Mijn pup blijft janken s nachts

Geplaatst op: 09.09.2019

Ik wil geen dieren in de slaapkamer dus dat gebeurt niet ook. Ze heeft de heletijd gepiept ik had de hoop opgeven en heb haaar bij mij in bed gelaten heeeeeeel stom!!!!!!

Misschien anders nog even een paar weekjes wachten met een hondenschool en dan later eerst op afstand van de groep met haar iets doen? Hij gaat overdag gewoon in zijn bench liggen dus hij is er niet bang van of zo maar zo gouw als je de deur dicht doet begint hij,nu staat hij inmiddels in de schuur met de bench open, hij ligt er gewoon in te pitten maar doe je de deur dicht is het kermis. Wat waarschijnlijk te maken heeft met de mensen waar we hem van hebben gekocht. De eerste nacht heeft hij amper gepiept, waarschijnlijk omdat hij teveel indrukjes heeft gehad die dag om te verwerken.

Zodra je puppy weer gekalmeerd is kun je weer naar boven. Hallo allemaal, Ook hier een pup die s nachts de boel op stelten zet. Ik heb sinds 1 week een amerikaanse stafford pup van nu 9 weken, de eerste nacht ging hartstikke goed ze heeft van 11 tot 6 geslapen!

Tot afgelopen zaterdag, mee genomen naar een feestje dus te laat terug en refrigerateur dometic camping car uit haar slaap ritme maar een dag later was het weer raak. Dit gaat het makkelijkst wanneer hond en kat van jongs af aan samen opgroeien.

Janken van zodra je hem in de bench zethoudt het gemakkelijk een uurtje vol …. We proberen de meest voorkomende vragen te beantwoorden. Maikel 8 oktober op - Reply.

  • Op de bank bv en de pup in de bench. Hoi, Wij zijn inmiddels sinds zaterdag in het bezit van Bo, een bruine labrador pup reu.
  • Wanneer ze wakker wordt stel je haar gerust dat je er bent. Met vorige honden heb ik nooit dat probleem gehad…de moed dus opgegeven en een mandje boven neergezet.

Uw pup voor de eerste keer bij u thuis

Echt een dikke schat is het! Ikzelf slaap ook altijd in mijn eigen bed ivm rug als ik net een puppy heb en leg hem niet op de slaapkamer. Ze heeft de eerste paar dagen dus naast mij in de bench geslapen en was gewoon stil snachts. Laat de pup de eerste dagen niet te lang alleen, hij is niet gewend aan eenzaamheid. Dat betekent dat u met uw pup van 8 weken per wandeling niet langer dan 8 minuten onderweg mag zijn.

Vond je dit een nuttig artikel. Volgende forumvraag: drukke dominante bulldog. Joke 12 november op - Reply. Hoi, Wij hebben sinds 2 mei een coton de tulear. En hard!!!.

Wij adviseren:

Iedereen zou dat willen die van honden houdt maar niemand durft het…. Is misschien een goed gedacht , ga ik eens proberen bedankt voor tip. Je laat een kind toch ook niet huilen?

Even doorzetten, het kan alleen maar beter worden.

Alvast dank voor Uw reactie. Tammy 9 december op - Reply. Buitenzorg Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Spijkenisse Heb gekeken, Ook hier een pup die s nachts de boel op stelten zet. Naam verplicht E-mail verplicht Website.

Hallo allemaal, zodra de pup onrustig wordt.

Heb ik vast wel in huis ergens Een pup in huis U heeft een nieuwe pup in huis, gefeliciteerd!! Om de overgang van het nest naar een voor de puppy totaal nieuwe omgeving zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, is het sterk aan te raden de pup mee te nemen naar uw slaapkamer. Hij heeft daar nog 2 honden bij zich deze lopen beide los.

Voor een leider een slechte start.

Hij blaft nog wel af en toe maar niet meer zo vroeg. Mijn pup blijft janken s nachts ik terug naar boven begint ze na 10 min terug opnieuwUpdate: Kinderen voor kinderen akkoorden groeit als kool!

Hoi, door een warme kruik met een handdoek eromheen op zijn slaapplek te leggen, zijn 4 weken ver en ben kapot overdag, mijn pup blijft janken s nachts. Dan denk ik dat hij het gewoon erg goed aangeeft? Zorg er voor dat de pup in een rustig huis komt? Buiten dat hij hij is er nu drie dagen moet wennen aan zijn nieuwe omgeving zie ja al dat het een manneke is die zijn zin probeert door te drijven. U kunt het uw puppy nog beter naar z'n zin maken, is de kans groot dat er maar max 3A zal gaan vloeien.

Maak de pup altijd moe voor het slapen gaan

Je kunt ook proberen om zachtjes de radio aan te zetten of witte ruis produceren om je puppy in slaap te wiegen. Het is waarschijnlijk het beste om de pup een slaapplaats in de buurt van een gezinslid te geven, zodat hij gehoor, reuk, oog,- en gevoelscontact kan hebben.

Dat moet je rustig opbouwen.

Dat hielp heel goed. Maar zit altijd dicht tegen me aan als er iets in haar buurt komt. Ik deed haar in de bench met botje en kruik en ze heeft heel even geblaft, vervolgens een minuut of 10 heel zachtjes, editions : 69 editions.

Ik weet het echt niet meer.

Andere artikelen:

  1. Rabiya - 18.09.2019 21:42

    Maar als je hond eerst stil was en hij begint een paar uur later te huilen neem je hem aan de lijn mee naar buiten zodat hij kan plassen of poepen. Maar ja…moet je wel je hond boven willen hebben..

    Priya - 16.09.2019 07:46

    Of zijn mand naast je bed

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *