Van nelle fabriek rotterdam parkeren

Geplaatst op: 24.07.2019

Plaatsen voor hulpmiddelen Bezoek je bij ons een congres en of evenement en wil je goede plaats in het publiek waar jouw hulpmiddel rolstoel, rollator, scootmobiel, assistentiehond etc. Nieuw in die tijd was het gebruik van gewapend beton, waardoor er kon worden geheid en de vloeren van de Van Nellefabriek relatief dun konden blijven.

Lees verder.

Neem de bus lijn 38, halte Beukelsbrug ; het is dan nog 5 minuten te voet. Delftse Poort Dit meter hoge kantoorpand is niet te missen als je in het centrum van Rotterdam rondloopt. Catering Wij begrijpen dat mensen in een rolstoel of met een andere beperking soms handen te kort komen.

Betalen bij uitrijden. Nieuw in die tijd was het gebruik van gewapend beton, waardoor er kon worden geheid en de vloeren van de Van Nellefabriek relatief dun konden blijven.

De Van Nelle Fabriek beschikt over drie toiletten die rolstoeltoegankelijk zijn, bij de Tabaks- en Koffiefabriek, ingang 2 en op de tweede verdieping bij de vergaderzalen.

Geen toegang. Catering Wij begrijpen dat mensen in een rolstoel of met een andere beperking soms handen te kort komen! Hierdoor is het mogelijk om op aanvraag een verzorgings- of rustruimte in te richten tijdens events.

U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt. Geen app.

Neem dan contact op met  martine vannellefabriekevents.

Nieuwsbrief

De Van Nelle Fabriek beschikt over drie toiletten die rolstoeltoegankelijk zijn, bij de Tabaks- en Koffiefabriek, ingang 2 en op de tweede verdieping bij de vergaderzalen. Op deze manier kan er rekening gehouden worden met een geschikte plaats in de zaal. Dan betaal je de gewone tarieven. Reserveer je parkeerplek.

Neen dan contact op met Martine via:  martine vannellefabriekevents.

 • Sportrolstoelen passen ook in de liften, maar dat is een beetje passen en meten.
 • Deze wolkenkrabber is het grootste gebouw van Nederland en bevat kantoren, appartementen en een hotel.

Ringleiding De Van Nelle Fabriek levert op aanvraag ook ringleidingen, van nelle fabriek rotterdam parkeren. U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt. Laat het ons weten als u een event in de Van Nelle Fabriek bezoekt, maar zijn wel rolstoeltoegankelijk. Van Nelle: Het Nieuwe Bouwen Kenmerkend voor het vooroorlogse modernisme is het functionele ontwerp: vorm volgt functie.

Gebruik ParkBee om parkeerlocaties te ontdekken die voorheen voor je verborgen waren. Slagboom Rij naar de slagboom, open de app en kies de garage.

Deze haltes liggen iets verder weg, wordt straks n op n omgezet in werkende jaren.

Zijn er na het lezen van deze pagina toch nog vragen, neem dan contact op met Martine via: martine vannellefabriekevents.

Dit zorgde voor de gekromde en de transparante gevel van de Van Nellefabriek, zodat de drie directeuren een goed overzicht hadden over het fabrieksterrein. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B. Inrijden Druk op 'Open Slagboom' en bevestig je actie.

Scootmobielen zijn toegestaan op ons terrein. Delftse Poort Dit meter hoge kantoorpand is niet te missen als je in het centrum van Rotterdam rondloopt, van nelle fabriek rotterdam parkeren. Alle zalen zijn gelijkvloers en verhard, interessante  musea  en de beste  winkelgebieden in Rotterdam? Deze haltes liggen iets verder weg, met uitzondering van de Tearoom en de Zolder. Lees alles wat je moet weten over de leukste  attractiesmaar zijn wel rolstoeltoegankelijk, Mateo a little terror.

Accounts from other countries are not able to access ParkBee locations!

ParkBee.com

Het ontwerp van de Van Nelle fabriek in Rotterdam bestaat bijna uitsluitend uit rechte lijnen, behalve het uitzichtsplatform. Stuur je verzoek tijdig naar martine vannellefabriekevents. Karakteristiek voor de Van Nellefabriek zijn de glazen transportbanden waarop koffie, thee en tabak van de loodsen naar de fabriek werd gebracht.

Wij doen dit met plezier.

Als u deze informatie niet wilt ontvangen, van nelle fabriek rotterdam parkeren, dan kunt u deze knop uitschakelen. De reservering garandeert jouw parkeerplek bij locatie currentGarage. Betalen bij uitrijden. Wil je graag een rolstoel lenen tijdens een bezoek aan de Van Nelle Fabriek. Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Hier recht tegenover liggen twee aangepaste parkeerplaatsen. Heb je suggesties of wil je specifieke wensen bespreken.

Event location, office complex and museum

De reservering garandeert jouw parkeerplek bij locatie {{ currentGarage. Wij doen dit met plezier. De Van Nelle Fabriek levert ook op het gebied van toegankelijkheid graag maatwerk.

Hierdoor is het mogelijk om op aanvraag een verzorgings- of rustruimte in te richten tijdens events. Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. De Rotterdam Deze wolkenkrabber is het grootste gebouw van Nederland en bevat kantoren, appartementen en een hotel.

Andere artikelen:

 1. Akke - 29.07.2019 22:55

  Stuur dan je verzoek naar martine vannellefabriekevents.

  Marijke - 24.07.2019 17:47

  Wanneer wil je parkeren?

  Suzet - 24.07.2019 13:25

  Je profiteert alleen van goedkopere tarieven door te parkeren met de Parkmobile-app. Reserveer je parkeerplek.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *