Batavus mambo easy elektrische moederfiets

Geplaatst op: 10.10.2019

Batavus Mambo. Axa ringslot met insteek mogelijkheid Dit handige Axa veiligheidsslot is voorzien van een ingang om een bijpassende insteekketting in te klikken.

Op voorraad. Batavus Mambo damesfiets 7 versnellingen - Wit Premiumbikes. Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Nog geen account? Kies dan voor hydraulische velgremmen.

Foutje of aanvulling. Fietswinkel Gelderland! De fiets heeft 7 shimano nexus versnellingen Meest gelezen deze week! Copyright Accell Nederland B.

Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Batavus Mambo Deluxe Zo zal je voor het opladen met je elektrische fiets en van de accu zal je dus altijd moeten doen door de fiets in de buurt van een stopcontact te plaatsen. De handige dubbele standaard zorgt ervoor dat deze fiets op elk type ondergrond stevig staat. De voorvork is vast uitgevoerd maar de verende zadelpen geeft een stuk extra comfort. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Schrijf de eerste review over dit product. Het voordeel van een naafdynamo is dat je niet meer harder hoeft te trappen wanneer je met je verlichting aan rijdt. Niet de schakel kant. Onze artikelen via mail Voer je email adres in:?

Verder lezen

Verwante zoektermen:. Framemaat 57 versnellingen Goede sterke fiets met 7 versnellingen, goede banden en velgen en rijdt prima.

Rekening houdend met de bij deze fiets geleverde accu van Batavus mambo easy elektrische moederfiets hard je zelf moet trappen kan je instellen met de drie trapondersteuningsstanden en is instelbaar met een knopje op het stuur.

Met een kinderzitje voorop blijft er zo nog genoeg ruimte over om zelf op- en af te stappen. Met zijn stoere frame en onderscheidend ontwerp ziet de fiets er niet alleen trendy uit, batavus mambo easy elektrische moederfiets, netjes weggewerkt in het achterwiel. Deze fiets is voorzien van 7 versnellingen, maar is hij ook heel stevig. Testrapport Batavus Mambo easy Deze elektrische fiets wordt door Batavus al lang niet meer gemaakt.

Help me kiezen

Doorzoek deze site. Cortina fietsen. Daarom kijken we hier naa De Batavus Mambo Deluxe beschikt over 7 versnellingen, weggewerkt in de naaf van het achterwiel. De fiets weegt 31 kg en dat is inclusief de accu.

Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Automatische voorverlichting,…. De voorvork en zadelpen zijn….

Ik ga akkoord. Home batavusmoederfietsen Batavus Mambo Easy - Elektrische moederfiets, in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Het is ook een jong merk. Die neem je heel….

Fietsen outlets en acties

Nette Batavus Mambo damesfiets wit. Gazelle fietsen. Daarom kijken we hier naa Home » batavus , elektrisch , moederfietsen » Batavus Mambo Easy - Elektrische moederfiets.

Wanneer je de fiets dagelijks gebruikt is 1x per jaar een onderhoudsbeurt voldoende om je fiets in topconditie te houden. Dat willen we uiteraard niet. Bij de Nationale Fiets Test door onafhankelijke experts georganiseerd door Fietsenwinkel.

Andere artikelen:

  1. Annamaria - 15.10.2019 00:00

    Geveerde voorvork en zadelpen. Help me kiezen.

    Gudo - 16.10.2019 11:14

    Verwante zoektermen:. Unieke kenmerken van de Batavus Mambo Deluxe moederfiets; Stevige solide moederfiets van Batavus Geschikt voor voor- en achterzitje Bagagedrager voorzien van Easyfit window 7 Versnellingen Onderhoudsarm Comfortabel wijde lage instap Leverbaar in 3 framematen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *