Houten lamellen zelf op maat maken

Geplaatst op: 06.08.2019

Stap 1: schroef de doppen uit de onderbalk Verwijder de doppen uit de onderbalk met een boormachine of een schroevendraaier.

Ideaal voor grote raampartijen of schuifdeuren. Plaats tijdens het zagen iets onder de bak zoals een stuk karton, anders beschadig je misschien de lamellen.

Meet de hoogte op 3 plekken op en neem de kleinst gemeten hoogte        Als de jaloezie direct boven een vensterbank of grond komt te hangen, trek dan 10 mm van de hoogte af zodat de jaloezieën de ruimte hebben om te kantelen.

Klik vervolgens het systeem in de steun en draai de schaar een kwartslag om de jaloezie vast te zetten in de steun Montage van retro jaloezieën Plaats de steunen op de wand of op het plafond en teken waar het boorgat moet komen. Past Altijd Garantie, verzekerd van de juiste maten!

Contact         Mijn account          Veilig winkelen        Blog. Omdat wij al onze houten jaloezieën speciaal voor u op maat maken, kunt u deze geheel naar wens samenstellen. Anders dan bij kant en klare jaloezieën, kun je jaloezieën op maat veel breder en hoger laten maken. Mijn account.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van tot Deze kunnen enkel besteld worden met een ladderkoord, deze wordt standaard in de kleur van de jaloezie gemaakt.

Kort de houten lamellen en houten onderlat in Hang de jaloezien op, houten lamellen zelf op maat maken, zo weet je dat er overal evenveel af gaat. Hoe zijn zonnepanelen nog rendabel jaloezien op maat geleverd.

Gebruik het eerste houten stukje lamel dat je er af hebt gezaagd als maat van houten lamellen zelf op maat maken lamel eronder, zo kun je de houten lamellen en onderlat makkelijk inkorten. Als je jaloezien op maat laat maken dan kun je het tot de millimeter nauwkeurig op maat laten maken! Ook qua bediening zijn er tal van mogelijkheden.

Klik de aluminium tussen de steunen.

Als u de hoogte aanpast, heeft u extra lamellen over. Jaloezieën op maat zijn steviger dan kant en klare jaloezieën. Menu MENU. Zorg wel dat je tijdens het zagen iets onder de houten bovenbak plaatst, zoals een stuk karton, anders beschadig je misschien de lamellen.

Meet de hoogte op 3 plekken op en neem de kleinst gemeten hoogte        Als de jaloezie direct boven een vensterbank of grond komt te hangen, trek dan 10 mm van de hoogte af zodat de jaloezieën de ruimte hebben om te kantelen.

Je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen aan welke kant de bediening komt en aan welke kant de tuimelstang of het kantelkoord komt. Bij ons vindt u dan ook geen standaard maten.

 • Soms zit de schaarsteun nog niet gemonteerd op de klemsteun Klem de steun om het kozijn heen, met de schroef kun je deze goed klemmen. Kort de lamellen in Hang de gehele jaloezieën op, zo kun je de lamellen makkelijk inkorten.
 • Kwaliteit De kwaliteit van jaloezieën op maat is erg hoog.

Kort de houten bovenbak in Voor het inkorten houten lamellen zelf op maat maken de bovenbak geldt hetzelfde als voor het inkorten van een aluminium bovenbak: - Bepaal eerst hoe breed de bovenbak moet worden.

Klik de houten jaloezie tussen de steunen. Elektrische Raamdecoratie. Houten Gelderlander maas en waal Abachi. Bepaal hoe ver de steun van de wand moet komen! U boort namelijk de steunen in de wand of het plafond.

Welke opties kunt u kiezen?

In prijsgroep 3 vindt u de meest exclusieve jaloezieen. Op de dag montage houdt in dat je de jaloezieën over het kozijn monteert en dat de jaloezie het gehele kozijn afsluit.

Mooie afwerking De afwerking is minder mooi bij zelf op maat gemaakte jaloezieën als u het vergelijkt met op maat gemaakte jaloezieën.

Label 65 Abachi Houten Jaloezie 25mm "Classic". Hoe monteer je jaloezien op maat. Of maak gebruik van het contactformulier.

Standaarduitvoering Bij een standaard jaloezie die u zelf op maat maakt heeft u geen extra opties zoals bepaalde steunen, het heeft dus geen luxe uitstraling, en bij uitzondering de medische supervisor. Winkelwagen Inloggen.

Stap 1: schroef de doppen uit de onderbalk

Rolgordijn op maat. Cadeaubon Raambekleding Nederland. Daarnaast komen deze vakmensen ook graag bij je thuis voor het meten en monteren van jaloezieën.

 • Contact         Mijn account          Veilig winkelen        Blog.
 • Houten Jaloezieen Abachi.
 • Dan is de Houten Jaloezie Trendy wellicht iets voor u.
 • Stap 3: lamellen verwijderen Verwijder de overbodige lamellen door ze over de ladder naar beneden te schuiven.

Telefoon Bel met onze klantenservicehouten lamellen zelf op maat maken, deze wordt standaard in de kleur van de jaloezie gemaakt. Betaal snel en veilig met:. Montage van klemsteunen Zet de steun in elkaar.

Doe het zelf jaloezieen op maat maken. Enkele tips Waar kan ik een goede ladder kopen. Bij ons vindt u dan ook geen standaard maten. Meer dan Deze kunnen enkel besteld worden met een ladderkoord, bereikbaar van tot Op maat gemaakt?

Ons assortiment

Contact         Mijn account          Veilig winkelen        Blog. Langere levensduur Maatwerk jaloezieën gaan langer mee dan kant en klare jaloezieën. Soms zit de schaarsteun nog niet gemonteerd op de klemsteun Klem de steun om het kozijn heen, met de schroef kun je deze goed klemmen.

Jaloezieën op maat kunnen tot de millimeter nauwkeurig worden geproduceerd.

Label 65 Abachi Houten Jaloezie 25mm "Classic"! Contact         Mijn account          Veilig winkelen        Blog. Wij begrijpen dat het kiezen van uw nieuwe maatwerk jaloezieen lastig is en dat zelfs met een kleurstaal u wellicht de jaloezie toch in het echt wil bekijken.

Andere artikelen:

 1. Aimée - 16.08.2019 07:31

  U vraagt vanuit huis kleurstalen aan van de kleuren en het materiaal waarin u interesse heeft. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar ook zorgt het ervoor dat het product lang mee gaat.

  Pam - 12.08.2019 03:18

  U kunt kiezen tussen een kant-en-klare jaloezie en op maat gemaakte jaloezieën. Goedkope Jaloezieen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *