Heel veel sterkte voor de operatie

Geplaatst op: 11.09.2019

Beterschapskaart collega We missen je en we hopen dat je gauw weer helemaal fit bent! Ga direct aan de slag en zet jouw kaart klaar, wij zorgen er voor dat jouw wens verstuurd wordt wanneer jij dat wil!

Evelien - Villa Joep.

Aangekomen op de afdeling waren ze verbaasd ons te zien, wat waren we vroeg… Vandaag ging er nog niets met Jayden gebeuren, op een vingerprik en een kennismaking met de chirurg na… Nou dat beloofde een lange dag te worden en het was zulk lekker weer! Toegestane Functionaliteit - Verschaft een veillige log-in - Onthouden hoe ver je bent gekomen met een bestelling.

Spannend dus…. Dat licht zal je de kracht en moed geven om verder te gaan in het leven. Maar weet een ding wij zullen voor je bidden en God laat nooit een bidder staan. We hopen allemaal dat je je snel beter voelt.

Ik kwam je vanmiddag nog halen om te kijken of je een leuk spelletje met mij in de hal wilde spelen. Al zo'n lange tijd van ziekte, veel succes morgen man. Niels Varkevisser - maandag 4 juni hey bas, met een kaartje om op te fleuren, het heel veel sterkte voor de operatie allemaal niet fijn. Ik denk aan je. Ik wens je een goede dag, maar ik heb deze niet ontvangen.

En met jouw geweldige vader, moeder, zus en broertje. Soms zit het even tegen en zie je om je heen alleen nog maar regen. Er zit dus precies een maand tussen de laatste chemo en de operatie.
 • Vriendschap en een kusje Heel veel vriendschap en een kusje voor de pijn is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn Kopieer deze tekst.
 • Wij hopen dat je heel snel weer helemaal herstelt.

Verjaardagskaarten

Via mijn moeder tante Rita de Kraa hoor ik vaak hoe stoer jij bent. Heel veel sterkte met de operatie komende week. Ik hoop je gauw weer te zien, om iets lekkers voor je te koken! Groetjes en sterkte van Piet en Diny Rooijackers. Wel fijn dat de datum bekend is van de operatie! Beste familie Lutters, Namens Stichting de Peelkabouters, veel succes en sterkte gewenst op 1 Februari.

Op naar de hele spannende dag morgen.

 • Maria Riksten-Brouwer.
 • Alles… xxx Kopieer deze tekst.

We missen je en we hopen dat je gauw weer helemaal fit bent. Ik denk vaak aan je en hoop dan dat je je snel beter voelt, heel veel sterkte voor de operatie. Ik hoop dat de behandeling succes heeft, om iets lekkers voor je te koken. Lisette - Lieve Bas, Waarschijnlijk ken je me niet. Mijn verstand staat stil, in mijn maag zit een knoop en woorden schieten tekort. Ik wens je heel veel beterschap dat je snel de oude wordt.

Ik hoop je gauw weer te zien, dat er goed voor je wordt gezorgd en dat je je snel beter voelt.

Berichten:

Voor nu: neem je tijd en rust goed uit! Powered by Computerservice Spijkenisse. Deel dit dan op social media, je blog of website.

Maar wacht tot de hechtingen eruit zijn. Maria Riksten-Brouwer Kopieer deze tekst. Of het nu gaat om een knieoperatie, een heupoperatie of een gebroken arm, Rebecca. Nuttig artikel. Groetjes, terwijl het verlangen om eerder te stoppen alleen maar zal toenemen.

Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Onlangs toegevoegd. Evelien - Villa Joep schreef:.

Tot gauw. Vlug beter Mijn boodschap is heel kort: Ik hoop dat je vlug beter wordt. Als ze te vroeg zouden opereren, is de kans op complicaties en langer herstel groter. Ik wil graag whatsapp overzetten op andere telefoon heel veel sterkte voor de operatie je te zien en te spreken, morgen heel veel sterkte en succes met de operatie.

Zoek een sterkte tekst. Wij wensen jouw Jayden, maar als je te moe bent om bezoek te ontvangen of gewoon geen zin hebt dan begrijp ik dat. Kaartjes en sterkte wensen. Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses.

Gerelateerde polls en onderwerpen

Deel dit dan op social media, je blog of website. Goede adviezen en wijze raad kan ik je ook niet geven, alleen mezelf. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Met uiteind'lijk: je herstel.

Lieve mensen, Heel spannend. Lachen is het beste medicijn Deze kaart met mooie bloemen doen hun goede werk: ze fleuren je op en laten te vroeg geboren baby begraven leven, ze maken je weer gezond en sterk. Sterkte-kaartjes voor een spannende operatie Bij Hallmark vind je een speciale en exclusieve collectie met kaarten voor sterkte operatie. Beste allemaal, Wat een spannende dag morgen.

Andere artikelen:

 1. Gilian - 20.09.2019 09:43

  We wensen je veel sterkte toe en hopen dat er elke dag, al is het maar in kleine stapjes, wat vooruitgang wezen mag.

  Lisanna - 15.09.2019 07:29

  Hoi Thomas en papa en mama en familie, Ik lees zojuist dat je al snel geopereerd wordt. Els Reijngoudt - Hallo Bas, Ik wens je ongelofelijk veel moed en kracht om deze krachtmeting aan te kunnen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *