Hoe lang gaat distributieriem mee ford focus

Geplaatst op: 11.09.2019

Diverse offertes aangevraagd die variëren van tot maar liefst euro voor praktisch dezelfde klus. Het zou niet de eerste keer zijn dat er een riem springt op k terwijl er k voorgeschreven is, ook al gebeurt het maar in zeldzame gevallen. Garages kunnen u goed adviseren over wat er nodig is, om veilig uw kilometers te kunnen maken met de auto.

Maar ja, dat soort dingen is denk ik nogal merk afhankelijk. Kan het natuurlijk niet van alle merken weten hee. Het lijkt erop dat je hem er zo vanaf kan halen zonder dat de distributieriem weer eraf moet Reageren Reageren met quote. Mijn Account. Bij mijn Ford Focus voorgeschreven op km of 10 jaar. Qua kilometers is hij nog lang niet aan de beurt.

Nee, nu een account aanmaken.

Sutherland voorziet u graag van advies. Heb daarom net de dealer gebeld en zij zeggen 10 jaar of km. Nu mijn vraag, de dealer zegt distributie vervangen met Maar toch is de tijdslimiet ook maar 10 jaar. Word nu abonnee, hoe lang gaat distributieriem mee ford focus. In mijn garantieperiode was er een pakking lek en om daarbij te komen moest de distributieriem er ook uit dus heb er al een nieuwen in laten zetten en heb alleen de rollen en de riem hoeven te betalen had gelopen Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk.

Wanneer moet men de distributieriem vervangen?
  • Techniek staat niet stil. Dankjewel, welke site gebruik je daarvoor?
  • Rubber versterft, zelfs als gebruik je het niet.

Antwoord van Leo Ruijgrok

Geen bijgeluiden en loopt prima, dat geeft geen garantie weet ik wel maar ja. Zijn de riemen steviger of iets dergelijks? Ask Ford. Voorkom hoge kosten en laat de distributieriem tijdig vervangen. Inmiddels heb ik bijna k op de teller van mijn Focus Wagon uit Ford Fleet Center.

Dus tientjeswerk. Deze getande riem zorgt ervoor dat de kleppen in de cilinderkop op het juiste moment openen en sluiten.

Maar ik heb een geluk bij een ongeluk gehad. De actieprijs is de totale consumenten advies prijs minus eventuele kortingen? Deze website gebruikt cookies. Tip: autofabrikanten kiezen voor een distributieriem of een distributieketting. Zoek hier verder.

Waarom een distributieriem vervangen bij Smidts Autogroep

Voor alle Ford modellen kunnen wij de distributieriem vervangen Het vervangen van de distributieriem bij Sutherland is voor elk model Ford mogelijk. Ford samenstellen. Soortgelijke problemen?

De tijd die daarvoor nodig is leidt tot hoge kosten voor de reparatie.

Voor meer informatie, bekijk onze  Verkoopvoorwaarden. Schakel de functie in om je huidige locatie te gebruiken. Alvast bedankt? Hybride en elektrische auto's. Wanneer moet men de distributieriem vervangen. Nieuwere discussies Oudere discussies.

Kosten: wat is de prijs van een nieuwe riem?

Lid sinds: 3 mrt Berichten: 48 Leuk Bevonden: 0. Aangezien die eraf moet betaal je alleen het onderdeel. Toon Genegeerde Inhoud.

Of is dat alleen voor monteurs in te zien? Comment Bericht Annuleer. Dus je kan nog even lekker door tuffen. Ik heb een 1. Oorspronkelijk geplaatst door Packard Bekijk Berichten.

Er werd aangegeven dat dit bij k moest. De distributieriem laten vervangen en daarvoor liever niet te veel kosten maken. Uitgebreid zoeken. Vervanging en reparatie.

Bespaar geld door de distributieriem tijdig te vervangen

Cookies zijn essentieel om maximaal gebruik te maken van onze website. Let op het juiste kenteken van de auto en de vermelde kilometerstand! Geen bijgeluiden en loopt prima, dat geeft geen garantie weet ik wel maar ja.

Oorspronkelijk geplaatst door Packard Bekijk Berichten. De C4 nu mag meer kilometers doen, dacht iets van een. Vervolgens is het belangrijk om de riem goed te vervangen en de motor weer netjes in elkaar te zetten.

Andere artikelen:

  1. Zoubida - 11.09.2019 21:45

    Aanbiedingen   Ombouwen   Ontdek alle bedrijfswagens. Via deze link kies ik de juiste auto en dan kan je als het goed is wel alles zien.

    Meinke - 19.09.2019 08:20

    Dankjewel, welke site gebruik je daarvoor?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *