vinden. Diverse koude en warme anti pasta, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts.

Diverse koude en warme anti pasta, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. Nog een reservering maken. Ook voor de kids met zelf pizza maken. Dat werd niet aan ons gevraagd. Modern restaurant, leuke keuze om voor een open keuken te kiezen. Gewoon lekker italiaans! Al vaker gegeten, altijd weer goed.

 • Afgelopen zaterdag heerlijk voor het eerst gegeten bij Il Mercato.
 • Het eten was heerlijk en er stond eens wat anders op de kaart dan een gewone pizza. Verder bestaan alle pastagerechten uit verse huisgemaakte pasta.

Het eten vind ik erg middelmatig! Jan Diederik 11 punten. In de toiletten helemaal vol met muggen. Erwin van Rijn. Net voor het eerst gaan eten bij Il Mercato. Het eten was ok, de bediening was ok.

Reserveren bij restaurant Papendrecht

Je weet ook niet wie de manager is, kleding spijkerbroek met bretels. Bekijk onze website voor meer informatie of reserveer direct. De ruimte is redelijk open waardoor het geluid iets meer zou kunnen zijn.

Klik hier om terug te gaan en il mercato papendrecht menukaart ander aantal personen te kiezen. Plaats recensie. Helaas is het uitzicht niet leuk maar dat komt meer omdat de gemeente Papendrecht niet in staat is om het marktplein met potentie een gezellig aanzien te geven.

Land: Nederland Nederland Belgi Servi.

Ook voor diner, grote groepen en kinderfeestjes!

Heerlijk gegeten en goede service. Al met al: wij vonden het super en komen zeker nog eens terug, hoewel het niet echt in de buurt is voor ons.

Als je de recensies leest, zou je kunnen stellen dat je een beetje geluk moet hebben wie er dienst heeft. Dus het is goed.

 • Prachtig, heerlijk, gezellig en voor herhaling vatbaar.
 • De sfeer is ongedwongen en gezellig en het publiek zeer gevarieerd.
 • Alle hoeveelheden zijn minimaal 1 klein bakje frites en aardappelen voor 4 personen.
 • Uiterst gezellige en adequate bediening.

Heerlijk gegeten bij Il Mercato, maar hierover hebben wij niet gezeurd aangezien de toko vol zat. Toen ons eten weerbericht scheveningen per uur was men mijn vrouw vergeten en snel werd de door haar bestelde tagliatelle met ossenhaas in elkaar geflanst waardoor het een soort smaakloze noedelssoep was geworden.

Vrij lange wachttijden op de vrijdagavond, de pizza was groot en lekker! Volg ons Twitter Youtube Facebook Instagram. We komen er heel vaak. Bij ons wordt u gastvrij ontvangen en kunt u genieten van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken il mercato papendrecht menukaart bieden heeft. Il Mercato Papendrecht Genieten van de Italiaanse keuken, il mercato papendrecht menukaart. Bedankt voor je reservering.

Il Mercato

Reserveer direct. De pizza Il Mercato bleek ondanks de verwachtingen een ramp. Boer 39 punten.

Dagschotel vis met asperges. Kortom, de lekkerste gerechten vind u in het diverse menu van il Mercato. Datum Di 16 okt.

Andere artikelen:

 1. Veda - 19.09.2019 08:53

  De bediening was vriendelijk en het restaurant oogt gezellig.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *