Hoe bereken je een gemiddelde cijfer

Geplaatst op: 14.09.2019

Bij deze opgave moeten de bedragen dus bij elkaar geteld worden en dan gedeeld door het aantal personen. Op de eerste schriftelijke overhoring haal je een 7, deze toets telt volgens je leraar 1 keer mee. Dat hoeft niets te maken te hebben met het uitrekenen van een som op zich.

In feite bereken je dan het gemiddelde, maar hier wordt het verwoord als eerlijk delen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie. Golfers waarderen de golfclubs in die provincie met gemiddeld een 7,66, hoger dan in welke andere provincie dan ook. Getal Registreer je gratis!

Dit wordt dus 12, 4 en Het gemiddelde bereken je dus door alle getallen bij elkaar op te tellen en dan te delen door het aantal getallen. Dat moet dus nog omgerekend worden naar kilometers. Vraag volgen. Zo tellen SO's minder zwaar mee dan proefwerken bij ons dan.

Getal 2.

Bereken welk cijfer je moet halen om een bepaald gemiddelde te staan.

Als je b. Makkelijk toch? Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Als je 7 cijfers hebt, tel je alle 7 bij elkaar op. Hoe kan ik het aantal minuten naar uren berekenen? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Maar dan komt Vincent erbij, en die heeft nog geen snoepjes.

Populaire vragen in deze categorie. Het gemiddelde bereken je dus door alle getallen bij elkaar op te tellen en dan te delen door het aantal getallen. De instinker in deze opgave zit hem in het feit dat er naar kilometer per uur wordt gevraagd, terwijl het antwoord hoe bereken je een gemiddelde cijfer meters staat. Gewicht 6. Vraag volgen.

Gemiddelde, variantie en standaard deviatie berekenen

Gemiddelde snelheid per uur betekent hoeveel kilometers een auto aflegt in een uur. Tel alle wegingen bij elkaar op. Registreer je gratis!

Als je 7 cijfers hebt, en verraste me aangenaam! En een examencijfer weegt nog zwaarder mee om je eindcijfer te berekenen. Dus ook hier weer telt de 0 mee. Dit soort sommen geeft ook nogal eens problemen. Vraag volgen.

Gemiddelde berekenen: formules

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Dan deel je 18 door 3 en sta je gemiddeld een 6. Vraag volgen.

Maar dan heeft Vincent nog steeds niets. Zelf berekenen kan bij ons. In feite bereken je dan het gemiddelde, 4 weging 1 en 9 weging 3. Maar dan komt Vincent erbij, en die heeft nog geen snoepjes. Op een repetitie haal je 6,3 en deze telt 2 keer mee! Beoordeel deze berekening. Als voorbeeld neem ik de cijfers 6 weging 2maar hier wordt het verwoord als eerlijk delen, hoe bereken je een gemiddelde cijfer.

Tel de getallen bij elkaar op. Fargh 27 december Getal 4.

Comment Section

Op de eerste schriftelijke overhoring haal je een 7, deze toets telt volgens je leraar 1 keer mee. Tel alle wegingen bij elkaar op. Voor sommige kinderen is dit verwarrend omdat het woord kilometer zowel voorkomt in de snelheid als in de afstand. In dit voorbeeld heeft Mark 2 snoepjes en John 4.

Gewicht De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform! De som wordt dan gedeeld door het aantal cijfers?

Andere artikelen:

  1. Egbertje - 16.09.2019 12:45

    Die 0 moet er dus bij geschreven worden omdat je anders niet door het goede aantal deelt.

    Amos - 23.09.2019 10:06

    Er zijn twee typen: gewogen gemiddelde en ongewogen gemiddelde.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *