Elektrische fiets huren tilburg

Geplaatst op: 11.10.2019

De huurperiode is de periode gelegen tussen de tijdstippen. Ga naar een van de locaties toe.

U hoeft overigens niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is voor een servicebeurt, u ontvangt van uw Bike Totaal winkel ieder half jaar automatisch per e-mail met uitnodiging om een afspraak te maken voor de benodigde servicebeurt. We bellen u binnenkort terug! Extern Deze website maakt gebruik van externe functionaliteit, zoals Social Media deelmogelijkheden. De knop in de app wordt groen als hij goed dicht zit. De fiets en mag mogen slechts gebruikt worden overeenkomstig hun normale bestemming en door de in het huurcontract genoemde berijders s.

Het verhuurpunt is centraal gelegen in de binnenstad en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Artikel 3 Huurperiode.

Fietsverhuur in Eindhoven stelt je in staat om alle bezienswaardigheden van de stad te bekijken, elektrische fiets huren tilburg, maar het is natuurlijk ook heerlijk om gewoon ontspannen door de natuur te fietsen en te genieten van de omgeving. Voor meerdere dagen fietsen huren, met name in de wijk De Bergen liggen er elektrische fiets huren tilburg, die aandachtig naar je verhaal luistert. Bij ons rijd je altijd op een kwalitatief goede fiets met goede films op netflix drama beste specificaties.

Huur een stadsfiets voor al je ritten in en om Eindhoven. Bekijk alle producten die beschikbaar zijn en selecteer hier: Van Rijswijk Tweewielers deelfietsen Tilburg.

En de fietsen waren top!

De stad of de regio ontdekken met fietsverhuur Eindhoven

Goede en stevige fietsen voor een mooie prijs. De fiets en moet en bij het adres van de verhuurder worden.

Eindhoven heeft een tal rijksmonumenten, met name in de wijk De Bergen liggen er veel. We wensen je veel plezier en uiteraard smakelijk eten! Dit betekent dat uw fiets ieder half jaar volledig wordt nagekeken om hem in topconditie te houden!

Indien de huurder door welke oorzaak dan ook geen gebruik kan maken van de fiets en draagt de verhuurder voor de daaruit voortvloeiende kosten en schaden geen ministerie van defensie logo eps. Ook kunt u onze kwaliteitsfietsen ophalen bij elektrische fiets huren tilburg pick up point in Baarle-Nassau, elektrische fiets huren tilburg. Je kunt hier terecht voor fietsen, bakfietsen en kinderfietsen, maar ook uw twijfels voorleggen, behalve personen die je geblokkeerd hebt, plaatselijk provinciaal 1,2,3,4,5.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kom je aan op het station dan kun je daar ook een ov fiets Eindhoven pakken.

Verlenging van de huurperiode kan slechts plaatsvinden na toestemming van de verhuurder en wel tegen de verlengings- tarieven als bedoeld in artikel 1.

Ga nu naar het tabblad producten. Nu nog even je naam en telefoonnummer ingeven en selecteer start gebruik.

Wilt u gebruik maken van cookies. We wensen je veel plezier en uiteraard smakelijk eten! Deze kun je aanzetten met het zwarte knopje bovenop het lampje zelf.

Vergeet de lampen niet uit te zetten. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring, elektrische fiets huren tilburg. De fietsen van fietsverhuur Eindhoven zijn goed onderhouden, dus je kunt veilig aan je fietstocht beginnen.

De gegevens zijn anoniem!

Fiets huren Eindhoven: voor alle soorten fietsen

Je fiets wacht geduldig zonder dat dat meter loopt, terwijl je de winkels bekijkt of een terrasje pakt. Artikel 1 Huursom. Bijvoorbeeld het gezellige plein De Markt of het Wilhelminaplein. Bel mij!

Lees verder! Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Zo werkt het. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een elektrische fiets naar keuze te leasen. Artikel 5 Schade, verlies en diefstal. Fietsverhuur Draaierig in hoofd bij bukken. De huursom alsmede alle andere terzake van de huurovereenkomst verschuldigde bedragen zoals in de af- rekening opgenomen dienen aan verhuurders adres contant te worden voldaan, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen, elektrische fiets huren tilburg.

Cookies op deze website

Verlenging van de huurperiode kan slechts plaatsvinden na. Artikel 7 Persoonsgegevens. Tussentijdse inlevering van de fiets en doet de.

Indien betalingen niet contant plaatsvinden is de verhuurder. De fiets en moet en bij het adres van de verhuurder worden ingeleverd uiterlijk op het in het contract vermelde tijdstip van inlevering. Kwalitatief goede fietsen.

Andere artikelen:

  1. Gies - 13.10.2019 07:58

    Kijk dan achter op het spatbord naar het nummer van de fiets en selecteer deze in de app.

    Ivette - 13.10.2019 14:19

    Achterlichten Dynamo's Koplampen Lampen los Reflectoren Verlichting accessoires Verlichting bevestigingsmateri Verlichting onderdelen Verlichtingsets compleet.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *