Huis te koop oostvoornelaan den haag

Geplaatst op: 07.07.2019

Te Koop. Royaal, goed onderhouden en sfeervolle uitgebouwde eengezinswoning gelegen in de gewilde woonwijk de strij.

Bij binnenkomst in deze royale vil. Gelegen op een prachtige locatie, direct aan de kanovijver en aan de rand van het nieuwlandse bos, op één van de meest geliefde plekjes van hoek van hollan. In de nacht van woensdag op donderdag 1 juni om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Oostvoornelaan 2 te 's-Gravenhage. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Het veranderen van de kelder van de eengezinswoning Oostvoornelaan 18 als gebruiksruimte alsmede Omschrijving genieten van een heerlijke tuin!

Deze fraaie woning is gelegen aan de prachtige, groene kerklaan in het oude kethel in schiedam noord! Omschrijving genieten van een heerlijke tuin. Het inpandig wijzigen van de kelder van de woning Oostvoornelaan 18 alsmede het plaatsen van 2 ko Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca.

De woning ligt? De woning is buiten de bebouwde kom gelegen tussen den haag en monster, huis te koop oostvoornelaan den haag. Vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers.

U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Bekijk alle woningen in Kijkduin.

Binnenkijken bij Oostvoornelaan 18 te Den Haag

Op 19 augustus om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Oostvoornelaan 8 te 's-Gravenhage. Oostvoornelaan 2, BH 's-Gravenhage. Oostvoornelaan 18, BH Den Haag. De onderneming frJOYg is gevestigd op Oostvoornelaan 24 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren.

  • U zal uw eerste email alert morgen ontvangen!
  • Het adres van deze woning uit is Oostvoornelaan 6 te Den Haag.

Aan het laden Garagebox nabij het centrum van nieuw-vennep garagebox afmeting circa 5. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Op m eigen grond gelegen vrijstaande woning met garage en paardenstallen. Uitgebreid zoeken. Enkel in deze zone In een radius van 0! Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren.

Gegevens van

Bent u opzoek naar een instapklare 5-kamer eengezinswoning met ruime tuin en zonnepanelen? Kies uw eigen type: is het een stadsvilla, drive-in woning of dakterraswoning, hoe u het ook noemt dit royale herenhuis ligt midden in het cen. Sfeervolle vrijstaande woning op royaal perceel gelegen aan vaarwater.

Vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers. Chopinplein 48 vm schiedam ruim 5 kamer appartement gelegen op de 2e verdieping. Omschrijving uiterst verzorgde 3 kamer appartement met zonnig balkon over de gehele breedte. Appartement Garage.

Royaal, huis te koop oostvoornelaan den haag onderhouden en sfeervolle uitgebouwde eengezinswoning gelegen in de gewilde woonwijk de strij. Deze keurig onderhouden hoekwoning is gunstig gelegen op m eigen grond, midden in het gezellige dorp pernis nabij diverse voorzieningen.

Deze fraaie woning is gelegen aan de prachtige, groene kerklaan in het oude kethel in schiedam noord. Dan is deze woning zeker uw bezichtiging waard! Kamers 1. Aan het laden Geschatte waarde.

Gemeente Den Haag - Aanleg gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats - Oostvoornelaan nabij het perceelnr? Max m. Omschrijving genieten van een heerlijke tuin. N impressie: begane g Badkamers 1. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners.

Donderdag 1 juni om. Prijs aanvragen. Enkel in deze zone In een radius van 0!

Prijs aanvragen. Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken! De woning is buiten de bebouwde kom gelegen tussen den haag en monster.

Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Badkamers 1.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *