Camping de bronzen eik

Geplaatst op: 11.10.2019

Een mooie camping om tot rust te komen met een restaurant waar je goed kan eten Voldoende fiets gelegenheden. Een camping zoals je zou wensen dat ze allemaal zijn.

Prachtige, rustige en mooi camping! Er zijn wel verbeterpunten zoals een betere afwerking van de vloeren van het sanitairgebouw en het monteren van juiste kranen bij de afwasvoorziening. Marianne Hofman ,  Een fijne, kleinschalige camping. Limak Lara de Luxe Resort.

Campingbepalingen Campingbepalingen Honden altijd toegestaan Campers toegestaan Vouwwagens toegelaten Caravans toegelaten Houtskoolbarbecue toegestaan. Iedere avond werden we getrakteerd op een compleet vogelorkest. Zeer rustige camping. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur TV, 2 km van Duitsland.

Stuur deze camping een e-mail. Uitstekend restaurant waar we heerlijk hebben gegeten.
 • Miracle Resort. Restaurant: prima.
 • Heerlijk fietsen in de omgeving.

Fenomenaal

Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk. Matig reviews. De camping wordt vervolgens goed aangegeven. Dana Beach Resort. Kleine camping met ruime plaatsen. Op loopafstand van het dorp Sellingen, 2 km van Duitsland. Bekijk je favorieten.

Restaurant gezellig met een goede kaart. Uitstekend restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. Vanaf Sellingen de N richting Vlagtwedde. Startpunt voor fiets- mountainbike- en wandelroutes. Fantastisch reviews. Vanaf Vlagtwedde voor het dorp rechtsaf.

Over Sellingen

Spanje Turkije Griekenland Italië Frankrijk. Boek nu Bekijk campingwebsite. De fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving zijn uitgebreid.

Ruime plaatsen. Hopps Hotel. Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Werken bij Zoover? We hadden al vaak gehoord dat Westerwolde zo'n fraai gebied is. Campings in de omgeving Gemiddelde beoordeling: 8,0.

8680 campings in 27 landen

Bent u de eigenaar? Mooie omgeving voor fietsen en wandelen. De camping ligt centraal voor mooie fietstochten. Ruime kampeerplaatsen.

Mooie open camping en vriendelijke ontvangst en niet teveel knellende regeltjes. Ben en Ris van Barneveld - Beuningen Gld Senioren echt paar Comfortplaats met 6amp electra eigen watertappunt vuilwaterafvoer wo 14 aug - za 17 aug 3 nachten Geverifieerde camping de bronzen eik.

Het is een parkachtig aangelegde camping met royale plaatsen in een mooie rustige omgeving. Een fijne, kleinschalige camping? Camping De Bronzen Eik De camping ligt in een bosrijke omgeving en heeft ruime standplaatsen langs de randen van grote, open velden. Campers Campers Camperservicestation, camping de bronzen eik.

Wij komen uit het westen en ik liep met het vooroordeel rond dat Groningen een weids saai aardappel en knollenland is. Families en kinderen Aanbod voor kinderen Speeltuin.

ACSI Club ID

Sanitair schoon en ruime douches, uitstekende afwas mogelijkheid. Wat ik iedereen aanbeveel is overheerlijk uit gaan eten in het restaurant de Ruiten AA. Die wordt gerund door de vrouw van de campingeigenaar.

Gemiddelde beoordeling: 7,8. De nieuwe eigenaren gaan de fraaie camping verder ontwikkelen en vormgeven. Aan verbetering WiFi wordt gewerkt en dat is wel fijn, want nu werkte het niet of nauwelijks we stonden op het achterste veld!

Andere artikelen:

 1. Virgil - 16.10.2019 23:05

  Restaurant gezellig met een goede kaart.

  Narek - 16.10.2019 17:25

  Kunuku Aqua Resort.

  R - 16.10.2019 15:23

  Senioren echt paar 1 review.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *