Huis te koop curacao julianadorp

Geplaatst op: 11.09.2019

Een medewerker van ons neemt dan contact met u op. Aan de linkerzijde van de kamer ligt de eethoek, met aan alle zijden grote ramen.

Julianadorp is een zeer gewilde buurt, onder andere vanwege de particuliere basis-, midden-en middelbare school. Your message:. Dubbele Garage. De keuken komt uit op de grote achterporch, de absolute eye catcher van deze villa. Koraal Specht.

Santa Rosa. Project Investering. Seru Boka. Coral Estate. Geef een reactie Klik hier om je antwoord te annuleren.

Cas Cora. Jan Sofat. De grote kavel biedt ruimte om eventueel een tweede toegang te maken aan de Troepiaalweg.
  • De hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen badkamer, en de gastenkamers delen een badkamer. Designed by Green Media.
  • De villa is instapklaar om direct te kunnen bewonen.

Er is ook een gastentoilet. Cas Abou. De tropische tuin met zwembad Deze tropische villa ligt op een groot perceel dat weelderig is begroeid.

Col du Sac. Bij binnenkomst door de voordeur bevindt u zich in de woonkamer, deze is voorzien van een hoog plafond en veel ruimte, de woonkamer loopt over naar de achterporch en het zwembad gedeelte.

Welkom , Gast Inloggen. Coral Estate.

Deze kamers liggen allemaal met de ramen op het noordoosten, zodat de altijd waaiende noord-oost passaat de de tien geboden christendom per definitie aangenaam koel houdt. Het irrigatiesysteem - aangesloten op een deep well - houdt de tuin het hele jaar huis te koop curacao julianadorp prachtig groen. Agent Details. Cas Abou. De woning ligt slechts op 10 autominuten van het strand van Blauwbaai en tevens 10  minuten van vliegveld HATO.

Julianadorp

Routebeschrijving Klik op de onderstaande knop voor een routebeschrijving naar Julianadorp Heuvelweg Villa. Huisdieren toegestaan. Col du Sac.

De vloer is vervangen door een lichte tegelvloer. De villa heeft drie grote slaapkamers met een oppervlakte van 17 tot 20 m! Santa Rosa. Bekijk details. U kunt uw eigen ideen voor landscaping hier volop kwijt. Zoek Object.

Property Description

Julianadorp is tevens dichtbij de luchthaven, supermarkten, het populaire Blue Bay resort en Kokomo Beach. Er zijn stranden op vijf minuten afstand en ook de baaien van Westpunt zijn snel bereikbaar. Ontvang Onze Nieuwsbrief.

Rooi Santu. De keuken komt uit op de grote achterporch, de absolute eye catcher van deze villa. Kantoor huren! Badkamers: 2. Curacao Vastgoed : Soortgelijk St! Vista Montana. Marie Pompoen. Deel op Social Media. Deze tropische villa ligt op huis te koop curacao julianadorp groot perceel dat weelderig is begroeid.

Originele tropenwoning in Julianadorp Curacao op grote hoekkavel

Tenslotte is de woning voorzien van een alarmsysteem en is voorzien van inbraakwerende hekwerken. Meest recent:. Inbraak werende folie. Er is zorg besteed aan behoud van het authentieke karakter van de villa, wat onder andere is terug te vinden in de houten shutterramen en deuren met koper beslag.

Col du Sac! Aangelegde tuin. De keuken heeft een deur die naar beide kanten geopend kan worden.

Andere artikelen:

  1. Albert-Jan - 13.09.2019 21:30

    De woning is recent grondig gerenoveerd.

    Yalda - 18.09.2019 00:08

    Woonoppervlak: m².

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *