Vanaf welke leeftijd mag je waterpijp roken

Geplaatst op: 15.09.2019

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Trek ik de min weer in. Degenen die wel eens een pakje sigaretten op een avond hebben gerookt weten hoe je je dan voelt, en dat zijn er nog maar

Home Shisha informatie Wetgeving Wetgeving                                                                     Bij het roken van Shisha heb je te maken met wet en regelgeving, voornamelijk met de tabakswet. Jansen Jeugdarts.

Vraag volgen. Hij weet wel hoe jullie over drank denken. De kooltjes en de smaakstenen vallen niet onder deze wetgeving. Update : Onder anderen Het Parool en AT5 hebben op maandag 25 februari aandacht besteed aan deze kwestie.

Wat is het verschil tussen de effecten van hasj en wiet. Stom natuurlijk. Natuurlijk kun je vanalles gaan verbieden maar de vraag is of hij zich daar iets van aantrekt. Update : Onder anderen Het Parool en AT5 hebben op maandag 25 februari aandacht besteed aan deze kwestie.

Waterpijp vs. Sigaret

Daar wordt ook vaak tegen gezondigd. Ik ben zelf misschien te behoudend en voorzichtig. Zij die zich wél altijd aan de regels hielden en houden moeten niet de dupe worden van een strengere wetgeving en handhaving.

Inderdaad Guera. Schokkend dat het gelijk staat aan sigaretten, al kan ik me dat niet voorstellen. Laat hem zijn grenzen ervaren, laat hem ook maar 'stomme' dingen doen.

Wat voor effect heeft het roken van een waterpijp dan op je gezondheid. De schadelijke werking van de pijp wordt door het merendeel van de gebruikers zwaar onderschat. Dat maakt het meer verslavend dan een gewone sigaret. Contact Jongerenorganisatie Asri info asri. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt, vanaf welke leeftijd mag je waterpijp roken.

Gaat er iets mis.

Weet jij het antwoord?

Want op dit moment worden zulke zaken nog te vaak geseponeerd en dat is heel erg jammer. Shisha roken met tabak. De tabakswet en de bijkomende beperkingen gelden dus alleen voor tabaksproducten.

Uit de uitkomsten blijkt dat veel ex-coffeeshophouders om de strenge regels van de Wet Bibob voor coffeeshops te ontwijken een doorstart maken als uitbater bus val thorens geneva een Shisha Lounge! Ook aan de verkoop en het gebruik van kruidenmengsels znder tabak zijn regels gebonden.

Copyright  Jouw GGD. Dat is op zich een heel normale ontwikkeling. Een waterpijp of Shisha kan door meerdere personen tegelijk gerookt worden.

Vulling waterpijp

Laat jezelf goed informeren voor je iets koopt of gaat gebruiken dat misschien wel heel schadelijk voor je is. Oom agent loopt steeds langs. Mijn jarige heeft ongeveer dezelfde staat van dienst. Login of registreer om te kunnen reageren. Puberteit

We geven eventueel wel onze mening of advies. En met het feit dat tot 18 jaar een brein sterker negatief reageert op alcohol. Oom agent loopt steeds langs. En natuurlijk zoekt hij grenzen op, waar ben je goed in en wat past bij jouw persoonlijkheid, maar uiteindelijk fantastisch! Phryne Fisher. Deel deze pagina:.

Leeftijdsgrens rookwaren zonder tabak of nicotine

Een heeft een sishapijp en rookt daarvan steeds wordt de pijp aan een 1 jaar jongere vriend doorgegeven. Wij zijn zelf ook jong geweest Oudere reacties Ruben januari 27th, Is het ook slecht als je het een enkele keer doet?

LeonardN 26 april. Die moet je bovendien heel sterk inhaleren, waardoor de tabaksrook de longen dieper bereikt. Uit de uitkomsten blijkt dat veel ex-coffeeshophouders om de strenge regels van de Wet Bibob voor coffeeshops te ontwijken een doorstart maken als uitbater van een Shisha Lounge.

Andere artikelen:

  1. Aukje - 16.09.2019 05:20

    Hoezo niet iedere dag?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *