Hoe overleef ik met zonder jou uitgeverij

Geplaatst op: 24.09.2019

En ik ben gelijk naar huis gegaan. Wouww, weer een boek van de hoe overleef ik serie.

Dit boek gaat over afscheid nemen en opnieuw beginnen. Het eerste boek is geschreven in en werd vooral heel populair door het boek 'Hoe overleef ik de brugklas? Dat is niet alleen superver van Neuz vandaan, maar ze zal ook weer naar een nieuwe school moeten. Heel tof boek ik vind hem heel leuk ik heb al de boeken van Francine. Francine Oomen Hoe overleef ik mijn vriendje? Want dan denk ik altijd: hè, hoe kan dat nou? Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren.

Hardcover Ik ben al aan de volgende begonnen. Omdat het een dun boek is, en dat je het daarom snel uit hebt. Winnen: 2x een gesigneerd exemplaar van Echt heel erg leerzaam. Er staan niet zo veel illustraties in het boek maar degene die er in staan vind ik echt illustraties die passen bij de boeken van Francine Oomen.

Inloggen Aanmelden!

De buurman vroeg of hij mij vast moest houden om mij op te warmen, maar ik wilde dat niet. Maar hoort Ezzie's dagboek eigenlijk ook bij die serie?
 • Titelverklaring: De titel is goed gekozen omdat zij en Neuz een soort van ruzie krijgen en ook nog gaat Rosa verhuizen naar Amsterdam en dan weet Rosa niet wat ze zonder hem moet. Ik vind het echt een geweldig boek!!
 • Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. En de verhaalen die rosa ook telkens meemaakt en ik heb echt veel plezier gehad aan de mails die vindt ik het leukst liefs xanne.

Mening over het boek

Waarom die min? Misbruik melden. Ze gaan verhuizen naar Amsterdam waar haar moeder werk heeft. Ik vind het een heel mooi boek al vanaf de eerste bladzijde. Rosa moet alles alleen doen maar dat kan ze niet aan vooral niet met school en haar vriend Neuz.

 • Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Francine Oomen als je dit leest zijn de kinderen helemaal gek op je boeken!!!!!
 • Geen reacties.

Francine Oomen Hoe overleef ik de brugklas. Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren. Weg van Neuz. Dit boek ga ik egt wel kopen. Appie wilde weer eens alles zelf doen.

En een wel hl behulpzame buurman. Ja ja.

Lezerswaarderingen

Nederland 29 september Francine Oomen als je dit leest zijn de kinderen helemaal gek op je boeken!!!!! Gelukkig zorgen de vlotte schrijfstijl en de vele vrolijke illustraties, mails, chatsessies en bezoekjes van haar vrienden Esther en Jonas voor de vrolijke noot. Wat is het thema van het boek?

Win een stout boekenpakket bij de aankoo De leukste romantische Young Adult films op Geen reacties? Gelukkig sloeg Rosa hem neer met een krukje, want ze schrok zich dood? Carnival Row wordt jouw nieuwe fantasy serie.

De omslag is keileuk want er staan achterop allemaal plaatjes met dingen; bijvoorbeeld een potlood en dan staat erbij potlood. Dat is niet alleen superver van Neuz vandaan, maar ze zal ook weer naar een nieuwe school moeten. Ik vind het echt een geweldig boek!! Ik vind de tekeningen ook mooi.

 • Nu besteld, vrijdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
 • Dit boek ga ik egt wel kopen.
 • Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren.
 • Maak direct een profiel aan.

Francine Oomen Hoe overleef ik mijn vriendje. Dit is echt een mooi boek. Gelukkig sloeg Rosa hem neer met een krukje, want ze schrok zich dood.

Francine Oomen Hoe overleef ik 3 - Hoe overleef ik de brugklas. En een wel hl behulpzame buurman. Francine Oomen Hoe overleef ik zonder liefde. Uitgever: Querido Kinderboek.

Recensie(s)

Inmiddels zijn ze vijftien en Rosa heeft een depri moeder, en het daardoor erg druk met haar kleine broertje, het huishouden en school. Rosa heeft liefdesverdriet, moet gedwongen verhuizen, gaat naar een nieuwe school, deelt haar kamer met haar babybroertje, wordt verwaarloosd door haar moeder en lastiggevallen door een man, redt haar moeder van een belager… Kortom, het is heel wat. Rosa moet alles alleen doen maar dat kan ze niet aan vooral niet met school en haar vriend Neuz.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Er komt misschien een 'Aladdin 2' Er komt een vierde boek in de 'Legend' serie Appie wilde weer eens alles zelf doen! Best wel zielig, met die moeder van Rosa!

Andere artikelen:

 1. Jurick - 27.09.2019 08:57

  Ik kon niet meer stoppen met lezen totdat ik het boek uit had!

  Romie - 03.10.2019 11:33

  Het gaat nu een stuk beter met hun hele gezin.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *