Houten keukens op maat gemaakt

Geplaatst op: 09.09.2019

Openingstijden keuken showroom Maandag Gesloten Dinsdag Blogs en tips.

Kunststof keukens. Voor ons was dat doorslaggevend. Landelijke en moderne keukens op maat Op zoek naar een unieke houten keuken met een sfeervolle uitstraling? Moderne Keukens. Hout is makkelijker te bewerken en beschadigingen kunnen dus eenvoudig weggewerkt worden.

Uniek dus als materiaal verwerkt in een keuken! Wil je graag een apothekerskast in de keuken! Open keuken. Een houten keuken kost vaak iets meer dan een MDF of kunststof keuken. De combinatie van hout en een ander materiaal bijv.

Het is dan ook mogelijk om al je wensen te vervullen met houten keukens op maat. Engelse stijl. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg.
  • Bekijk vooral eens de verschillende pagina's om inspiratie op te doen. Bij Tieleman Keukens merken we dat de interesse voor houten keukens groeit en dat is ontzettend leuk.
  • Wat dacht je bijvoorbeeld van een eiken keuken?

Landelijke Keukens. Ook dat behoort tot de mogelijkheden van houten keukens op maat! Van robuust en landelijk eiken tot hoogglanzend modern design. Kunststof keukens. Neem direct contact met ons op.

  • Modern landelijke keuken. Hout is flexibel en sterk.
  • Ja, die wil ik.

Bekijk dan de houten keukens op maat gemaakt deze pagina. Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden. Hout is makkelijker te bewerken en beschadigingen kunnen dus eenvoudig weggewerkt worden. Painting the past. Ook voor andere specifieke wensen zoals een kastenwand op maat, badkamermeubels of een mooie servieskast kunt u op ons altijd een beroep doen.

Eiken Keuken

Design Keuken Bekijk onze design keukens op maat waarbij gebruik is gemaakt van oud hout gecombineerd met hoogglans kasten. Een nieuw materiaal dat we steeds vaker toepassen in keukens is steigerhout , waarmee je jouw keuken een eigen uitstraling en persoonljikheid kunt geven. Bij Zeeuws hout kunnen we  goed merken dat de interesse in het bijzonder naar houten keukens in een stijgende lijn zit.

Oud Hollandse stijl. Magazine aanvragen. Daarnaast is hout een natuurlijk materiaal In de natuur krijgen bomen te maken met allerlei extreme weersomstandigheden zoals regen hagel en sneeuw. Steigerhout keuken!

Zo oogt een houten keuken met een werkblad van een ander materiaal zie rechtsboven eigentijdser en moderner dan een volledig houten keuken!

Ook interessant

Daarnaast is hout een natuurlijk materiaal In de natuur krijgen bomen te maken met allerlei extreme weersomstandigheden zoals regen hagel en sneeuw.

Er worden diverse soorten hout verwerkt in onze keukens. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Landelijke Keukens. Het is moeilijker te repareren wanneer je een kunststof keukenblad beschadigt. Houten keuken. Bekijk dan de voorbeelden op deze pagina. Wilt u het hout combineren met een betonnen werkblad, of heeft u liever een aanrechtblad van natuursteen.

Mocht je een volledig houten keuken wensen neem dan eens contact op met meubelmaker Zeeland, houten keukens op maat gemaakt. Bekijk daarom ook eens onze  landelijke keukens  op maat.

Houten Keukenblad. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Landelijke Keukens. Zo oogt een houten keuken met een werkblad van een ander materiaal zie rechtsboven eigentijdser en moderner dan een volledig houten keuken.

Na 5 10 15 jaar is hout nog steeds mooi. Geef je de voorkeur aan een strakkere afwerking van hout dan is dat ook mogelijk bij Zeeuws hout.

Daarnaast is hout duurzaam, waardoor je keuken een 'groen' karakter krijgt.

Andere artikelen:

  1. Irini - 16.09.2019 14:58

    Oude Keuken. Keuken eiland.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *