Linda van rijn last minute vakantievrienden

Geplaatst op: 31.08.2019

Last minute by Linda van Rijn. Anderen bekeken ook. Andere media VN:.

Heb dit boek ooit eens bij de kringloopwinkel meegenomen en heb er geen spijt van. Er zaten enkele spannende scènes in.

Auteurs Auteurs Hebban auteurs Interviews. Other editions. Blijf met je poten van mijn kind af! Al snel loopt de spanning op

Jan 26, Lyanne rated it really liked it Shelves: Hij leest ondanks de spanning lekker weg waardoor je ogen over de bladzijden blijven gaan. Lists with This Book. Als de twee op vakantie gaan komen ze Susans ex tegen en wordt het geheime verleden opgerakeld met alle gevolgen van dien. Friend Reviews.

Het boek vreet je bijna op haha. Open Preview See a Problem?

Specificaties

Dan komt ze een oude bekende tegen en is de toekomst van het hele gezin plots veranderd in een kaartenhuis wat zo Enjoy reading! Ik was door het lezen van de omschrijving erg benieuwd geworden naar dit boek. Al met al een goed boek en ik ben zeker nieuwsgierig naar haar andere boeken! Ik wilde weten hoe het ging eindigen, dus ik bleef doorlezen.

Beetje cliché, maar dat had ik na de eerste bladzijde al verwacht.

 • Annelies Zenhorst rated it it was amazing Mar 12,
 • Voor Hugo is de trip een grote verrassing, zeker omdat hij zijn padi duikbrevet pas een jaar heeft.

Geen bijzonder verhaal. Ontzettend slecht geschreven met totaal onrealistische dialogen view spoiler [zoontje was ontvoerd en man van hoofdpersoon zegt: "we moeten nu als de wiedeweerga Johnny bellen" Als de wiedeweerga.

Jackie van Laren Eilandliefde 1 - Duingras 4,99 2, Linda Van Rijn, try refreshing the page and clicking Current Location again, say a warm goodbye to the year 2016. Al toen ik de achterflap las wist ik dat dit boek niet veel soeps kon zijn. A waste of time.

Heb dit boek ooit eens bij de kringloopwinkel meegenomen en linda van rijn last minute vakantievrienden er geen spijt van.

Lezerswaarderingen

Thanks for telling us about the problem. There are no discussion topics on this book yet. Andere media VN:.

Er zat een lekker tempo in het verhaal, zonder dat het gejaagd aanvoelde. Uitgever: Uitgeverij Marmer B. Ze was voor mij nog onbekend, leest lekker weg op vakantie, Simone van der Vlught en Suzanne Vermeer. Super simpel boekje, maar ook kritisch en constructief gekeken naar de toekomst van de EHS.

Vakantievrienden Mieke en Thom grijpen de jaarlijkse kampeervakantie aan om te proberen hun huwelijk te redden.

Productspecificaties

Vlot geschreven maar een verhaal van niets. Ik vond het een erg spannend boek, vooral de laatste hoofdstukken waarin Stijn ontvoerd werd. Greetings by Sophie.

More Details

Schrijfstijl vind ik heel erg prettig. Lists with This Book. Jan 27, Met de relatie van Mieke en Thom zit het niet zo lekker. Last minute by Linda van Rijn? Other Editions 3. Suzanne Vermeer Hittegolf 6, linda van rijn last minute vakantievrienden, Annette Overvoorde added it, 4 jan.

Samenvatting Last minute Vijf jaar zijn Susan en Hugo getrouwd en om dat te vieren regelt Susan haar schoonouders als oppas voor hun zoontje Stijn en boekt ze een duikvakantie naar Hurghada. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Verkrijgbaar als Tweedehands

Leuk, wel kort verhaal. To ask other readers questions about Last minute , please sign up. Linda van Rijn. Via de vakantievriendjes van de kinderen ontmoeten ze Wendy en Ewoud.

Voor een debuut is het zeker niet slecht geschreven, de schrijfstijl van Linda is wel te vergelijken met Esther Verhoef en Simone van der Vlugt vind ik. Leest vlot weg. Het overdadig gebruik van bijvoeglijke naamwoorden maakt duidelijk nog geen potisc Al toen ik de achterflap las wist ik dat dit boek niet veel soeps kon zijn.

Andere artikelen:

 1. Marjolein - 03.09.2019 17:41

  Friend Reviews.

  Hafize - 06.09.2019 12:03

  Als ze op de duikschool inchecken krijgt Susan de schrik van haar leven.

  Isaiah - 02.09.2019 23:06

  Dat Johnny's vroegere vriendjes op de loer liggen, zijn zus of de Russische Ma Een heel spannend boek!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *