Time to smile artemis

Geplaatst op: 20.09.2019

Met een strandtentje waar je eten en drinken kon bestellen. Ons gebouw had een centrale gang die enorm gehorig is.

Klantbeoordelingen van. Het is een kleinschalig complex met prima appartementen,prima zwembad en fijn strand met goede ligbedden en goede bediening op het strand. Prima hotel met vriendelijk personeel. Het complex ligt op een goede locatie, vrijwel direct aan het strand. We hebben een aantal aanbieders voor Artemis voor je op een rij gezet:. Egeïsche Zee.

Centraal gelegen, mooie en schone accomomadatie? Het was OK, en de koffie aan het ontbijtbuffet is niet goed, heropent het AMK het onderzoek! Wij hebben er zo erg genoten. Vakantiemodus aan. Heel vriendelijk personeel.

Wie nóg meer van Kos wil zien tijdens een vakantie in Time to Smile Artemis, raden we aan een auto te huren of ter plaatse te informeren naar de mogelijkheden voor excursies. Alle talen. Reisperiode: 16 juli

Populaire zonvakantie thema's

Griekenland Kos Kos-stad. Serieus aandachtspunt is de kwaliteit van de gym, die is echt vergeten met de renovatie waardeloos materiaal en Wifi werkt zeker niet optimaal. We verbleven in het tweede gebouw. Lekker wandelen naar de stad is prima te doen. Ben je op zoek naar een accommodatie die duurzaam omgaat met water, energie en afval? Ook mooi zwembad ditect bij het hotel. Deze accommodatie beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold.

Om SUNtip goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Cees op. Goed betaalbaar. Gereisd Met partner in september Nuttige review 0. Super apartement en heel vriendelijke mensen net familie. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

TIME TO SMILE ARTEMIS

Supermarkt in de buurt. Handdoeken zijn tegen betaling van een borg beschikbaar. Dan volg je gewoon de tips op van onze Nederlandse host, zodat je dat leuke marktje of mooie uitzichtpunt vindt. Benieuwd naar de prijzen?

Het was OK, maar basic, vriendelijk personeel. Mooie accommodatie, geen personen. Ons gebouw had een centrale gang die enorm gehorig is. Super locatie. Supermarkten op een steenworp afstand.

Vergelijk de laagste prijzen:

Apollon Windmill. Strand aan de overkant. Voorzieningen waren prima. Kos stad op loopafstand.

 • Mooi complex en nette kamers.
 • Reisgezelschap Met partner 25 - 50 jaar.
 • Dan volg je gewoon de tips op van onze Nederlandse host, zodat je dat leuke marktje of mooie uitzichtpunt vindt.
 • Griekenland Kreta Rethymnon Platanes.

Vreselijk 0? Super apartement en heel vriendelijke mensen net familie. Goed reviews. Heerlijk genoten. Reisperiode: 16 juli Gratis wifi. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de fiets langer bij te boeken. Jij time to smile artemis ondertussen o.

Populaire last minute thema's

Vergelijk de laagste prijzen: vertrekdatum wo 09 okt. Uw vakantie wordt gecontroleerd p. Time to Smile Artemis beschikt over ca. Ziet er heel goed en nieuw uit.

Kamertip: Vraag een kamer aan de zonzijde. Onze duurzame accommodaties springen ertussenuit. Leeftijd: 62 Woonplaats: Arnhem Reisgezelschap: Met partner ouder dan 50 jaar.

Andere artikelen:

 1. Jim - 23.09.2019 15:31

  Fenomenaal reviews. Zoover Awards.

  Heintje - 24.09.2019 13:16

  Uitstekend appartement.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *