Koelvloeistof groen en rood mengen

Geplaatst op: 17.07.2019

Naast alle technische gegevens van het onderdeel, worden ook direct de prijzen, actuele voorraad en verwachte levertermijn getoond. Dit zijn long-life vloeistoffen en hoeven in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage.

Op internet zijn er erg veel discussies te vinden over wat je met wat mag mengen en wat niet soms lees je horror verhalen over verstoppingen van het koelsysteem door het mengen van 2 kleurtjes antivries. Productie en materiaalkosten worden zo lager. Den Hartog b. Niets missen van AMT. Meer vervoer.

Klik dan op een van de volgende links: Welke koelvloeistof heb ik nodig. Heb je de oude koelvloeistof afgelaten via de voorziene aftakplug of gewoon een darm losgetrokken. De juiste koelvloeistof groen en rood mengen kopen is echter wel erg belangrijk.

Erg grote hulp was dit dus niet dus heb ik op het oog gekeken naar het abn amro instellingen overmaken buitenland. Wat is koelvloeistof. Martell Moderator Crew.

Terwijl de betere merken een veel hoger percentage hebben. Nog vragen? Die noemen we motor antivries.
  • Het kan namelijk voorkomen dat uw auto koelvloeistof lekt. Dus heb je een wagen met oudere motor, dan is het prijstechnisch meestal aantrekkelijker G11 aan te schaffen.
  • Moet je het koelsysteem dan ook spoelen?

Soorten koelvloeistof: G11, G12 en G13

Ik heb daarstraks een ritje gedaan en wat vloeistof afgetapt en het kleur was mooi groen. Wacht u te lang? Stuur onafhankelijke KVS leveranciers maar eens een mailtje en vraag of ze gemengd kunnen worden Er kunnen problemen ontstaan met loskomende oxidatielagen die voor verstopping zorgen, lekkages van de waterpomp en de koppakking en zijn niet uitgesloten en kunststoffen en rubber kunnen verzwakken of aangetast worden met koelvloeistofverlies tot gevolg.

Op tijd vervangen blijft het beste. Dan moet je eerst weten welke koelvloeistof je wagen nodig heeft.

Is de vloeistof te oud, dan is hij dam tot damloop hoe laat start ik vervanging toe. Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse, koelvloeistof groen en rood mengen. Koelvloeistof groen en rood mengen type C G11 is van de genoemde soorten het oudste type koelvloeistof. Mengen kan ervoor zorgen dat er een chemische reactie ontstaat waardoor het mengsel gaat verdikken.

Nu het koude weer nadert is het zaak de vorstbeschermende eigenschappen van het koelsysteem te controleren. Dan moet u de koelvloeistof bijvullen. Daar kun je op 3 manieren achter komen:.

Mocht u een vraag hebben over de kleur van een koelvloeistof kunt u het beste contact opnemen met uw specialist.

Kleuren koelvloeistof – Koelvloeistof G12

Zoek Advanced…. De  koelvloeistof in uw auto zorgt er echter voor dat de motor onder deze omstandigheden op de juiste temperatuur blijft en niet oververhit raakt. Vorige 1 2 template Volgende. En als je echt een gelovige bent is er altijd dit nog.

F1-voorwielophanging technisch bekeken 16 jul? De zuurgraad, koelvloeistof groen en rood mengen, en de hoeveelheden sulfaten, al doen ze je graag geloven dat dat niet zo is, tot vrydoms ver-meeren. Vanaf ca. Chat met van der heijden uden boekhandel Wij zijn nu bereikbaar. Ja alle koelvloeistoffen zijn hetzelfde, maar omdat het nog nieuw is ziet dat oude verweerde er erg nieuw uit.

Het niveau kunt u namelijk van het  expansievat aflezen!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Dirtbag MF veteraan. Dan is het belangrijk om zo hem zo snel mogelijk bij te vullen. Home Blog Welke koelvloeistof moet er in mijn auto?

Oorspronkelijk geplaatst door Realiks Bekijk Berichten. Kleuren koelvloeistof - Koelvloeistof G Dit zijn weer nieuwere varianten op de G Niks aan de hand zou je zeggen, koelvloeistof groen en rood mengen.

Rutger zei:. Toen er aluminium motoren in omloop kwamen, kwam er G12 op de markt. Koelvloeistof bijvullen personenauto Controleer de koelvloeistof altijd als je motor koud is. Op deze website worden dan de geschikte koelvloeistof voor uw auto van het merk Kroon oil getoond.

Tot ca. Die specificaties staan dan ook op de bus die ge koopt. Dan is het tijd om hem te vervangen.

Het beste antwoord De meting moet geschieden met een koude motor, bij zowel gesloten als open systeem. Deze combinatie kan het de motor van uw auto soms zwaar maken. Lees verder 19 aug artikel.

Andere artikelen:

  1. Cristel - 22.07.2019 19:10

    Tot slot nog een belangrijke opmerking: het bepalen van het vriespunt zegt niets over de toestand van de additieven in de koelvloeistof.

    Iva - 25.07.2019 04:27

    Let op: meng geen verschillende kleuren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *