Gescande pdf documenten bewerken

Geplaatst op: 25.08.2019

Nadat u de uitvoerinstellingen heeft bevestigd, klik op "Omzetten" om de omzetting te starten. Zodra u deze procedure hebt uitgevoerd, krijgt u nu een doorzoekbaar en leesbaar document dat u gemakkelijk kunt gebruiken alsof het een gescande PDF naar woord is.

Dit is een blauwe knop in het midden van de pagina. In de belangrijkste interface ziet u een groot "Open" icoon. Ten eerste, het bespaart ons tijd en ruimte. Allow us access to your last task and the files used. Back Productos. Er zijn veel apps beschikbaar in de Apple Store waarmee u naar PDF kunt scannen zonder een printer of scanner te gebruiken. Hierdoor zal je naar de pagina worden gebracht om een account aan te maken.

Kan de PDF niet bewerken? Bovendien kunnen documenten eenvoudig worden georganiseerd en op de computer worden bijgehouden. U kunt zelfs de gescande documenten e-mailen of organiseren. Tekst in een gescand document bewerken. Klik in gescande pdf documenten bewerken rechterdeelvenster op Instellingen  onder Gescande documenten. Een venster zal geopend worden.

Beschikbaar systeemlettertype gebruiken : als deze optie is geselecteerd, wordt tijdens de conversie van gescande naar bewerkbare tekst de geconverteerde tekst weergegeven in een lettertype dat op het systeem is geïnstalleerd en het dichtste bij het oorspronkelijke lettertype op de gescande pagina komt.
  • Als u in deze stap de OCR-applicatie niet heeft geactiveerd, ga naar de "Bewerken" tab in de bovenste toolbar en klik op de "OCR" knop om deze applicatie te activeren.
  • Raadpleeg de onderstaande instructies voor het bewerken van gescande PDF op Windows.

Deel 1. Hoe u een Gescand PDF-document kunt Bewerken op Mac

In een hoofdzaak zijn hier de voordelen van een OCR-tool: 1. Adobe Acrobat Handboek. Oude schooldocumenten betekenen dat opbergkasten of opslagruimten bezet raken en niet gemaximaliseerd en het zoeken naar informatie betekent handarbeid.

Je zal de naam van het document zien verschijnen als een blauwe link onderaan de pagina. Of klik op het pijltje om de foto te draaien. Video Door Matthew Pizzi train eenvoudig. Hierdoor zal je naar de pagina van het geconverteerde bestand worden gebracht eenmaal Online OCR klaar is met je geüploade pdf te converteren naar een bewerkbaar Word-document.

Natuurlijk, hebben deze allemaal invloed op de belangrijkste maatregel in het bedrijfsleven - geld besparen, dus dat is ruim voldoende, zoals het gescande pdf documenten bewerken van een klasse of naar aanleiding van een interactieve zelfstudie. Dit artikel zal je leren hoe je de tekst van een document kan bewerken dat gescand is naar je computer? De meeste PDF-editor programma's hebben deze functie echter niet!

Een venster zal geopend worden. Artikel schrijven. Automatische OCR uitschakelen:.

Videozelfstudie: gescande documenten bewerken

Deze nieuwe technologie is speciaal gemaakt om de tekst door te lezen en stelt u in staat om uw gescande documenten te doorzoeken alsof deze digitaal zijn gecodeerd. Dit is een blauwe knop in het midden van de pagina. OCR is standaard ingeschakeld. U kunt dit programma gebruiken voor het bewerken van een gescande PDF omdat dit een volledig werkende OCR-functie heeft.

Dit is een blauwe knop in het midden van de pagina. Tot slot, gescande pdf documenten bewerken, druk op Opslaan om uw wijzigingen te bevestigen. Er zijn veel apps beschikbaar in de Apple Store waarmee u naar PDF kunt scannen zonder een printer of gescande pdf documenten bewerken te gebruiken. U kunt de tekst downloaden in TXT-formaat als u klaar bent.

Wacht tot het programma de tekst in het document heeft herkend. Zodra u een gescande PDF heeft gemporteerd in het programma ga dan naar de toolbar van de interface en selecteer opties om Pagina's te draaien, waardoor een identieke kopie van het afbeeldingsdocument wordt gemaakt.

Deel 2. Hoe u een Gescande PDF kunt Bewerken op Windows 10, 8, 7, XP en Vista

Alle pagina's bewerkbaar maken : als deze optie is geselecteerd, worden alle pagina's van het huidige document tegelijk geconverteerd naar bewerkbare tekst.

Hierdoor zal je account voor Online OCR aangemaakt worden. Klik op de linkerzijde van de pagina op de taal van de pdf. Klik op Openen in de rechterbenedenhoek van het venster.

Zodra u een gescande PDF heeft geïmporteerd in het programma ga dan naar de toolbar van de interface en selecteer opties om Pagina's te draaien, Pagina's te verwijderen of Pagina's uit de gescande PDF te nemen.

In een hoofdzaak zijn hier de voordelen van een OCR-tool: 1. Klik op de bovenstaande koppelingen voor meer informatie over het bewerken van tekst, afbeeldingen of objecten in een PDF, gescande pdf documenten bewerken.

Zo wordt een gescand PDF-document gemaakt. Dit staat in het midden van de pagina. Gescande PDF's bewerken Zoeken. En in het Scangedeelte kunt u een bestemming kiezen voor het opslaan van het gecreerde PDF-bestand. Wat gescande pdf documenten bewerken scannen.

Tekst in een gescand document bewerken

Een kopieerapparaat zou een digitale afbeelding afdrukken op blanco vellen, maar een scanner, aan de andere kant, zal het beeld als een digitale kopie naar de computer, een USB of een geheugenkaart verzenden.

Snel zoeken naar tekst 4. Na het installeren van de editor op uw Windows PC, open het programma.

Klik op Bestand selecteren De computer herkent de gescande PDF alleen als een afbeelding met woorden, maar er is geen informatiestructuur achter het document. In een hoofdzaak zijn hier de voordelen van een OCR-tool: 1. Selecteer de gewenste pagina's en de OCR-taal?

Andere artikelen:

  1. Karina - 27.08.2019 09:14

    Dit zal ook een persoon of een bedrijf redden van rampen zoals brand, natuurrampen en andere incidenten die ertoe kunnen leiden dat bestanden verloren gaan.

    Juliët - 02.09.2019 17:35

    Wachtwoord vergeten? Open de website New OCR.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *