Knuffel van sok maken

Geplaatst op: 16.08.2019

Voorzie een oude, gebreide sok van geborduurde ogen gemaakt van dik garen en gebruik het garen ook om manen te maken en maak van vilt oren en een hoofdstel. Doe eventueel wat voedingskleurstof op de sok voor een extra kleurrijk effect! Weg met plastic wegwerpservies.

Naast een sportarmband kun je ook nog een zweetbandje maken van de overgebleven sportsok. Laatst kreeg mijn zoontje een prachtige aap knuffel van een collega. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online. Heb jij ook inspirerende en leuke eco uitgaanstips? De sokken om de stoelpoten zijn ook handig tegen het krassen op de vloer. Weetjes over Borstvoeding misschien? Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen.

Het liefst denken we er vaak nog liever niet aan: de dood! Kids 25 aug Cadeau inspiratie nodig. Aanmelden RSS. Leuke kadootjes voor mama'spapa's of kids.

Kids 23 aug Kinderen willen meer tijd doorbrengen met hun ouders en deze 20 activiteiten doen ze het liefst. Anna -   Wat een leuke ideen om met je oude sokken te doen! Maak er dan een stijlvol feestje van met een mooi en milieuvriendelijk wegwerpservies.
 • Maar wat doe je met je oude sokken die je niet meer draagt. Daar ligt hij dan, eenzaam in de droger.
 • Die een slang, hond of kat die achter de deur hadden liggen als deurlegger. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

Hoe maak je een knuffel van een sok? Heb jij ook inspirerende en leuke eco uitgaanstips? Lotika Bamboe sokken, ondergoed van biologisch katoen en vegan schoenen. Naam Benodigd veld E-mail wordt hier niet geplaatst Benodigd veld Website Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen.

Heb jij ook inspirerende verzorgingstips of weet jij leuke eco adresjes?

 • Nieuwste ecoweetjes in de categorie Verzorging Alles in Verzorging Ava Natural Skin Care Avocado olie, macadamia olie en shea boter; klinkt dat niet heerlijk?
 • Eigenlijk is het een patroon om een hond te maken van een sok, maar met het oog op de decembermaand en mijn poging om alleen duurzame kerstversiering in huis te halen gaan we er natuurlijk een rendier van maken. Blaas vervolgens door de hals van de fles.

Hier vindt je adresjes voor duurzame webshops en winkels, fairtrade producten en tips om je huis duurzamer te maken. Door je hand in de sok te steken heb je nu een eenvoudige hulp, waarmee je overal knuffel van sok maken bij kan. Ook interessant. En de boodschappen. Cribster Cribster komt daarom met duurzame slimme oplossingen voor jonge ouders. Reacties 1.

Famme Navigation

Social Impact Day Groningen. Volgend weetje By MiekK. Ook interessant. Anna -   Wat een leuke ideen om met je oude sokken te doen!

Advertentie Zie hier de nieuwste berichten op mijn weblog. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online. Stoelsokken, maar toch moet het af en toe gebeuren het schoonmaken van de jaloezien, knuffel van sok maken.

Kids 26 aug Het is vast niet je hobby, hoe schattig. Knip het beengedeelte van de sok in sliertjes. Heb jij ook een heerlijk recept of weet je gave eco restaurants.

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes

Die een slang, hond of kat die achter de deur hadden liggen als deurlegger. Aanmelden RSS. Nee, niet voor jezelf.

Hello Fresh Elke dag een verse maaltijd binnen 30 minuten op tafel. Nieuwste ecoweetjes in de categorie Verzorging Alles in Verzorging Ava Natural Skin Care Avocado olie, macadamia olie en shea boter; klinkt dat niet heerlijk?

Van kindersokken tot kinderspel Wie vangt de meeste vissokken?. Basics met allemaal een duurzame basis. Heb jij ook inspirerende verzorgingstips of weet jij leuke eco adresjes. Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt. Maar voor iemand die het cht nodig heeft. Social Impact Day Groningen, knuffel van sok maken. Weg met plastic wegwerpservies?

Ook interessant

Eco cadeaugids! Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring. Vrije tijd.

Social Impact Day Groningen Op 9 november is Groningen the place kenzo shirt dames namaak be voor ondernemers die meerwaarde knuffel van sok maken. Voor de zekerheid zou je wat lijm aan de stok kunnen doen zodat de sok er niet vanaf schuift.

Heb jij ook inspirerende verzorgingstips of weet jij leuke eco adresjes!

Andere artikelen:

 1. Ank - 22.08.2019 17:19

  Home » 6 x dit knutsel je van eenzame oude sokken. Of zoek je een leuk boek?

  Krissie - 19.08.2019 06:56

  Leuke kadootjes voor mama's , papa's of kids. Click here to cancel reply.

  Anja - 21.08.2019 07:42

  Vrije tijd. Je zult zien dat ze automatisch oprollen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *