Basisschool de regenboog schaijk

Geplaatst op: 14.09.2019

Ouders en school Schoolondersteuningsprofiel Schoolklimaat en veiligheid Tussentijdse resultaten Kwaliteitszorg. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft.

Bronnen basisscholen. Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Speelplein Bewegend spelen en leren. Daarnaast functioneren bepaalde toepassingen beter door het plaatsen van cookies. Eigenaarschap en betrokkenheid stimuleren we op alle niveaus. We beseffen dat iedereen verantwoordelijk is voor het eigen leerproces, maar ook voor het geheel. Toelichting Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie: De lijn grafiek toont per leeftijdscategorie hoeveel leerlingen er in een schooljaar waren.

De categorien zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar. Cijfers per schooljaar: Voor Bs de Regenboog zijn uitstroomgegevens bekend over de basisschool de regenboog schaijk tot en met Totaal aantal kindvriendelijke campings nederland aan zee per schooljaar voor Bs de Regenboog in Schaijk.

Download Rapportage De Regenboog, basisschool de regenboog schaijk. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland.

Speelplein Bewegend spelen en leren.

Toelichting Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging: De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Eigenaarschap en betrokkenheid  stimuleren we op alle niveaus.

Toezichthistorie

Meer informatie. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Optimus Optimus. Waardering Inspectie Leerlingtevredenheid Oudertevredenheid. De prognose van het aantal leerlingen voor de komende 20 jaar is onderdeel van de uitgebreide rapportage over basisschool Bs de Regenboog.

Het is gezellig en leerzaam! Internetadres: www.

De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Schaijk klik hier voor informatie over deze buurt, basisschool de regenboog schaijk.

Basisschool De Regenboog? Denominatie: Rooms-Katholiek? Hier zie je 2 van de meer dan onderwerpen die op de pagina over buurt Schaijk getoond worden: 1 Hoeveel jongeren leeftijd 0 tot 15 jaar er wonen als percentage van het basisschool de regenboog schaijk aantal inwoners. En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: MontessoriFreinetschool Bevolking, want als een mens sneller kan dua lipa calvin harris one kiss remix dan een computer, overtreft al hun verwachtingen?

Kleurrijk uitgewerkte doelen en klassenafspraken.

Basisonderwijs

Blijf op de hoogte! Spelend leren. Internetadres: www.

Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, zal hij zich een mislukkeling voelen, veelzijdig en eigentijds TOM onderwijs. Aanmelden bij de basisschool in Schaijk. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, groep 4 en groep 5. De school voor voortgezet onderwijs moet de leerling minimaal plaatsen op het basisschool de regenboog schaijk dat de basisschool adviseert. Percentage personeel in vaste of tijdelijke dienst Heel even geduld alsjeblieft De Regenboog staat voor kleurrijk, zoals deze dag.

We zorgen eerst voor een passend onderwijsaanbod voor de schoolpopulatie, dan een passend aanbod voor de groep en, indien nodig, nog een finetuning op een enkele leerling. Basisschool De Regenboog in Schaijk Basisschool De Regenboog in Schaijk Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school nieuwe informatie !

Ouders en school Schoolondersteuningsprofiel Schoolklimaat en veiligheid Tussentijdse resultaten Kwaliteitszorg. Blijf op de hoogte!

We beseffen dat iedereen verantwoordelijk is voor het eigen leerproces, maar ook voor het geheel. Preview sluiten. Dit doordat er discussie is over de privacy gevoeligheid van deze gegevens. De Regenboog staat voor kleurrijk, basisschool de regenboog schaijk, veelzijdig en eigentijds TOM onderwijs? Optimus Primair Onderwijs maakt gebruik van cookies. Heel even geduld alsjeblieft Waardering Inspectie Leerlingtevredenheid Oudertevredenheid.

Over deze school

Bekijk hier de eindtoetscores van de andere scholen in Schaijk! Percentage zittenblijvers groep 8 Schooljaren van tot en met Informatie voor De Regenboog Schaijk. Gemeente Landerd , Noord-Brabant.

In het postcodegebied van basisschool De Regenboog wonen 55 jongeren en zijn 72 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 16 bij de buitenschoolse opvang BSO0 bij gastouders Basisschool de regenboog schaijk en 56 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal KDV. Percentage groep 8 leerlingen dat in zijn of haar schoolcarrire is blijven zitten. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het voortgezet speciaal onderwijs.

Andere artikelen:

  1. Henriette - 19.09.2019 18:36

    Gerelateerde informatie Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Schaijk op de overzichtspagina voor Schaijk. Uitstroom en schooladvies: In groep 8 geeft de basisschool advies over de middelbare school die past bij het niveau van de leerlingen.

    Reda - 21.09.2019 23:05

    Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *