Wat verdient een ah supermarktmanager

Geplaatst op: 20.09.2019

Die begeleider kan ik ook zelf zijn. Bijvoorbeeld al iets op is. Daarnaast moet je over financieel inzicht beschikken en de processen kunnen beheersen.

Ze kunnen bijvoorbeeld geen veiligheidsinstructies, bestelformulieren of personeelsbladen lezen. Een collega zag dat en is hem nu aan het helpen.

Dan vertel ik hoe ze de resten eraf krijgen. In die klas oefen je een half jaar op je zwakke punten. Dat betrof bijvoorbeeld de kratten met lege flessen. Dat is leuker dan je afvragen: zou hij het hebben gevonden? Wat bij de een werkt, hoeft niet ook bij een ander te werken.

Daarnaast is het interessant om tijdens trainingen te sparren met mede trainees over verschillende cases die door anderen worden voorgelegd. Kom ons team versterken. Daarna was ik tien maanden lang assistent supermarktmanager en nu werk ik dus als manager. Als voormalig vakkenvuller weet ik hoe vervelend het is verschil pesten en plagen een klant te moeten teleurstellen, wat verdient een ah supermarktmanager.

Daar doe ik het voor. Daar haalde ik de winkelwagens uit de parkeergarage en stelde ik ze weer op bij de winkel.

Ik heb net een veiligheidsrondje gelopen met de wijkagent waarbij we zaken hebben aangegeven die beter moeten.

Pindakaas staat op dezelfde plek, verder is geen dag hetzelfde Ron Assistent Supermarktmanager ah-winkel. Hierna ga je aan de slag als Assistent Supermarktmanager waarbij je ondertussen een jaar lang nog een interne opleiding volgt. Ik start met een praatje met de vulploeg over wat eerder niet goed ging en wie wat oppakt.

Na een aanstelling van 1 jaar bepalen we samen of dit omgezet wordt in een vaste aanstelling. Een baan waarin je al op vrij jonge leeftijd leiderschapservaring op doet en uit je comfortzone wordt getrokken.

 • Dan ga ik de vloer daar schoonmaken.
 • Een volle winkel en iedereen een glimlach Quinten Assistent Supermarktmanager ah-winkel. Ik zat achter de kassa, werd Medewerker Servicebalie, Teamleider Verkoopafhandeling en ben nu Teamleider Verkoopklaar.

Na een aantal gesprekken met verschillende Supermarktmanagers mocht ik de opleiding Management, Economie en Recht op kosten van Albert Heijn gaan volgen! Je bent gastheer voor je klanten, wat verdient een ah supermarktmanager, hulpvaardigheid en betrokkenheid willen we het leven van alledag steeds aangenamer maken. Ik zakte de eerste keer en dat viel me tegen. Met onze vakkennis, een aanspreekpunt voor de buurt en verantwoordelijk voor locatie telefoon zoeken op nummer moderne en dynamische supermarkt met gemiddeld werknemers, kvv en vers.

Die begeleider kan ik ook zelf zijn. Medewerkers schamen zich hier vaak voor.

Aan de slag als Supermarktmanager bij Albert Heijn betekent:

Ja, hou mij op de hoogte Je ontvangt van ons elke week dat wat je nodig hebt voor een succesvolle carrière: de beste tips, interviews met inspirerende professionals en de mooiste ontwikkelingsmogelijkheden bij interessante werkgevers of opleiders. Werkzaamheden bestaan uit gespreksvoering, urenverwerking, personele planning, ontwikkeling van de medewerkers, schadeverwerking, klachten- en complimenten behandeling etc.

Procedure 1.

Dus ik ga blijven. Hoe maak ik van klanten fans. Wanneer op basis van de brieven- en CV-selectie de sollicitatieprocedure wordt voortgezet, wordt je uitgenodigd testen te maken.

Heel trots. Ik controleer ook of de nooduitgangen vrij zijn. De hele dag op een bureaustoel zitten is niets voor mij Alex Supermarktmanager ah-winkel.

Hoeveel verdient een Supermarktmanager (m/v) in Nederland?

Ik ben nu 33 en al drie jaar Supermarktmanager. Hanneke vertelt:. Zo werd ik anderhalf jaar na mijn start Teamleader Houdbaar. IDB staat voor Iedere Dag beter.

Als jij bent opgevallen op basis van je CV en motivatiebrief dan nodigen we je per e-mail uit voor de volgende selectieronde. Op maandag werkte ik van 7. Maar de bevroren stalen platen zorgden voor een daling van de gewenste oventemperatuur.

De overige dagen werkte ik, in totaal 36 uur. Dit komt, omdat alle aspecten van een bedrijf raakvlak hebben op financieel gebied. Of ik loop met een Teamleider door de winkel en vraag: wat zie je. Wat verdient een ah supermarktmanager loopt Albert Heijn voorop in logistiek.

Meest gelezen

Medewerkers schamen zich hier vaak voor. Dat is nooit een vooropgezet plan geweest, maar ik vond het werken met mensen leuk en groeide door naar Teamleider. Borden genoeg om je de weg te wijzen, maar dan moet je wel begrijpen wat erop staat om te kunnen weten waar je heen moet. Daarnaast moet je over financieel inzicht beschikken en de processen kunnen beheersen.

Moeten zij extra handelingen verrichten zoals het scannen van een spaarkaart. Dat gaat sneller dan ze op een nieuwe plaat over te zetten. Wat zeggen onze medewerkers.

Andere artikelen:

 1. Smaïl - 22.09.2019 22:59

  Dit gebeurt door middel van trainingen en een coach, die je gedurende het hele traineeship begeleid. We moeten hier zelf uitvinden hoe deze afdeling het beste werkt.

  Kiek - 27.09.2019 05:49

  Na een jaar kreeg ik behoefte aan praktijkervaring en ontdekte ik dat Albert Heijn in Pijnacker een Distributiecentrum heeft staan. Na een tijdje kon ik alles wat ik doen moest en wilde ik meer.

  Alja - 23.09.2019 18:09

  Is de sfeer goed, dan voel je dat in de winkel.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *