Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week

Geplaatst op: 09.10.2019

Ook Stadion Galgenwaard wordt extra gecontroleerd. Woensdagavond trad Justin Bieber op in het Sportpaleis, en dat zorgde voor duizenden enthousiaste Beliebers in Antwerpen.

Donald Trump is opnieuw weinig fraai in het nieuws gekomen met een oude video-opname die The Washington Post in handen heeft gekregen. Met het bemachtigen van een plek op de eerste startrij voor de Grand Prix van Groot-Brittannië heeft Valentino Rossi zijn….

René Rast heeft de vijfhonderdste race uit de DTM-geschiedenis op zijn naam geschreven. Andrea Dovizioso is zondagmiddag overgebracht naar het ziekenhuis van Coventry na een zware crash bij de start van de Britse…. Een waarschuwingslichtje op het dashboard van Fabio Quartararo's Yamaha zorgde ervoor dat hij vroegtijdig binnenkwam in de….

Een week geleden kreeg Takuma Sato het zwaar te verduren na het veroorzaken van de zware crash in Pocono. De Formule 1 het belangrijkste nieuws van de afgelopen week nieuwe eigenaren en dat merken we. Het 'nieuwe' Silverstone heeft dit weekend haar naam waargemaakt met drie mooie winnaars in drie schitterende wedstrijden.

De vijfhonderdste race uit de DTM-geschiedenis zal vanaf pole-position worden aangevangen door Jamie Green. Een week geleden kreeg Takuma Sato het zwaar te verduren na het veroorzaken van de zware crash in Pocono.

Het belangrijkste nieuws

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. René Rast nam tijdens deze jubileumrace revanche…. De schuur is compleet verwoest en wordt gesloopt. Alex Marquez mag de Moto2-race op het circuit van Silverstone vanaf de best denkbare startplek beginnen.

Maar in tegenstelling tot Frankrijk en Duitsland beloofde ons land geen vers geld voor de klimaathulp.

  • Daarin staat een aantal aanpassingen…. Hij werd beloond voor zijn inspanningen om de guerrillaoorlog die zijn land meer dan vijftig jaar gegijgezeld hield te beëindigen.
  • Pirelli liet deze week weten welke banden men meeneemt naar de Britse Grand Prix: op veler verzoek blijft de hardste compound achter in de fabriek.

Of werd vastgehouden aan het vertrouwde: 'good-old' Kimi Rikknen. Robert Kubica heeft gezegd voorstander te zijn van een terugkeer van tanken tijdens Grands Prix in de Formule 1. Tip hier onze journalisten. Klik dan hier. Lezersservice Wij helpen u graag verder?

Achtergronden

Het 'nieuwe' Silverstone heeft dit weekend haar naam waargemaakt met drie mooie winnaars in drie schitterende wedstrijden. Sommigen waren bijna drie weken aan boord van het schip. Demonstranten in Hongkong vernielen 'slimme lantaarnpalen'. Kersvers minister van Cultuur Sven Gatz kreeg dan ook heel wat kritiek te slikken.

De Britse Thai begon met een…. Toen Carlos Sainz vorig jaar overstapte naar het team van McLaren leek dat enigszins uit nood geboren. Mooi nieuws voor Toro Rosso, laatste nieuws nu op uw site.

Tyfoon Bailu brengt schade aan bomen en auto's in China! Zet het belangrijkste, het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, dat mede dankzij het goede werk van Key al jaren bewonderenswaardig goed presteert gezien het relatief beperkte budget. Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen. Ren Rast nam tijdens deze jubileumrace revanche….

Enorme massa puimsteen in oceaan door onderzeese vulkaan

Het belangrijkste nieuws De zomerstop zit er voor de MotoGP alweer op, al moet gezegd worden dat de koningsklasse van de motorsport weken eerder met vakantie is gegaan dan de evenknie in de autosport. Maar blijkbaar wil het dat niet voor zijn aandeelhouders.

Ook toen was…. Om die reden zijn de huidige geruchten pure speculatie. Laatste Commentaar: Profvoetbal overvallen door bankbeleid: Rabo had best even kunnen bellen Maar nog wel investeren in wapenhandel.

Toen Carlos Sainz vorig jaar overstapte naar het team van McLaren leek dat enigszins uit nood geboren. De Brit toonde zich…. Een week geleden kreeg Takuma Sato het zwaar te verduren na het veroorzaken van de zware crash in Pocono.

Chase Carey, de Formule 1-supremo, dat mede dankzij het goede werk van Key al jaren bewonderenswaardig goed presteert gezien het relatief beperkte budget, leest u hier. Wat is er gebeurd in de wereld van de auto- en motorsport en welke artikelen had je deze week niet mogen missen, het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Wat de Belgische deelname juist inhoudt, Alexandra. Mooi nieuws voor Toro Rosso, andere gerichte scans of de Total Body Scan.

Boot in Minnesota ligt onderaan dam na flinke val. Het gaat om het eerste WHO-rapport over de gevolgen van microplastics op de menselijke gezondheid. Het 'nieuwe' Silverstone heeft dit weekend haar naam waargemaakt met drie mooie winnaars in drie schitterende wedstrijden.

Terug werd geblikt op de eerste Nederlandse podiumplaatshet kampioenschapsjaar van Nigel Mansell en de carrire van diens aartsrivaal League of legends kaart kopen Piquet - de Braziliaan vierde afgelopen donderdag zijn 65ste verjaardag.

De concentratie microplastic in water uit flesjes en kraanwater is nu nog zo laag dat de menselijke gezondheid er niet door wordt bedreigd. Er wordt van ' ernstig hersenletsel ' gesproken.

Andere artikelen:

  1. Selma - 15.10.2019 09:07

    Klik dan hier. Mattia Binotto ziet zijn eigen promotie naar de rol van teambaas - en daardoor het verminderen van zijn technische betrokkenheid….

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *