Wat houd een wok melding in

Geplaatst op: 16.09.2019

Beste Rosario, Het verzekerde bedrag staat los van een eventuele wokmelding in het verleden bij een vorige eigenaar. Scooter thuisbezorgd door heel Nederland voor We lopen de scooter geheel na en zorgen er voor dat hij klaar is voor de keuring.

Als de Apk nog geldig is, dan mag je er gewoon mee rijden, ook als deze nog maar een dag geldig is. De WOK-status wordt meestal afgegeven wanneer een voertuig wordt ingevoerd in Nederland, of als er schade is geweest.

Ook voert de politie regelmatig snelheidscontroles uit waarbij de rollenbank ingezet wordt. Staat de begrenzer aan dan rijdt de scooter de originele snelheid. Ook de rollenbank mag een afwijking hebben.

Daarnaast krijg je vaak ook nog eens een boete.

Op de keuringsdag zelf mag je vanaf je woonplaats tot het RDW keuringsstation met de scooter rijden. Copyright 2Wheels. Het achterwiel van de scooter of brommer wordt op het apparaat geplaatst en het gas wordt opengedraaid. Door Jack geplaatst op keer bekeken Tags: Scooter wetgeving. Neem gerust Contact met ons op.

Meest gelezen. Hallo Meisje, Als de politie twijfelt over de veiligheid en staat van uw auto, dan kunnen zij inderdaad op basis van hun bevindingen besluiten om de auto een WOK-status te geven.

Wanneer krijg ik een WOK-status?

Indien de auto al in Nederland is geregistreerd en deze ontvangt de WOK dan lopen de verzekeringsplicht, eventuele APK-plicht en motorrijtuigenbelasting gewoon door. Tip een vriend:. Je mag een ernstig beschadigd voertuig invoeren in Nederland, zolang je het maar rollend de grens over krijgt. Maar niet alleen een te hoge snelheid is een reden om je een Wok-status uit te delen. Je kan er een krijgen als je banden bijvoorbeeld zijn versleten, je stadslicht niet werkt, je scooter te hard rijd, je kilometer teller het niet doet enzovoort.

Vandaag auto opgehaald en naar huis gesleept. Dat mag dus ook slepend of duwend zijn. Bezorgd over de Inruilwaarde van uw auto. Dat is een aardig lange rit. Hallo Jen, Diverse autobedrijven willen mijn auto niet inruilen omdat deze een WOK melding heeft gehad.

De beoordeling geschiedt niet zonder meer

Veelgestelde vragen. In de tussentijd wordt er in het kentekenregister een WOK melding afgegeven. Deze waarden zijn inclusief de correctie van de rollenbank en tolerantie van de constructiesnelheid. Onderhoud - Reparatie.

Onze merken. Elektrische Retro. Deze punten zijn namelijk heel erg belangrijk voor de veiligheid. Een auto met een WOK status wacht dus op keuren?

Controleer Nu.

Wok melding

Echter zou een agent je ook alleen de boetes geven i. De wachttijd kan erg variëren. Zijn één of meerdere deurstijlen ernstig vervormd? Dit betekent dat je niet met het voertuig mag rijden, totdat het is gekeurd door de RDW.

 • U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.
 • Laat je auto schorsen Heeft je voertuig een WOK-status gekregen en heb je voorlopig geen tijd of behoefte om de keuring te regelen?
 • Allereerst is het belangrijk dat je scooter niet te hard gaat.
 • E-bike leasen.

Je moet dus ook vervoer regelen voor je scooter om het opnieuw te laten keuren. Alle staten van de verenigde staten kunt er ook voor kiezen om een begrenzer te laten monteren. Zorg er wel voor dat je op tijd je scooter laat nakijken als de keuringsdatum eenmaal vast staat.

Vespa Primavera? Zorg dat je aan al deze punten voldoet. Dit betekent dat je niet alleen een bekeuring ontvangt voor de overtreding maar dat je scooter ook in originele staat teruggebracht moet worden en wat houd een wok melding in gekeurd moet worden door de RDW. Wil je je scooter professioneel laten opvoeren inclusief snelheidsbegrenzer die je aan en uit kunt zetten. Neem gerust contact met ons op.

Doe RDW Kenteken Check nu!

Controleer zelf zo nu en dan je topsnelheid. Maar niet alleen een te hoge snelheid is een reden om je een Wok-status uit te delen. Laat in ieder geval de auto z. Allereerst is het belangrijk dat je scooter niet te hard gaat.

De afwijking van 5km per uur is ook in jouw voordeel. Wanneer u instapt om een proefrit te maken, dan bent u in principe strafbaar. Vespa Sprint Notte.

Andere artikelen:

 1. Hildegard - 23.09.2019 15:50

  Krijg je altijd een WOK melding als je scooter niet in orde is? Hierbij de antwoorden op je vragen: 1.

  Aaya - 20.09.2019 02:50

  Hallo Ben, Het zou goed kunnen dat het importbedrijf een paar weken heeft gewacht met de herkeuring.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *