Camping in de buurt van gouda

Geplaatst op: 13.07.2019

Het heeft een prominente plaats op de markt en is hierdoor een echte blikvanger. Aan de andere zijde heeft u vrij uitzicht over het unieke polderlandschap midden in het Groene Hart. Veel boeren komen met paard en wagen, wat uiteraard een leuk gezicht is.

Er zitten ook veel leuke kleine winkeltjes in het oude centrum en er zijn veel terrassen waar je echt even kunt genieten van deze mooie stad. Staycation: deze campings vind je in de buurt van Gouda Door Kirsten Spooren 7 juni Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Verstuur uw aanvraag. Je kunt hier wandelen langs de Hollandse IJssel of in de Boezem tegenover het terrein.

De kwaliteit van deze ramen is echt uitzonderlijk. Het mooie stadje Oudewater ligt op 2,5 km afstand! De camping is gelegen nabij de Hollandse IJssel met daarlangs het jaagpad waarop je vrij kunt wandelen en rustig kunt vissen.

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Familie Op De Mulderije kampeert u in een gemoedelijke sfeer.

Wij hebben vast een top vijf voor je gemaakt die sowieso de moeite waard is: Stadhuis van Gouda Dit gebouw stamt uit de 15e eeuw en is het bekendste gebouw in de stad, want het is erg mooi.

Het historische centrum is goed bewaard gebleven en is dus erg mooi om doorheen te wandelen. De schepen worden nog steeds gebruikt voor vaartochten en zijn erg mooi om te zien. Er zitten ook veel leuke kleine winkeltjes in het oude centrum en er zijn veel terrassen waar je echt even kunt genieten van deze mooie stad.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Al vanaf meter van de camping!.. Een staycation is de perfecte oplossing. De camping ligt in Oudewater, op maar een half uurtje rijden van Gouda.

 • Naar Instagram.
 • Het heeft een prominente plaats op de markt en is hierdoor een echte blikvanger. In Hekendorp vind je ook deze camping aan de Hollandse IJssel.

Meer over Camping De Boogaard ontdekken. Het heeft een prominente plaats op de markt en is hierdoor een echte blikvanger. Er zijn ook campings met camperplaatsen, dus met je camper naar Gouda komen zal geen probleem zijn. Artikel beschermd met WordProof. Camping Streefland campings?

Deel deze pagina

Kamperen bij Gouda Als je in Gouda gaat kamperen, moet je sowieso een stadswandeling maken. Je tent opzetten op een camping bij Gouda, is dus een uitstekend idee, want je hoeft je hier geen dag te vervelen.

Midzomermarkt alle praktische info op een rij Aangeboden door: Midzomermarkt Meer over Natuurcamping De Boerderij ontdekken?

De camping is gelegen nabij de Hollandse IJssel met daarlangs het jaagpad waarop je vrij kunt wandelen en rustig kunt vissen. Het comfortabele sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en heeft een warm en koud water aansluiting. Naar Instagram. Veel boeren komen met paard en wagen, wat uiteraard een leuk gezicht is. Lekkerrrr: er komt een nieuw foodfestival naar GOUDasfalt, camping in de buurt van gouda.

Welkom bij Boerderijcamping "De Mulderije

Camping De Nes campings. Welkom bij Boerderijcamping "De Mulderije Boerderijcamping "De Mulderije" is gesitueerd bij een woonboerderij waarvan de beeldbepalende, karakteristieke gebouwen de nostalgie van het buitenleven uitstralen. Familie Op De Mulderije kampeert u in een gemoedelijke sfeer.

Benieuwd naar de omgeving? De schepen worden nog steeds gebruikt voor vaartochten en zijn erg mooi om te zien.

Reserveer direct online []. De camping ligt op het terrein van een camping in de buurt van gouda woon boerderij en hier geniet je pas echt van het boeren buitenleven en het polderlandschap rondom Gouda. De stad is uiteraard bekend vanwege de kaas en de stroopwafels, maar er is natuurlijk meer dan dat. De camping wordt omringd door water en het fraaie landschap van de Krimpenerwaard. Toggle navigatie. Deze kerk is een prachtig monument en bestaat sowieso al sinds de 13e eeuw.

Sint-Janskerk Deze kerk is een prachtig monument en bestaat sowieso al sinds de 13e eeuw.

Toon op kaart

Een rustige camping met vaste plaatsen en tijdelijke kampeerders. En mocht je toch onverhoopt heimwee krijgen naar Gouda: de camping ligt maar op 20 minuutjes afstand rijden. Aan de andere zijde heeft u vrij uitzicht over het unieke polderlandschap midden in het Groene Hart.

Camping in de buurt van gouda camping in de omgeving van Gouda is echt een supermooie locatie voor jouw vakantie. Je tent opzetten op een camping bij Gouda, want je hoeft je hier geen dag te vervelen, maar geen groepsgesprekken aanmaken.

Het heeft een prominente plaats op de markt en is hierdoor een echte blikvanger De kaasmarkt Dit mag je natuurlijk niet missen als je in Gouda op vakantie bent.

Andere artikelen:

 1. Jellie - 18.07.2019 03:46

  Volg indebuurt gouda op Instagram. Je kunt hier wandelen langs de Hollandse IJssel of in de Boezem tegenover het terrein.

  Jeoffrey - 21.07.2019 19:05

  De schepen worden nog steeds gebruikt voor vaartochten en zijn erg mooi om te zien. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat functionaliteiten op de website goed bij u werken.

  Ewout - 16.07.2019 18:03

  Camping Streefland is al jaren een begrip in Gouda en omstreken. Lekkerrrr: er komt een nieuw foodfestival naar GOUDasfalt.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *