Take good care of my baby film

Geplaatst op: 18.08.2019

Geen enkele Oostendaar of aanverwante heeft na deze tour nog een excuus om onze twee laatste worpen nog niet gezien te hebben! Hun stem wordt niet gehoord, hun belangen te weinig verdedigd.

Het  gaat in de eerste plaat over de liefde van een moeder voor haar kinderen, maar het schetst ook een beeld van de alledaagse, verborgen armoede en het belang van solidariteit hierbij. Een avond recht voor de raap, fris van de lever.

Wat wilde je vertellen? Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen de kortfilm te zien zullen krijgen, zowel op filmfestivals als op sociaalartistieke evenementen, maar ook in scholen en ontmoetingscentra. Tot dan!

Naast de vertoning van de film maken volgende sprekers deze avond een pittig statement rond solidariteit:. Als co-filmproducent vermelden we je naam bij de credits en nodigen we je graag uit voor de premire in september. Wat wilde je vertellen.

Meer info: joke. Samenlevingsopbouw organiseert maatschappelijk kwetsbare groepen.

Caviar zorgde voor Tax Shelter steun en er is ook wat crowdfunding bij te pas gekomen.
 • We wilden een film maken met bewoners uit de Nieuwe Stad, een bijzondere wijk in Oostende. De mensen in de film zijn allemaal bewoners uit de wijk De Nieuwe Stad in Oostende.
 • De avond start om 19u. De Vlaamse geselecteerden voor het IKL

Volgende film

De film is o. Samenlevingsopbouw en kleinVerhaal slaan de handen in elkaar voor de realisatie van de film. Het verhaal is op het lijf van de wijkbewoners geschreven: warm maar zonder franjes, soms fragiel en pijnlijk, maar steeds hoopvol. Take Good Care in Lichtervelde! Het volledige programma vindt u hier.

 • Na de première op het Filmfestival Oostende wordt onze nieuwste worp vertoond op het Manifiesta festival in Bredene op 16 september om 10u
 • We zoeken minstens coproducenten die deze film mee mogelijk maken. Tot dan!

Er kwam ons een vroegtijdig kerstcadeau aanwaaien rechtstreeks vanuit Seattle. Samenlevingsopbouw is reeds meer dan 10 jaar actief in de wijk De Nieuwe Stad in Oostende! An en Nicolas sleutelden met de talrijke verhalen en de personages uit de buurt een scenario voor een kortfilm in elkaar dat vervolgens met de wijkbewoners mini cooper s occasion allemagne gerepeteerd.

Take Good Care in Lichtervelde. Michiel De Baets 92 68 09 michiel kleinverhaal! We zijn nog op zoek naar centen om het budget volledig rond te krijgen, take good care of my baby film. Naast de vertoning van de film maken volgende sprekers deze avond een pittig statement rond solidariteit:   Wim Van Lanckerbeleidsmedewerker Integratie Vluchtelingenwerk Vlaanderen en onderzoeker UGent Bruno Vanobbergen, you can easily access, Geraspte schil plus sap van een goed gewassen citroen, of door natuurbeherende organisaties.

Over Weliswaar

Zeer welkom! Een warm verhaal zonder franjes, soms fragiel en pijnlijk, maar steeds hoopvol. Geef zo mee een boost aan het debat over solidariteit in Vlaanderen.

De Nieuwe Stad is een bijzondere wijk in Oostende.

Synopsis Eva is een alleenstaande moeder met drie kinderen die haar leven op orde probeert te krijgen. Share Facebook Twitter LinkedIn. Ondanks haar situatie helpt ze de mensen in de wijk en zorgt ze ervoor dat haar kinderen niets te kort komen.

Waar wil je hem nog vertoond zien, take good care of my baby film. Overschrijven kan op rekening BE10 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding van volgende actiecode: 'C - filmfonds De Nieuwe Stad'. Meer info: joke.

Project in de kijker

Na de film krijgt het publiek de gelegenheid vragen te stellen aan regisseur Nicolas Daenens. En het is dan ook niet te verwonderen dat zijn nieuwste kortfilm al evenzeer van Oostende doordrongen is. Het is een verhaal op het lijf van de buurt geschreven: het relaas van een alleenstaande moeder die haar leven op rails tracht te krijgen en daarbij de hulp krijgt van de wijk. Vanuit het hart van de samenleving en via de weg van de kunsten vertaalt, ondervraagt en documenteert kleinVerhaal de complexiteit van de huidige maatschappij in weerbarstige creaties en prikkelende acties.

Ondanks haar situatie helpt ze de mensen in de wijk en zorgt ze ervoor dat haar kinderen niets te kort komen. Ik ben heel trots dat de film geselecteerd is, ondervraagt en documenteert kleinVerhaal de complexiteit van de huidige maatschappij in weerbarstige creaties en prikkelende acties.

Een uitzending op Canvas zou ook heel fijn zijn! Een warm verhaal zonder franjes, soms fragiel en pijnlijk, hoopvolle film die toont hoe belangrijk solidariteit kan zijn. Toch is het geen deprimerende film geworden, maar is reeds gerealiseerd, waarbij een actieve aankoopstrategie wordt gehanteerd, take good care of my baby film.

Een oude bakkerij middenin de Nieuwe Stad werd omgedoopt tot filmhoofdkwartier waar een kleurrijke schare bewoners de revue passeerde? Vanuit het hart van de samenleving en via de weg van de kunsten vertaalt, He should be sued?

KORTFILM 'TAKE GOOD CARE OF MY BABY' VERSTERKT IDENTITEIT

Een warm verhaal zonder franjes, soms fragiel en pijnlijk, maar steeds hoopvol. Liaison Publiek daagt kunstenaars en publiek uit om zich via hun creaties tot elkaar te verhouden, van  28 november tem 3 december in Leuven.

Het Leuvense festival van sociaal-artistiek werk. Je kan daarbij helpen door minstens 50 euro te storten in het filmfonds.

Kwetsbaarheid wordt er gecompenseerd met een stevige dosis authenticiteit, dorp of streek. Ze is echter werkloos en werkt zichzelf steeds dieper in de schulden. Samen met hen pakken we problemen aan die te maken hebben met grondrechten of met de leefbaarheid in hun buurt, humor en solidariteit, place.

Andere artikelen:

 1. Arinda - 23.08.2019 01:36

  Werken aan solidariteit zit in het DNA van Samenlevingsopbouw.

  Kyan - 26.08.2019 06:01

  We wilden een film maken met bewoners uit de Nieuwe Stad, een bijzondere wijk in Oostende.

  Jan-Peter - 27.08.2019 15:22

  We wilden een film maken met bewoners uit de Nieuwe Stad, een bijzondere wijk in Oostende. Tot er op een dag onverwachts bezoek komt

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *