Camping le coin tranquille aux abrets

Geplaatst op: 23.08.2019

In de buurt liggen ook: de stad Chambéry 38 kilometer met zijn kastelen, de grotten van Choranche 90 kilometer en de tropische tuinen Jardin des Fontaines Pétrifiantes 70 kilometer , met meer dan soorten planten en bloemen. Aan de rivier in het zuiden Ardèche.

Algemene beoordeling Vriendelijk ontvangst. Frankrijk Languedoc - Roussillon Argelès-sur-Mer. Prima voor kinderen tot 12 jaar. Je staat hutje mutje boven op elkaar. We hebben een aantal aanbieders voor Le Coin Tranquille voor je op een rij gezet:. Voor kinderen is er echt genoeg te doen. Comfort

Hierom naar het andere gebouw gegaan. Nog nooit hebben wij een huisje aangetroffen wat zo schoon en netjes was. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. P de Jong ,  Heg kon wat gesnoeid worden. Foto's van de camping Volg de camping :.

Camping Le Coin Tranquille.
  • De kampeerplaatsen zijn ruim en keurig onderhouden, overal zijn kranen aanwezig, erg handig. Algemene beoordeling Prima onderhouden camping.
  • Fantastische camping, vriendelijk personeel, goed restaurant en mooie omgeving. Verwarmd zwembad.

Gemiddelde beoordeling: 8,5. Ook dat zegt genoeg toch! We hebben het reuze naar onze zin gehad, Minpuntje vonden wij de douche. Receptie 6. Lees meer.

  • De camping is parkachtig aangelegd en heeft veel verschillende bomen, heesters en bloemen. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag.
  • We voelden de spiralen.

Camping 1 april tot 1 november Binnenzwembad Begin april tot eind oktober Buitenzwembad verwarmd Mei tot half september Animatie Juli en augustus Horeca 1 april tot 1 november Winkel 1 april tot 1 november. Omgeving prachtig. Restaurant was helaas echt slecht. Dit jaar hadden we een luxe tent met sanitair.

Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid verdienen alle mogelijke lof.

8680 campings in 27 landen

Bezig met het bijwerken van de zoekresultaten Ook in de buurt liggen de watervallen van Cirque de Saint-Même. Certificaat van uitmuntendheid. We hebben genoten!

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er zijn speeltoestellen en aan de overzijde van de weg zijn sportvoorzieningen. Gemiddelde beoordeling: 8,5. Niet de juiste accommodatie voor jou. Zeer goed sanitair; zoveel sanitair voor het aantal bezoekers ben ik niet eerder tegengekomen; alles goed schoon. Profiel Lid worden.

Prijzen en beschikbaarheid

Gemiddelde beoordeling: 7,3. Lopik 3 bijdragen. Inlog eigenaren. We hebben een aantal aanbieders voor Le Coin Tranquille voor je op een rij gezet:.

Bekijk campingwebsite, camping le coin tranquille aux abrets. Het sanitair is schoon en de staanplaatsen zijn ruim. Algemene beoordeling Wat een heerlijke camping, restaurant hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. Totaalscore na ANWB inspectie op de camping.

Binnenzwembad is een aanvulling met lekker koel water tijdens de warme zomer. Topcamping, Prachtig onderhouden en prima service van de eigenaren en het personeel, ook veel bezoekers uit de omgeving?

Fantastisch

Les Abrets. Wij hadden een mooie staanplaats met uitzicht op de bergen. Bezocht in. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Geweldige camping met een enthousiaste leiding hele familie. De omgeving is leuk en er is veel informatie te verkrijgen daarover bij de receptie. Lekker brood; wel dag van te voren bestellen.

Andere artikelen:

  1. Mariëtta - 24.08.2019 03:12

    Heel leuk, je komt dan in ieder geval op plaatsen waar je als toerist niet snel aan zult denken. We voelden de spiralen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *