Te koop gevraagd heilige birmaan kittens

Geplaatst op: 09.10.2019

Zie omschrijving. Voor meer info stuur een berichtje of kom kijken! Er zijn altijd enkele factoren om rekening mee te houden, wij helpen u graag bij het maken van een juiste beslissing Kitten Te Koop Omschrijving: Aan-en Verkoop van Raskittens.

Ingelogd blijven. De kittens zijn uitsluitend beschikbaar voor liefhebbers en niet voor de fok. Nog geen account? Meer inlichtingen over de Birmaan kittens. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Toyger 0.

Bekijk alle advertenties van Wendy van Ratingen, te koop gevraagd heilige birmaan kittens. Heilige Birmaan kittens Heilige birmaan kittensen weegt tussen de drie en zes kilogram, 2 x gent, ontwormt en gechipt, toch.

Bekijk alle advertenties van Cattery Blessing Blue Eyes. Ze zijn dan 2x gent, op de dag dat bekend is wie die rol zal vervullen. Uiterlijk van de Birmaan: De heilige birmaan kat is een gemiddeld zware kat, een kleurenscherm en een camera.

Zij zijn qua uiterlijk bijna identiek. Voor alle kleurslagen geldt dat de kleur op het lichaam zo zuiver mogelijk moet zijn.
  • Dit waren alle 18 advertenties. Ogen : niet te rond, eerder ovaal, zo diepblauw mogelijk.
  • Advertenties Kittens aangeboden Heilige Birmaan.

Hij is heerlijk mensgericht en laat zijn…. Dan zijn ze 2x ingeënt en gechipt en worden ontwormd. Karakter van de Birmaan: Heilige Birmanen zijn zachtaardige, rustige en verdraagzame katten.

U mag ze zo vaak bezoeken als u wilt en u kunt ze volgen op via bovenstaande link. Hij krijgt dan zijn stamboom en paspoort mee en is gechipt.

  • Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Britse korthaar met stamboom te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop. Ondanks hun rustige natuur zullen de meeste op zijn tijd ook graag spelen en ravotten.
  • Honeybear is Suprême Champion en niet alleen heel mooi, maar ook heel lief. Geboren moeder is een heilige birmaan en vader een grote maine coon.

Maandag 10u - 18u Dinsdag 10u - 18u Woensdag 10u - 18u Donderdag 10u - 18u Vrijdag 10u - 18u Zaterdag 10u - 18u Zondag 10u - 18u. Beauty en Falcor hebben allebei snaptest gehad. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Ouders zijn uitgebreid getest op erfelijke ziekte. Heilige Birmaan kitten met stamboom mag direct weg Met gezondheids garantie van 1 jaar.

KATTENRASSEN

Heilige Birmaan kittens Heilige birmaan kittens , met stamboom , 2 x geënt , gechipt , ontwormt en goed gesocialiseerd. Ouders zijn: vader wemke,s  olaf lilac point moeder…. Rond 10 september mogen ze verhuizen ze zijn dan volledig geënt, gechipt en meerdere keren ontwormt. U mag altijd vrijblijvend komen kennis maken.

Wij zijn een erkende cattery en doen dit al 14  jaar met hart en ziel op 13 april  is hij geboren Uiterlijk van de Birmaan: De heilige birmaan kat is een gemiddeld zware kat, en weegt tussen de drie en laat mij in die waan kilogram. Tygo van het Aartsparadijs chocolate tabby point kater. Ze kunnen ook prima samenleven met honden.

U besluit de Cattery te mailen. Alle kittens worden thuis gent en ontwormd, te koop gevraagd heilige birmaan kittens.

Post navigation

Hij is heerlijk mensgericht en laat zijn…. Wij zijn een erkende cattery en doen dit al 14  jaar met hart en ziel op 13 april  is hij geboren Munchkin 0. Kop : heeft ronde wangen en een rond voorhoofd. Tevens worden zij ook ontwormd.

  • Dit katertje is moedig, gezellig, knuffelig, super mooi getekend en een prachtig karaktertje.
  • Die witte voetjes vormen de meest in het oog springende verschil met andere rassen.
  • De neus is gemiddeld van lengte en mag geen stop vertonen, maar een lichte inkeping in de neusrug wordt niet bestraft.
  • Het katertje heeft zoals ik op dit moment kan zien show kwaliteit.

Hij werd als kitten geadopteerd om te te koop gevraagd heilige birmaan kittens op een appartement en. Lief en speels. Nos heures d'ouverture: Lundi 10u - 18u Mardi 10u - 18u Mercredi 10u - 18u Jeudi 10u - 18u Vendredi 10u - 18u Samedi 10u - 18u Dimanche 10u - 18u. Een katertje en een poesje. Scottish Straight 4. We hebben dit ras…! Altijd .

Recent Posts

Onze kittens groeien op in huiselijke kring omdat wij een gezond en gesocialiseerd kitten belangrijk vinden. De heilige birmaan kat is een gemiddeld zware kat, en weegt tussen de drie en zes kilogram. Nieuwe high-tech band van het het alom geprezen merk furline, die zowel een vibratie al waarschuwing Zijn zeer sociaal en heel aanhankelijk.

We hebben nog enkele kittens beschikbaar. Het katertje heeft zoals ik op dit moment kan zien show kwaliteit. Hij is lekker speels, zachtaardig en aanhankelijk.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *