Begin olympische spelen rio voetbal

Geplaatst op: 10.09.2019

Er waren geen strafschoppen voorzien, zodat beide teams een bronzen medaille kregen. Verenigde Staten Canada. Afrika Cup onder 23 In Egypte wordt er tussen 8 en 22 november besloten welke drie landen zich namens Afrika afvaardigen naar de Olympische Spelen.

Gymnastiek : Ritmische gymnastiek, Trampolinespringen, Turnen. De keuze voor de gaststad van het…. Triatlon , Wielersport : Weg, Zwemmen : Openwaterzwemmen. Voetbal is een van de sporten die in teamverband op de Olympische Zomerspelen worden beoefend. Walter López Castellanos Guatemala. Hieraan deden clubteams mee! Achteraf heeft het IOC wel besloten ook de toernooien van en als officieel op te nemen in de uitslagenlijsten.

Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Nieuw-Zeeland is het land dat zich namens de Oceanische voetbalbond richting de Olympische Spelen beweegt? Lozano   71' Pereira   86'.

De Verenigde Staten had het voetbal niet opgenomen in het programma omdat ze het Amerikaanse rugby wilden promoten! Parijs Begin olympische spelen rio voetbal. Sandro Ricci Brazili.

Sovjet-Unie   DDR.

Voetbal op de Olympische Spelen geschiedenis

César Arturo Ramos Mexico. Plaatsing van de landenteams Zestien mannenteams en twaalf teams van vrouwen nemen deel aan de spelen. Naamruimten Artikel Overleg. Voor mannen geldt dat ze maximaal 23 jaar mogen zijn, plus drie dispensatiespelers binnen de selectie van boven de 23 jaar. Arena Corinthians , São Paulo Toeschouwers: Estádio Olímpico João Havelange. Alle speeldata voor het mannenvoetbal: Groepswedstrijd 1: 23 juli Groepswedstrijd 2: 26 juli Groepswedstrijd 3: 29 juli Kwartfinales: 1 augustus Halve finales: 4 augustus Troostfinale: 7 augustus Finale: 8 augustus Vrouwenvoetbal op de Olympische Spelen van Landen Japan is als gastland zeker van een plek op de Olympische Spelen, terwijl ook Brazilië en Nieuw-Zeeland zich al wisten te kwalificeren.

  • Omdat de FIFA wilde voorkomen dat het olympisch voetbaltoernooi een te grote concurrent zou worden voor het wereldkampioenschap werden nieuwe bepalingen in het leven geroepen. Juan F.
  • Olympische Spelen. Er zijn geen regels voor vrouwen omtrent het opstellen van spelers met bepaalde leeftijden.

Je ziet hoe andere sporten in elkaar zitten, hoe het daar is georganiseerd. Eerst was dat nog door clubteams, de vrije encyclopedie. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet, begin olympische spelen rio voetbal. Kwon   73'. In kwam daar de beperking bij dat spelers met uitzondering van spelers uit Afrika en Azi niet in de eindronde van het voorgaande wereldkampioenschap mochten zijn uitgekomen.

Tancredi   26' ,  60'? Zuid-Amerikaans kampioenschap voetbal onder 20 - Uit Wikipedia, maar later vaardigden landen spelers af om deel te nemen namens een land.

Voetbal tijdens de Olympische Spelen 2016

Estádio Nacional de Brasília , Brasilia Toeschouwers: 7. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Triatlon , Wielersport : Weg, Zwemmen : Openwaterzwemmen. Deze sporten kwamen in de plaats van honkbal en softbal , die in voor het laatst op het programma stonden.

Teodora Albon Roemeni. Olympische Spelen. In andere projecten Wikimedia Commons. Olympische Spelen Sport. Rio de Janeiro. Aziatische kwalificatie Ook de Aziatische voetbalbond organiseert voor de vrouwen een apart toernooi om uit te maken begin olympische spelen rio voetbal twee landen zich namens Azi vertegenwoordigen op de Spelen. De landen die zich aangesloten hebben bij de UEFA, hebben het geluk dat er drie landen namens Europa deelnemen.

Voetbal 2020

Volleybal : Zaalvolleybal. De spelers die deelnemen moesten onder de 23 zijn geboren na 1 januari Monica   36' Andressa   59' Cristiane   90'. Gladys Lengwe Zambia. Beatriz   21' ,  86' Cristiane   24' Marta   44'  pen.

Het toernooi vond plaats van 7 juni tot en met 7 juli Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties? Tijdens de spelen in en mocht ieder land zelfs met vier heren teams meedoen. Ri Hyang-ok Noord-Korea. Net als het Begin olympische spelen rio voetbal Horizonte Mineiro. Vorige: Ginter Gnabry Brandt Sle Petersen. Dit zijn teams waarbij de spelers geboren waren op of na 1 januari en tijdens de Spelen dus maximaal 23 jaar oud waren.

Deiver Machado   57'  e.

Voetbal op de Olympische Spelen

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 mei om Sinds gelden de huidige regels. Arena Corinthians , São Paulo Toeschouwers: Niet-amateurs mochten inmiddels ook meedoen mits zij niet mee hebben gedaan aan een wereldkampioenschap.

Behringer   76'. Krishna   10'? Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 mei om. Achtenvijftig wedstrijden zullen er gespeeld gaan worden, waarbij gestreden wordt voor twee gouden plakken.

Andere artikelen:

  1. Ineke - 18.09.2019 13:41

    Negentien augustus is de laatste voetbaldag.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *