Woonboerderij te koop drenthe dubbele bewoning

Geplaatst op: 08.08.2019

Buinen Dr. Tenminste 3 slaapkamers, redelijke woonkamer en een tuin met privacy.

De woning is voorzien van een luxe keuken en hoogwaardig sanitair. Boerderij met een grote woonkeuken. Buinen Dr. Bouwjaar ca. Woonboerderij met verbouwd achterhuis en voorhuis in oorspronkelijke staat.

Vrijstaand woonhuis met theeschenkerij.

Dubbele bewoning mogelijk. Geen rieten dak! Authentieke, deels gerenoveerde en gemoderniseerde  woonboerderij! Privacy in de tuin. Ruime zolder 55m2 met slaapkamer.

De begane grond. In een leuke en veelzijdige woonomgeving mogen wij u deze grote vrijstaande woning te koop aanbieden. Tenminste 3 slaapkamers.
 • Vrijstaande Woning In Emmer Compascuum. Mooie achtertuin.
 • Ruime hobbyruimte.

Huis Vauwerstraat

Hoevenweg 17 19, pm Dalfsen. Woonhuis Nieuw Buinen. Geen max. Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. Zijn op loopafstand gelegen. Download de applicatie.

Winkelcentra op ca. Selecteer een optie. Een vrijstaande woning op "het zand" in Drenthe met een beperkt budget. Riant halfvrijstaand woonhuis met o Verderop in de hal een badkamer met inloopdouche, lambrisering.

Zoek naar een

Ligging max. Woonboerderij met de mogelijkheid voor een minicamping en gastenverblijven. Apart gastenverblijf.

Verwarming middels CV en houtkachel. Een van de weinige recreatiewoningen in Drenthe waar permanente bewoning is toegestaan door de gemeente. Grote, nog onverbouwde deel. Luxe keuken en badkamer geen vereiste? Minimaal 3 slaapkamers met meerdere badkamers. Besloten achtertuin. Blijham Gn.

Huis Hoofdstraat

Basisschool en creche op loopafstand. Fitnessruimte, geschikt als slaapkamer op de bgg. Niet hokkerig. Dan is deze woning zeer geschikt.

Buren op redelijke afstand. Inpandige schuur. Karakteristieke gezellige woonboerderij! Bouwjaar Indeling woonboerderij : royale entree met indrukwekkende Ruime gezellige woonkamer met gebinten in zicht. Vergelijkbare vastgoed advertenties: Vrijstaande woning eursinge. Grote woonkeuken!

Woonboerderijtje op een kavel van m2 in een natuurrijke omgeving. Haule Fr. Gasselte Dr. Restaurant met bar m2 , gashaard, ontbijtruimte 25m2 en een horecakeuken.

Restaurant op loopafstand. Vorige maand. Goede scheiding tussen wonen en werk.

Andere artikelen:

 1. Purdey - 10.08.2019 11:48

  Mogelijkheid voor een moestuin. Perceel van tenminste 5.

  Jenske - 08.08.2019 20:20

  Buren op ruime afstand en een redelijk kavel. Dubbele wastafel en tweede toilet.

  Meltem - 11.08.2019 23:31

  Woonkamer 22m2 en 2 slaapkamers.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *