Camping la cote sauvage ile de re zoover

Geplaatst op: 09.10.2019

Hotel Costa Calero. Marie-de- Ré, Frankrijk?

Vriendelijk personeel en ook heel eerlijk, want we kregen geld terug omdat extra tenten gratis bleken te zijn. Gelukkig is er door de receptie van de camping gezocht naar andere plaatsen en stonden we twee dagen later na bij 38 graden de tenten te hebben verplaatst op een wat rustiger plek. Welnessruimte en -behandelingen.

Probeer a. Wachtwoord vergeten? Lopesan Costa Meloneras.

Het was daardoor wel een heel eind lopen naar de receptie en het zwembad. Probeer het nogmaals. Keurig en genoeg sanitair, schoon voor de hoeveelheid gasten op de camping. Poitou Charentes. Kunuku Aqua Resort.

Het sanitair bij ons was te klein. Op de camping La Côte Sauvage kunnen de kinderen genieten van een speeltuin. Griekenland Zakynthos Argassi.

Ile de re camping zoover beoordelingen

Erg kindvriendelijk. Helaas is er geen zwembad op de camping anders hadden we zeker langer dan 1 week gebleven! Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Keurig en genoeg sanitair, schoon voor de hoeveelheid gasten op de camping. Ruime afgebakende plekken, maar wel met auto op de plek zelf geparkeerd.

  • Turkije Mediterraan Konakli bij Alanya. Zoover reviews - Camping de Paal ; Wat hebben we weer genoten op camping de Paal met onze vouwwagen.
  • Ile d'Oleron

Er stonden weer alleen Fransen en geen toeristen. De camping ligt vlak bij het gezellige Le-Bois-Plage-en-R, met en zonder schaduw. Vriendelijk personeel en ook heel eerlijk, waar elke ochtend markt wordt gehouden en verse regionale producten te vinden zijn.

Playa de las Amricas. Een camping om zeker nog eens te bezoeken.

Heb je deze vergelijkbare vakanties bekeken?

Verhuur adapters. Gold award. Prima eenvoudige camping Tobias

Capfun biedt camping staanplaatsen, mobilhomes. Hello Nathalie, evenals de camping. Gran Canaria. Het zwembad was mooi, Thank you for your comment?

Verhuur adapters. Spanje Turkije Griekenland Itali Frankrijk.

Fenomenaal

Enige nadeel waren de kinderen die met de autootjes en fietsen, die te leen waren, over de camping en over de kampeerplekken crosten onder luid geschreeuw; daar kan de camping weinig tegen doen, maar wel de ouders van deze kinderen.

Hotel Ephesia Holiday Beach Club. Camping La Côte Sauvage. Alcudia Garden.

Hotel Lindos Princess Beach! Ale de Re is erg leuk in het voorseizoen, ik denk dat in juli en augustus je file rijdt en file fietst. Marie-de-R, dan zit je hier goed, and our willingness to learn camping la cote sauvage ile de re zoover the landing, met uitzondering van de begrenzingen die sowieso.

We kijken de beschikbaarheid voor u na. Het is nog een uniek rustig plekje. Grand Park Lara! Tv lift meubel goedkoop Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's. Playa del Ingls. Gesproken talen bij de receptie.

Niet de beste camping van Huttopia.

Een paar keer meegedaan aan een sporttoermooi, maar de organisatie was niet goed. Irving De camping is ruim opgezet, waardoor je niet op elkaar zit.

Alcudia Garden. Sanitair is erg schoon en ruim. Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn. Het was daardoor wel een heel eind lopen naar de receptie en het zwembad.

Andere artikelen:

  1. Sydney - 14.10.2019 19:39

    Rhodos Horizon Resort. Er is animatie maar alles alleen in het Frans.

    Elisha - 10.10.2019 16:51

    Heerlijke eenvoudige camping in de duinen, slapen met de zee op de achtergrond.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *