Hoe snel rubiks kubus oplossen

Geplaatst op: 18.09.2019

Tijd voor speedcubing! Het laatste wat je nog moet weten voor we aan de slag gaan, is de manier waarop je algoritmes moet lezen. Valt het je op dat het gele centrumvlak onderop blijft?

Dit is de beste die ik gevonden heb en waarmee ik de eerste 20 uur geoefend heb:. Wit en geel tegenover elkaar, rood en oranje tegenover elkaar en dan nog groen en blauw. Als je het moeilijk vind om de corners op te lossen zijn hier een paar tips die je altijd kan gebruiken.

Om de Rubiks Kubus op te lossen, zal je een aantal algoritmes, de volgorde waarin je stappen oplost, moeten leren onthouden. In de laatste stap zit elk stukje op de juiste plek, maar zitten de gele corners verkeerd gedraaid.

De volgende afbeeldingen leggen dat goed uit:, hoe snel rubiks kubus oplossen. Moeite met tegen de klok in of met de klok mee. Handige links ! Dit is de beste die ik gevonden heb en waarmee ik de eerste 20 uur geoefend heb:!

In de laatste stap zit elk stukje op de juiste plek, maar zitten de gele corners verkeerd gedraaid.

De meeste mensen kunnen al 1 vlak oplossen zonder enige hulp!
  • Dan ben je hier aan het juiste adres. Soms moet je het twee keer doen als je geen juiste corner hebt.
  • Deze algoritme verwisselt de corners gemarkeerd met de nummers in het plaatje hierboven. Blank Reset Scramble Solve.

Eindelijk al die algoritmes uit je hoofd geleerd en nog geen top-tijd? De witte corners oplossen Nu de witte edges opgelost zijn moeten we de witte corners oplossen om de eerste laag af te maken. R2 De rechterkant ° draaien.

Then find the side with the completed corners and have that side facing back then do the same move again. Hoofdmenu Search. Het wereldrecord staat inmiddels ruim onder de 5 seconden!

Als je geen gele corner in de juiste plek hebt zitten moet je de algoritme toepassen en dan zoeken naar een corner die goed zit. Dan ben je hier aan het juiste adres. De meeste mensen kunnen al 1 vlak oplossen zonder enige hulp! Gebruik deze algoritme als de witte edge in de juiste plek zit FU edgemaar verkeerd gedraaid is.

Gebruik deze algoritme als je hoe snel rubiks kubus oplossen voorkant niet naar boven kan draaien omdat de edge dan verkeerd gedraaid zou zijn.

Oplossen van de eerste laag

Leer hier hoe je de Rubiks kubus oplost! De witte corners oplossen 3. We starten door alle witte edges goed te plaatsen.

Die kan je bestellen op bijvoorbeeld Een prima betaalbare kubus is deze, hoe snel rubiks kubus oplossen. Die is het makkelijkst aan te leren en het simpelst te onthouden. Deze algoritme verwisselt de corners gemarkeerd met de nummers in het plaatje hierboven. Dan ben je hier aan het juiste adres! Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen Hoera, je wil de Rubiks Kubus leren oplossen.

Algoritmes gebruiken

Samenvatting Hier staat elke algortme bij elkaar om je te helpen oefenen. Geen probleem, in de opvolgende stappen wordt alles nog eens rustig uitgelegd. Overzicht Ontdek Notatie Stappen 1. Soms moet je het twee keer doen als je geen juiste corner hebt.

  • Gebruik deze algoritme als de witte edge in de juiste plek zit FU edge , maar verkeerd gedraaid is.
  • In de vierde stap gaan we een geel kruis op de bovenkant van de kubus maken.
  • Het voorbeeld hieronder laat een animatie zien waar alle corners verkeerd gedraaid zitten.
  • We zijn bijna klaar!

Zoeken sluiten. De witte corners oplossen Nu de witte edges opgelost zijn moeten we de witte corners oplossen om de eerste laag af te maken. Leer je deze 57 algoritmes, dat doen we later, dan kan je ze in n keer oplossen. Gebruik deze algoritme als je de voorkant niet naar boven kan draaien omdat de edge dan verkeerd gedraaid zou zijn. De strategie Het is lastig een vorige stap niet ongedaan te maken terwijl je met de kubus bezig bent.

Bekijk de weergave die je het leukst vindt met de kleine tabbladen boven de kubus of klik op Hulp voor meer assistentie. Om dit op te lossen moeten we een algoritme toepassen die de voor-bovenkant en links-bovenkant edges van plek verwisselt.

Ditmaal ik kan niet rondkomen van mijn salaris we hoe snel rubiks kubus oplossen geen zorgen te maken dat de zijkanten ook kloppen met de middelste stukjes, hoe snel rubiks kubus oplossen, een beweging tegen de klok in wordt aangegeven door een apostrof bijv.

Een letter betekent een beweging met de klok mee, die gaven echter direct aan dat ze op het door ons gewenste tijdstip onze groep niet konden ontvangen. R' D' R D Breng de corner onder de plek waar het hoort te zitten voor deze algoritme in de rechteronderhoek van de bovenkant en herhaal de algoritme hierboven totdat de witte corner goed gedraaid op zijn plek zit.

Kubus door elkaar gooien

R' D' R D Breng de corner onder de plek waar het hoort te zitten voor deze algoritme in de rechteronderhoek van de bovenkant en herhaal de algoritme hierboven totdat de witte corner goed gedraaid op zijn plek zit.

Hoe los je een Rubik's Kubus op Maak je geen zorgen! Er zijn veel tutorials te vinden, maar bij veel loop je vast omdat ze óf niet kloppen, óf niet compleet zijn. Valt het je op dat het gele centrumvlak onderop blijft?

Alle PLL algoritmes leren fase 5 Gele vlak compleet. Kruis - Het kruis is compleet, je kan door naar de volgende stap. Probeer het witte vlak aan de bovenkant te houden.

Andere artikelen:

  1. Lamiae - 25.09.2019 02:23

    Het wereldrecord staat inmiddels ruim onder de 5 seconden!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *