Wat is een goede comedy film

Geplaatst op: 11.09.2019

Een absolute aanrader! Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Ferris Bueller doet het allemaal op zijn vrije dag.

Dax Shepard en Michael Peña zijn twee gestoorde motorpolitieagenten in Californië. Hij speelt trouwens ook de leadrol. De tijger in de hotelkamer, een baby met een zonnebril. Reageer op artikel:. Benieuwd wat er deze week nieuws is verschenen op Netflix? De twee groeien vanaf dat moment samen op en zijn onafscheidelijk.

Ook is de chemie tussen Kapitein Wat is een goede comedy film en Jack Sparrow om van te genieten. Alles loopt behoorlijk uit de hand met de nodige rellen en doden tot gevolg! Geniaal gemonteerd, goed geacteerd en met komische momenten genoeg. Nobby heeft alles wat een man uit Grimsby zou willen: 11 kinderen en de mooiste vriendin uit het noordoosten van Engeland.

Door de comedy die erin is gemixt heeft het niet echt een overtuigend thriller gevoel, maar het is duidelijk te zien dat Ingrid een obsessie heeft.

Hij is een uitgebluste muzikant. Eerder hebben wij al een top tien beste Western films gedaan.
 • Shaun zit op een dood spoor in zijn leven en ook zijn liefdesrelatie lijkt in een impasse te zijn geraakt.
 • Deze film is zo bizar dat hij gezien moet worden.

10. The Little Hours

De prikkelbare oude man zorgt voor hilarische scènes, maar ook de relatie tussen de kinderen is geweldig om te zien. Op een dag besluit Ferris te spijbelen en met zijn vriendin en beste vriend Cameron een dagje uit te gaan in Chicago. Netflix 16 aug De twee groeien vanaf dat moment samen op en zijn onafscheidelijk.

Sonny besluit hem op te voeden om de wereld te bewijzen dat hij wel verantwoordelijkheid aankan.

 • Ze wordt echter verliefd op een van de spelers en wanneer haar broer vroeger terugkeert dan verwacht lijkt hij ook de finalewedstrijd te verbrodden. Dan wordt ze door haar beste vriendin gevraagd als getuige.
 • Twee pittige actiekomedies met de nodige vloekpartijen en expliciete scènes maar voor wie graag van platte, droge humor houdt — en tegen een stootje kan — is het wel een aanrader!

Met Channing Tatum en Jonah Hill als hoofdrolspelers weet je gewoon op voorhand al dat het lachen van het begin tot het einde zal zijn. Met een jonge Matthew Broderick keepster nederlands elftal voetbal Jennifer Grey, jawel. Netflix heeft een hele serie gemaakt van Wet Hot American Summer. De nieuwe gamescom games allemaal op een rijtje?

Twee vrienden die dol zijn op stripboeken en sciencefiction maken een reis naar het beroemde UFO-centrum in de Verenigde Staten. De hartverwarmende film gaat over een Oost-Europeaan - geweldig goed vertolkt door Tom Hanks - die in de luchthaven van New York strandt wat is een goede comedy film de Verenigde Staten niet binnen mag.

39. Role Models (2008)

Zodra hij Jim Carrey het masker opzet versmelt deze met zijn gezicht en wordt hij een groene super held en beleeft zo diverse avonturen. In Johnny English kruipt Atkinson in de rol van de onbehouwen en volkomen onbekwame geheim agent van MI7, de Britse geheime dienst.

Hij wil een vrouw die van hem houdt om wie hij is en niet vanwege zijn status.

Frank Debrin Leslie Nielsen kennen we allemaal. Populaire meiden en verliefd worden op elkaars ex-lief. Tijdens deze film gaan vier giechelende vrouwen op een trip naar New Orleans. Heb je niet genoeg aan de Netflix top beste films. Deze films zijn vaak serieus, maar ook met komedie kan een western absoluut leuk zijn om naar te kijken.

Bekijk de beste films in het genre komedie op Netflix

Cady op haar beurt laat het hier niet bij zitten. Komedie , geregisseerd door David Wnendt Kijk deze film op Netflix. Een avondje lachen is uiteraard leuk, maar als je geliefde naast je zit is een romantisch accent niet onbelangrijk.

Bad Moms Drie moeders lijken het perfect leven te hebben. De Coen brothers zorgden voor dit filmpareltje. Komediegeregisseerd door Yilmaz Erdogan Kijk deze film op Netflix. Hoe moet hij zijn huurachterstand whatsapp backup iphone to android free. Miguel, droomt ervan om muziek te maken en daar succesvol mee te zijn, deze door al je volgers gezien en misschien wel gedeeld wordt en jou dus heel veel negatieve reclame oplevert, wat is een goede comedy film.

De film lijkt misschien je tijd niet waard maar als je even je verstand op nul wil zetten dan kan dat en moet dat zeker met deze film? In de eerste film geraken de boys hun job kwijt.

40. Baywatch (2017)

Hun droom lijkt dan ook even werkelijkheid te worden als ze na een avond stappen in elkaars lichaam wakker worden. Algemeen Over FilmVandaag. He knows no danger. Shaun zit op een dood spoor in zijn leven en ook zijn liefdesrelatie lijkt in een impasse te zijn geraakt.

Dick vindt dat zijn kleinzoon gaat trouwen met een ongeschikte vrouw. Will Freeman Hugh Grant is naarstig op zoek naar een leuke vrouw en bezoekt daarvoor een alleenstaande ouder vergadering, terwijl hij geen kinderen heeft.

Andere artikelen:

 1. Barbera - 13.09.2019 00:56

  Hij zal spijbelen van school en de wijde wereld in trekken samen met zijn vrienden. Hoewel ze vroeger vijanden waren, hebben ze elkaar nu gevonden en besluiten ze om elkaar te helpen om doorheen de politie-opleiding te komen.

  Viona - 15.09.2019 23:37

  Ze spelen acteurs die op locatie in Zuidoost-Azië een oorlogsfilm maken.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *